- 21 Ekim 2019
- 5.151
- 25.440
Günaydınnn
ayaklarına sağlık hiç aksatmadan yapıyorsun valla
Çok iyi yapmışsın yaşın ne ki insalahhh gönlündeki olur canımBu arada yüksek lisansa başvurumu yaptım dün. 40indan sonra yüksek lisans yapacağım. Cesaret şimdi geldi. Dua edin kızlar kabul edileyim. Kontenjanı 30 a çekmişler. Gece yi de kaldırmışlar.
Amannn amannn kimler gelmiş sayfanın gülü çiçeği hosgeldin sefa geldin kankişim aldığın kilon da gezdiklerinin gördüklerinin sefası olsunSelaaaaaaaam
Herkese kucak dolusu çiçeklerle sevgiler
68 kilo ile evime döndüm ama çok mutluyum
Köyde internet bağlantısı çoğunlukla yoktu bağlandığında da zayıftı. Misafirlerden gözümü açamadım. Kusura bakmayın nolur.
Sağolsun hep yanımızda idiCanım Lenammm hoş buldum inan ki kızlardan çok aklım hep sende kaldı Sayfayi, yükü sana bıraktığım için çok vicdan yaptım aklımda , planda olmayan bir sürü şeyler yaşandı . Sınavın olmasa dert etmezdim nolur hakkını helal et.
HosgeldinizMerhabalar ben de başlamak istiyorum artık bir yerinden diyet işine. Birkaç defadır yapıyorum ama kat kat geri alıyorum. Bir dur deme zamanım geldi. Hamilelikte aldığım yirmi kiloyu tam olarak veremedim on kilo yapıştı üstüme gitmem diyor
Günaydın
Günaydın canım
Günaydın canım Allah emeklerini boşa çıkarmasın hayırlı cumalarGünaydın kızlar
Hiç uyumadan güne devam ediyorum son ders çalışma günüm bugün de bitsin yarın artık çalışmam yetti gari
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Günaydın hayırlı cumalarGunaydin kizlar hayirli Cumalar
Yarin tartı günü bugünü temiz gecirelim