Hadi kıralım şu sınırı yeter diyerek geldim ben de
2 litre su 5bin adım kaçamaksız bir gün hedefim var bugün
telefona evde spor uygulaması da indirdim hadi bakalım
kıralım yaa, almıyorum çok fazla ama vermiyorum da sinir oldum kendime
ben de nasıl bi planlama yapsam acaba?
aslında yaz tam kilo verme ayı ya birşey de yenmiyor zaten
bol zeytinyağlı yemekler, yoğurtlu mezeler falan düşüneyim bi kendime
ma cikolataysa malesef. Ve tok hissetmek mutlu ediyorsa kafamda bitiremiyorum. O yuzden ac hissetmemenin yontemini zararli da olsa tozda buluyorum. En azindan plasebo etkisi aa tozu uctim acikmicaM diyorum. Mesela gece aciktim ta sinirliyim. Mutsuzlasiyorum cunku acim. Ac bi insan nasil mutlu olsun? Oruc degil ki bu. Allah rizasi icin ac diilsin ki. Bir sonucu yok. E evde abur cunur varsa cips varsa kraker veya sizdeki gibi biskuvi falan varsa yeniyor. Ben calisiyorum ne hamurisi
Ne kek
kafanda bitiremediğin için söylüyorum canım, psikolojik destek almayı düşünür müsün acaba?
benim bi iş arkadaşım 100 küsur kiloydu, kız 1,5-2 sene içinde 50 kiloya düştü. nasıl yaptın dediğimde ilk önce psikoloğa gittim dedi, çünkü kafamda çözemediğim şeyler vardı ve bu da diyet yapmama engel oluyordu farkındaydım, 1-2 hafta sonra da diyetisyene gittim, eşzamanlı olarak psikolog ve diyetisyen desteği aldım dedi 7-8 ay kadar. sonra çözmüş işi, kendi kendine didinmeye başlamış bir de spor eklemiş, şimdi çıtır ötesi bir kız oldu
an var. Ben kimseye tavsiye veremem. Herkeste ayni etkiyi yapmaz. Ben birebir ureticiden aliyorum.millet aktardan filan aliyor kalbi carpiyor tansiyonu cikiyor
bunu bile bile keşke kullanmasan
birşeyleri dikte etmeyi sevmem insanlara, çünkü herkesin aklı fikri var çok şükür ama bu konuda üzülüyorum böyle şeylerden medet umulmasına çünkü gerçekten sadece para tuzağı ve işin kötüsü sağlığa da zararlı
zamanında ben de zamanın meşhur tozlarından kullanmıştım ama çok gençtim 22 yaşında falandım, evet şahane kilo vermiştim ama sonrası kabus gibiydi, bırakınca hayatımda görmediğim kilolara çıktım, metabolizmam daha o yaşta mahvoldu, vücudumu toparlayana kadar 1 sene uğraştım