Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım moral bozmadan azimle asılıyoruz yapürüz bu işiiii pes etmek yok
Sonunda kırdım 69 sizde beni güzel motive ettiniz teşekkür ederimİşteeee buu harikasın canım tebrik ediyorum
Teşekkürler kaptanımmTebrik ederim canım
84.30 canımLenaG canım benim cumartesi kilom kaçtı? Unuttum ya. Akşam paylaşmıştın şimdi kaç sayfa geriye gittim bulamadım. Bulan arkadaşlar paylaşabilir misiniz lütfen
Teşekkürler canım84.30 canım
Doğru diyorsun teşekkür ederim desteğin içinEvettt asıl konu bu iste o kadar emek veriyoruz gram gram eriyoruz bir cikolatayla ödem sonucu artı görüp moral bozup daha cok yiyoruz... Bu döngüye kapilmadan hedefine kitlen hedefin 60 ise oncelikle 63 ü hedefle 63 ten sonra 61 ve final 60 olsun
Çok tebrik ederim canım çok güzel eksiiiLenaG Cakinin Gelini
Geçen cumartesi 84.30( 1 ay arkadaşımın tartısını kullanmıştım bu tartı rakamı ona ait. Benim yeni aldığım tartı ile bu tartı arası 300 gram fark var benim yeni tartı 300 gram ondan fazla çıkarıyor.yani benim diğer tartıya göre 1.300 gitmiş ama artık bu tartıyı kullanacağım için bu rakamları baz alıyorum
Cumartesi 84.30
Salı 83.60
Bu gün 83.30
Fark - 1 kg
Eki Görüntüle 3451816
Ay çok şükür canım. Hep aklımdasın ama sürekli sorup darlamak istemedim. Çok sevindim canım inşallah herşey çok güzel olurSebep bulamadılar canım, sonuç olumlu ilerliyor, değerlerde artma var
Teşekkürler canımÇok tebrik ederim canım çok güzel eksiii
1.3 kg kalmış hedefe
Yani doğru değil istersen alma. Yarın tartı atarımAfiyt olsun sandviç ağırlıklı bir menü olmuş suyu ne kadar içtin bilemedim ama bağırsak sağlığımız için yeşilyapraklı salata ve sulu yemek önemli canım
Afiyet olsun az ama biraz dengesiz olmuş besleyicilik açısından
Günaydın canım gitti mi misafirler
Günaydın canım hazırlık ok
Günaydın canım azimle devam devam hepsi gidecek bu kiloların
Günaydın canım hayırlı sabahlar
dikkate alayım mııı almayayım mııı
Günaydın çok yoğun bir haftasonu geçireceğim kolaylıklar bizimle olsun
Günaydın çiçek kadın
Günaydın canım tebrik ederim güzel bir başlangıç
Günaydın canım tebrik ederim iyi tatiller olsun
Günaydın canım başlangıcın hayırlı olsun bol eksiler
Günaydın tebrik ederim iyi tatiller
Günaydın canım tebrik ederim her türlü eksi hep güzel
Günaydın canım haydi bakalım sıkı tutalım bu işi gitsin yağlaarrrrr
Vayy sibelim harikasınBende bildirimimi yapayım. Geçen hafta 74.25 idim yanlış hatırlamıyorsam.
Bugün :73.65
Ama ben daha çok gittiğine inanıyorum. Hem uykusuzluk hem yolculuk ödem yaptı. Ama en azından eksiyim diye teselli ediyorum kendimi.
Fark -600 gram.
Etiketlemeyi unutmuşum
Elhan LenaG Cakinin Gelini Mthn83
Vay beGünaydın canlar
5. Temmuz 101.8 ile başladım
Bugün 98.6
Fark -3.2kg
70 lere veda ediyoruz
Oğluna çok sevindim. Niyetin şifa olsun inşallahGeçen hafta 77.700
Bugün 79,500
Fark +1,700
Dün sabah ödem hapı içtim ama akşama yaptığım yumurtalı kabak tuzlu olmuştu, o yüzden akşam şişliği malesef
Dün akşam Apa nın konuşması vardı, meğer ben ne kadar özlemişim apayrı yaşamı, bir güç ve istek geldi
Onlar 8. Seviyeye niyet ederken ben 4. Seviyeye niyet ettim, bugün itibari ile 4 yada 5. Seviye olarak ilerleyeceğim, Tr ye gidene kadar
Orda nasıl yaparım bilemiyorum
Normalde bugün Türkiye’ye gidiyor olacaktım, bileti erteleyelim dediydik, dün belli olacaktı tarih, bakalım ne zaman gidebileceğiz
Yeni arkadaşlar gelmiş, hoşgelmişler
Oğlumun değerlerinde kıpırdanmalar var hamdolsun
Sizler nasılsınız?
Bundan sonra daha sık burada olacağım inşaAllah
Eki Görüntüle 3451794
LenaG
Harika canımHerkese günaydınlar
Geçen cumartesi 95.50
Bugün 94.30
Fark - 1.200
(Salı gelen artıyı vermişim üstüne de daha vermişim çok mutlu oldum) ama regl ağrılarım başladı bu hafta şişerim şimdi yine hazırlıktan devam)
Mthn83
Tebrik edeim canım cumartesileri baz alıyoruz geçen cumartesi 75.15 mişsin bu durumda fark -0.650Kizlar gunaydin sali gunu 74,90 cumartesi 74,50 aradaki fark -400 gr cok sukur. LenaG Elhan unutmabenicicegi
Sagll canimmTebrik edeim canım
Waoow tebrik ediyorum canım harikasıın ❤LenaG Cakinin Gelini
Geçen cumartesi 84.30( 1 ay arkadaşımın tartısını kullanmıştım bu tartı rakamı ona ait. Benim yeni aldığım tartı ile bu tartı arası 300 gram fark var benim yeni tartı 300 gram ondan fazla çıkarıyor.yani benim diğer tartıya göre 1.300 gitmiş ama artık bu tartıyı kullanacağım için bu rakamları baz alıyorum
Cumartesi 84.30
Salı 83.60
Bu gün 83.30
Fark - 1 kg
Eki Görüntüle 3451816
Tünaydın çiçek güzeli az bir artı salı ya kadar gidecek inşallahSelamlar ben de bildireyim durumumu,
Grup arkadasleimdan çok özür diliyorum umarım daha da dikkatli olurum Eki Görüntüle 3451824
Geçen hafta cumartesi 63,6
Bugün 63,9
LenaG Cakinin Gelini