- 8 Şubat 2017
- 1.646
- 7.156
Canım senide tebrik ederim bu hafta inşallah her birlikte çok güzel şeyler başaralımHerkesi tebrik ederim kızlar
Yeni gelenler hoş geldiniz arkadaşlar umarım sağlıkla azimle bu kilolari vereceğiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senide tebrik ederim bu hafta inşallah her birlikte çok güzel şeyler başaralımHerkesi tebrik ederim kızlar
Yeni gelenler hoş geldiniz arkadaşlar umarım sağlıkla azimle bu kilolari vereceğiz
Cok guzel kaptanlik yaptin hep takip ettim seni tebrik ederimKırmızı takım kızları çok güzel bir hafta geçirdik önümüzdeki haftada hep birlikte
azimle ve sabırla yola devam hepinize
çook teşekkür ederim.
trueliving_
A Asya89
@Ellssa
sibel_84
@_ASTRAL_
@Nergis 35
@Azmet5255
@tomrs
Menemen candır yaa afiyet olsunBiraz önce ben de menemene böyle yapmış olabilirim
Sağol canımAsıl ben tebrik ediyorum kaptanım harikasın
Cakinin Gelini canım gerçekten çok iyi yaptın kaptanlık teşekkür ederimCok guzel kaptanlik yaptin hep takip ettim seni tebrik ederim
Canım sıradaki kaptana gecelim istersenLotus1234 kız o kadar kilo vermişsin kaptan olman büyük ihtimal baksana buralara azcuk
Bende bu haftayı fena sıkmam lazım. Zorlamam lazım kendimi.Yaa inşallah bu hafta bebeleri alıp gezme gezeceğim
Vayy yeni hafta hayırlı başarılı bol heyecanlı rekabet dolu olsun inşallah
Bizde kaptanlık için teşekkür ediyoruz canımKırmızı takım kızları çok güzel bir hafta geçirdik önümüzdeki haftada hep birlikte
çook teşekkür ederim.
trueliving_
A Asya89
@Ellssa
sibel_84
@_ASTRAL_
@Nergis 35
@Azmet5255
@tomrs
Ayyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ☺Cok guzel kaptanlik yaptin hep takip ettim seni tebrik ederim
Eklerim canım seni listeyeLenaG Kaptanım ben tartı bildirimine yetişemedim
Ben teşekkür ediyorum canım. Çok güzel motive ettin inşallah önümüzdeki hafta yine bol eksili geçerKırmızı takım kızları çok güzel bir hafta geçirdik önümüzdeki haftada hep birlikte
çook teşekkür ederim.
trueliving_
A Asya89
@Ellssa
sibel_84
@_ASTRAL_
@Nergis 35
@Azmet5255
@tomrs
teşekkür ederim kaptanımEklerim canım seni listeye
Ayyy çok teşekkür ederim kaptaniçem çok mutlu oldumCakinin Gelini canım gerçekten çok iyi yaptın kaptanlık teşekkür ederim
İlla olmasi gerekmiyor ki ben cesitlendirmek icin tuketiyorumAyyy çok teşekkür ederim çok mutlu oldum ☺
Ben de sizin paylaştığınız menüleri ve menü görsellerini takip ediyorum bir alamadım karabuğday patlağını
Üzerine labne sürüp bir menü hazırlıyordunuz onu canım çekti de o yüzdenİlla olmasi gerekmiyor ki ben cesitlendirmek icin tuketiyorum
1 dilim tb ekmek/2 dilim wasa/ 2 pirinc patlagi yada karabuğday patlagi/3 yk bulgur/2 yk pirinc pilavi/3 yk basmati pirinc pilavi/2 dilim karpuz/porsiyonlu meyve...
Ekmek dönüşümleri bu şekilde bunu uygulamaya calisiyorum