- 23 Haziran 2019
- 8.743
- 37.897
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önemli değil canımSağol canım hiç duymamıştım bunları
Tamam canım kırmızı takımdasın Cakinin Gelini canım takımına lotus1234 de katıldı. Bol eksiler inşallahEvetttt şimdi gordum mesajı dahil edebilirsiniz dogru 101.8
Yok kaptanım sadece bir tutam aç karnına hergün ama troid hapımızla karıştırmıyoruz ben akşam yemeğinden önce yiyordum hapla iletişime geçmesin hapın etkisi falan değişmesin diye aç karnına bir tutam iyice çiğneyip 1 bardak suyla yutuyoruz bakın nasıl hızlancak troidleriniz bende alır almaz başıcamOnu ben de duydum ama hiç sevmem çok nadir yerim bir kaynatıp suyunu içsem işe yarar mı acaba
Hoşgeldin canım bol ekşili bir hafta olsun hepimiz için inşallah şimdi ilk olarak menünü paylaşabilirsinEvetttt şimdi gordum mesajı dahil edebilirsiniz dogru 101.8
Bende yesem olur mu ki tiroid ile ilgili birşey demediler ama tüm şikâyetler varYok kaptanım sadece bir tutam aç karnına hergün ama troid hapımızla karıştırmıyoruz ben akşam yemeğinden önce yiyordum hapla iletişime geçmesin hapın etkisi falan değişmesin diye aç karnına bir tutam iyice çiğneyip 1 bardak suyla yutuyoruz bakın nasıl hızlancak troidleriniz bende alır almaz başıcam
Endokrine gittin mi canım gerçi o bölüm için ilk olarak dahiliyeye gidiliyor gerek görürlerse yönlendirirler sen baktırdınmı hiç troid lerineBende yesem olur mu ki tiroid ile ilgili birşey demediler ama tüm şikâyetler var
Yok hiç bakmadılar anemi ve kolesterol düşüklüğü vitamin eksikliği deyip gönderiyorlarEndokrine gittin mi canım gerçi o bölüm için ilk olarak dahiliyeye gidiliyor gerek görürlerse yönlendirirler sen baktırdınmı hiç troid lerine
Birdahakine troidlerime bakılmasını istiyorum hocam de canım kan tahlili yaparlar orada olup olmadığı çıkar inşallah ta yokturYok hiç bakmadılar anemi ve kolesterol düşüklüğü vitamin eksikliği deyip gönderiyorlar
Tamam 1 ay sonra dahiliye de kontrolüm varBirdahakine troidlerime bakılmasını istiyorum hocam de canım kan tahlili yaparlar orada olup olmadığı çıkar inşallah ta yoktur
Tamam canım unutmazsın hocam troidlerime bakarmısınız dersin şikayetlerini ne derse ilk sebeplerinden biride kilo verememe veya hipo içinde kilo alamama ya sende kilo veremiyorum diye biraz abartırsın ki kan tahlili alsın diyeTamam 1 ay sonra dahiliye de kontrolüm var
Değerleri çok anlamadım referans aralığını bilemedim ama sanki troidlerin normal gibi anladığım gibiyseTamam 1 ay sonra dahiliye de kontrolüm var
Tamam canım teşekkürler dua beklerim Dr düzelmez ise kalbe yönlendirecek umarım vitaminler düzelirTamam canım unutmazsın hocam troidlerime bakarmısınız dersin şikayetlerini ne derse ilk sebeplerinden biride kilo verememe veya hipo içinde kilo alamama ya sende kilo veremiyorum diye biraz abartırsın ki kan tahlili alsın diye
Umarım öyledirDeğerleri çok anlamadım referans aralığını bilemedim ama sanki troidlerin normal gibi anladığım gibiyse
Çok geçmiş olsun inşallah düzelicek canımTamam canım teşekkürler dua beklerim Dr düzelmez ise kalbe yönlendirecek umarım vitaminler düzelir
Ah ahh ahhh hemde ne nazlı kız istediği olmayınca bildiğin bebek ağlama sesi çıkartıyor yürek falan dayanmaz kalmadı yüreğim falan yeterki sağ olsun benim çoçuğum yüzüm gülüyor artıkYaa evin nazlı kızı desenize
Hep iyi olsun canımAh ahh ahhh hemde ne nazlı kız istediği olmayınca bildiğin bebek ağlama sesi çıkartıyor yürek falan dayanmaz kalmadı yüreğim falan yeterki sağ olsun benim çoçuğum yüzüm gülüyor artık
İnşallah ilaçlarımı hiç ihmal etmedim bakalımÇok geçmiş olsun inşallah düzelicek canım
Amiin sağol canımHep iyi olsun canım