- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa takipleselimmmm istersen ekleyebilirsinKıskanıyorum amaaaaa ben de başınızın etini yiyeceğim bana ne
hafif olur eline sağlık.Yarin yogunum,pazar günü deniz yapicaz o yuzd n 2-3 gunluk bi ogunde menü yapmalik sebze haslliyorum
Taze fasulye,kerevi,pattis... Yanina tavuk,et ya da yumurta koy oldu bitti mis temiz öğün
Eki Görüntüle 3448241
Ben istek attım sana ama benim hiç gönderim yok bulunsun diye açmıştımYaa takipleselimmmm istersen ekleyebilirsin
Leyla Karakülah (@leylakarakulah) • Instagram photos and videos
0 Followers, 846 Following, 85 Posts - See Instagram photos and videos from Leyla Karakülah (@leylakarakulah)www.instagram.com
bir ara kellogs da aldım. onu şimdi almıyorum artık. eti lilalif alıyordum. ama o da sert geliyor bana. moms un yorumları çok iyi de merak ettim.Canim etiket olmamis burda ondan farketmemisim
Denemedim ama gulutensiz fabrika markasinin denedim çok iyi
Eki Görüntüle 3448254
Afiyet bal şeker şifa olsun canım çok güzel menün5 temmuz menüm
11.00
Yarım avakoda 30 Gr peynir 1 domates 1 dilim çavdar ekmeği 10 kaju
15.00
50 Gr soslu mısır 1 elma
17.45
7 yk nohut yemeği 4 yk yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 litre
15 dk kardiyo egzersizi
30 dk leslie
LenaG unutmabenicicegi
Ben de bu sefer böyle yapacağım vakumlu poşetlerde saklıyordum bozulmasın diye ama o da en fazla 10 gün taze tutuyor.Bakin bide ben ananas aldigimda meyvesini küp küp kesip donduruyorum
Kabuklarinida kesip buzluga koyuyorum bir iki kabuktan alip icine kiraz sapi yesilcay koyup demliyorum missss
Eki Görüntüle 3448242
Afiyet olsun çok güzel menü canım5 temmuz menüm
11.00
Yarım avakoda 30 Gr peynir 1 domates 1 dilim çavdar ekmeği 10 kaju
15.00
50 Gr soslu mısır 1 elma
17.45
7 yk nohut yemeği 4 yk yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği
Su 2.5 litre
15 dk kardiyo egzersizi
30 dk leslie
LenaG unutmabenicicegi
Guzeldir canim ben karabuğday patlagi alirken deneyim diye almistim bunu baya hosuma gittibir ara kellogs da aldım. onu şimdi almıyorum artık. eti lilalif alıyordum. ama o da sert geliyor bana. moms un yorumları çok iyi de merak ettim.
glutensiz fabrika hiç denemedim.
glutensiz fabrika yumuşak mı?Guzeldir canim ben karabuğday patlagi alirken deneyim diye almistim bunu baya hosuma gitti
Momsta guzeldir eminim
Evet sabahtan yogurda koyunca 13 gibi yedigimde yogurtta yok gibi yumusacikglutensiz fabrika yumuşak mı?
Leylam bize ortak grup yapsınKıskanıyorum amaaaaa ben de başınızın etini yiyeceğim bana ne
İnşallah bu hafta baya sapittim çünküE harika olmus ama
Yaa diyetisyen olmadanda eridin kız aferinİyi akşamlar kızçeler
05.07.2024 Cuma
Sabah 2 bardak soğuk kahve
Kahvaltı 10:15 4 yk yoğurt,4 yk yulaf,4 kayısı,1 tk fıstık ezmesi
Ara 2 küçük kare çikolata (nerden aldım koca çikolatayı ye ye bitmiyor)
Akşam 90 ge tavuk ızgara,bol kıvırcık salata,3 yk yoğurt
Su 3 lt
45 dk pilates,6000 adım
uranus35
Ablam gelince ilk seni aradı gözümHayırlı sabahlar
Hayırlı cumalar kızlar