- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.948
- 34
Oh, hayırlısı olsun canımdaha önce girmiştim de hiç soruları yetiştirememiştim. Bugün hepsini yaptım çok şükür fena geçmedi benim baş belam matematikte zorlandım biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh, hayırlısı olsun canımdaha önce girmiştim de hiç soruları yetiştirememiştim. Bugün hepsini yaptım çok şükür fena geçmedi benim baş belam matematikte zorlandım biraz
Benimki oğlak, balgami mizac özelliklerinin çoğu uyuyor, ne grubuydum( aslında yine sormuştum, unuttum)onları da içine alıyor. tıbbi nebevide var. mesela burç olarak yengeç, balık ve akrep burçlarının mizacı sudur. yani balgami mizaç oluyor. nemli ve soğuk mizaç
Seni görmek ne güzelCanım geçmiş olsun. Başarılı bir sonuç görmeni dilerim.
Yarın eşimin oğlu ve ailesi tatile geliyor temizlik hazırlık yapıyorum iki gündür. Hiç fırsat bulamadım foruma girmeye , arada kışlık sosun yarısını da hallettim, bir kilo vişne çekirdeği çıkardım az ama zaman aldı...işler hiç bitmiyor ve çok yoruldum. Kaptanım yardım edemedim sana
Çok geçmiş olsun canım, yapabilirAğrı kesici ilaçlar ödem yapar mı bugün iki tane içtim migrenim tuttu diye ölüyorum ağrıdan
Kaptanim dun haber geldi oglumu 7 gunluk tatile goturdi esim. Iyi degildim hic almadin telefonu kusura bakmayin. Bugun gittim biraktim babammesine. 9 da aglaya aglaya uyumusum.
Cumartesi 12 bin adim 1,5 lt su@tomrs
@Ellssa
@Asenr snmz
defneefe17
@60kiloyum
LenaG
@yosunlupapatya
Kızlar haftasonu diye kendimizi birakmiyoruz. Salı günü tartı var ona göre.
Insalhhh güzel haberlerini alırız canım hayırlısı olsundaha önce girmiştim de hiç soruları yetiştirememiştim. Bugün hepsini yaptım çok şükür fena geçmedi benim baş belam matematikte zorlandım biraz
Masalahhh temizlik.ve hazırlığın yanında sosluklar ri da cikartmissin hamarat kankişimCanım geçmiş olsun. Başarılı bir sonuç görmeni dilerim.
Yarın eşimin oğlu ve ailesi tatile geliyor temizlik hazırlık yapıyorum iki gündür. Hiç fırsat bulamadım foruma girmeye , arada kışlık sosun yarısını da hallettim, bir kilo vişne çekirdeği çıkardım az ama zaman aldı...işler hiç bitmiyor ve çok yoruldum. Kaptanım yardım edemedim sana
İyi yaparsın canım buradan ayrılmaya gelmiyor kolaylıklar diliyorumSelam güzel hatunlar nasılsınız bakalım
LenaG kaptaniçemm sayfanın ismi değişmiş ben yeni gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaz aylarında buralar tenha olur derlerdi doğruymuş kızlar baya eksilmişiz takımlar kışın 20 kişilik falan oluyodu 50 kişi burda çene yapıyordu falan çok güzeldi
Benim de malum sınav koşuşturmam vardı, orta geçti ama sanırım atanamam seneye tekrar çalışmam gerekecek gibi..
Sınav stesi derken baya yedim yine offf
O yüzden soluğu burda aldım. Bu sefer farklı bir yöntem uygulayacağım: hergün menü spor vs paylaşacağım ama takımlara girmeyeceğim çünkü uzun süre tartılmayı düşünmüyorum sık tartılınca bana iyi gelmiyor hemen pes ediyorum o yüzden 21 günlük sağlıklı beslenme spor sürecine başlıyorum yarından itibaren inşallah burda hergün paylaşacağım.
Neden 21 gün derseniz bi hedef vermeyince ben 3 gün sonra tatil günü yapıyorum onu engellemek için. Yoksa hergün uymamız gereken şeyler.
Düzelmeye başlamasına sevindim canım Allah bir daha göstermesinBağışıklığı düşmüş canım, bişey bulamadılar
Afiyet olsun canımİki kepçe diyeyim kaptanim bir yemek tabağı doluydu yaninada bir dilim kepekli ekmek yetip kapattım öğünü
Birşey yememissin ama yediğinde hepsi karbonhidrat canım. Aslında dengeleyen emin ol daha fazla etki edecek. Özel durumun varmış o yüzden etkilenmiş olabilirsin.Kaptanim dun haber geldi oglumu 7 gunluk tatile goturdi esim. Iyi degildim hic almadin telefonu kusura bakmayin. Bugun gittim biraktim babammesine. 9 da aglaya aglaya uyumusum.
13 temmuz menu
Sabah poncik arasi kasar peyniri donates
Oglen yok
Aksamustu 16:00 sucuklu pide
Aksam yok
14 temmuz menu
Savah poncik arasi kasar peyniri domates
Oglen yok
Aksamustu citir tavuk meyve suyu
Aksam citir manti yogurt sarimsak yarim porsiyon sibel_84 LenaG Elhan
Ay slnu hedefim 70 kg Mthn83
Sporlar güzel
Güzel fezomSeni görmek ne güzel
GünaydınHerkese günaydın. Bir kaptan olarak sabah kahvaltı yapmadan ev ahalisi uyanmadan yürüyüşümu yapıp geleyim.
Hos buldumHoşgeldin canım
Oo maşallah bir öğretmenimiz daha oldu bir de tartı fotosu atarsan harika olur canımKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Sitare
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 83
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek(beynim obez)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Zayıfken daha sağlıklı, iyi hissetmem ve tabi yakışması :)
LenaG
Hoşgeldin aramizaKATILIM FORMU
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Sitare
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 172
KİLONUZ: 83
HEDEF KİLONUZ: 69
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Çok yemek(beynim obez)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Zayıfken daha sağlıklı, iyi hissetmem ve tabi yakışması :)
LenaG
Gunaydın 11.000 adım atıp geldim