Popüler Konu LenaG ile MasterFit

ben de bugün akşamüzeri markete gittim. evde madensuyu stoğum azalmıştı. madensuyu ve ananas aldım. çarşamba listem başlıyor. hindi etinde indirim vardı. biraz hindi eti aldım dilimledim derin dondurucuya attım.
ananasları da doğradım derin dondurucuya atacağım. kabukları da ayırdım. kabukların bir kısmıyla patimsilizm patimsilizm gibi içecek yapacağım.
 
Kesinlikle katılıyorum. Ben açık kalp ameliyatı olduktan sonra ziyarete gelen arkadaşım minnacık kedi getirmişti. Dedim nasıl bakarım bu küçücük derken canım oldu. O hatırlamak istemediğiö ağrıları minik kedi ile atlattım. Ağrı kesici kullanöa demişti dr. Tam ameliyat bölgeme turmanıyor orda mırlayarak yatıyordu. Telaş ettik önce zarar olurmu diye. Meğer mucizevi etkisi olurmış. Allah gönderdi en ihtiyaç olduğum zaman. Şimdi kocaman oldu maşallah. Arada gelir kucağıma. Hala minik mayam derim:KK200:

Canım satın alma sahiplen lütfen. Barınaklar vardır mutlaka
Bende de vardı o alerji. Şimdi eseri bile yok. Bağışıklık sistemi ona göre davranıyor ne mıazzam dimi.

Umarım alırsın canım. Neden dahaönce almadım dersin
Canım Türkiye gibi değil burası. Sahiplensen bile bir sürü evrak istiyorlar ki öyle kolay kolay kimse barınaklara bırakmıyorlar.
bir kaç yıl önce bir arkadaşın kedisi yavrulamıştı bizede birtane verecekti ozaman 5 kişi 1+1 evde yaşıyorduk yer sorun olmuştu. Birde dediğim gibi pasaport çıkartmamız şart diye vazgeçmiştik.
 
Bu hafta sınav haftam ya canım biraz yükleneyim dedim konulara tekrar falan yapayım o yüzden takımlara girmedim hazırlıktayım pek giremeyebilirim dedim ama dayanamam arada bakarım 🤭
Gider miyim hiç daha çıtır ligine geçeceğim 😃
Canım Allah zihin açıklığı versin inşallah istediğin gibi geçer 😘🤲
 
şöyle mi yapıyoruz: yarım lt suyun içinde hibisküs, yeşil çay ve karanfili demliyoruz. süzdükten sonra limon suyunu ve madensuyunu ekliyoruz. bu tarifte kabuk tarçın yok ama
Ben tarçını da katayim diyorum bilmiyorum olur mu ama
Yeşil çayları ayrı demle yazıyor canım ben uzun yıllar oldu yapmadım unutmuşum
 
X