- 21 Şubat 2013
- 8.643
- 18.440
Teşekkür ederim kaptanim,Meyve fazla olmuş ama menün güzel canım afiyet bal şeker şifa olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanim,Meyve fazla olmuş ama menün güzel canım afiyet bal şeker şifa olsun
Afiyet olsun tam cuma menüsü olmuşMerhabalar
12.30
3, 4 dilim yağsız peynir
1 ince dilim kasar
2 çatal tereyağlı yumurta
Domts marul
14.30
Bir nescafe
10 Antep fıstık
16.30
3 yk süzme yoğurt
1şeftali doğradım
Suyu zorlamicam bugun.
LenaG
Afiyet olsun canım gayet güzel gittin bu hafta yarın inşallah güzel bir eksi gelecekKahvaltı 11.00 de
Klasik kahvaltı yapıldı
Ara öğün 14 de
Küçük çay bardağı leblebi
7 8 badem
2 tane galeta
Şekersiz çay
Akşam 18.00
2 yumurtadan menemen
2 tam buğday ekmeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1.5 lt su
15 dk egzersiz
3000 adım
Elhan LenaG uranus35 @medine66
Eki Görüntüle 3448158 Eki Görüntüle 3448159 Eki Görüntüle 3448160
Tamam canım hazırlığa yazdımya da canım olmazsa hazırlıkta olayım. çünkü diyete çarşamba günü devam edeceğim.
Afiyet olsun ellerine sağlık güzel görünüyor.Elhan LenaG unutmabenicicegi
İyi Akşamlar Kızlaarr
5 Temmuz Cuma
10:30 duble filtre kahve, 1 elma
13:00 1kupa yeşilçay
Ve 14 e doğru evden çıktık eşimle ikimizin göz randevu vardı sadece muayeneydi ve eşim lazer ameliyatı oldu muayeneye gittik ameliyat oldu çıktı adam banada dikkatli olmamı söyledi heran yırtılma olabilir dedi darbe falan almasın dedi vs. Bisürü damla falan damlattı ikimize kör kör zaten uzağı göremiyorum damlayla yakında gitti birkaç saat önce olsa yazı yazamazdım sanırsam damlanın etkisi geçiyor düzeliyor
Bugün yukarıda yazan elma dışında birşey yemedim şimdide yağsız sütle dondurduğum filtre kahveyi içiyorum gecede filtre kahve içerim malum yarın tartı ❤
(Filtre kahveyi yapıp şeffaf eldivene koyup bilek kısmını bağlayıp dondurdum)
Aslında sağlık amaçlı gidiyorum boyun düzleşmesi ve omuriliğimde eğrilik başlamış ama incelme için de hareketler ekliyor hoca alt karın için hareketler yaptık bugün mesela canım çıktıMaşallah canım azmine hayranım bende bir isteksizlik var her yerim ağrıyor ve hep uykuluyum ama geçecek biliyorum
Vereceğiz bu kiloları vazgeçmek yokTeşekkür ederim kaptanim,
İnşallah canım inşallahAfiyet olsun tam cuma menüsü olmuş
Afiyet olsun canım gayet güzel gittin bu hafta yarın inşallah güzel bir eksi gelecek
Tamam canım hazırlığa yazdım
Afiyet olsun ellerine sağlık güzel görünüyor.
Geçmiş olsun iyi yapmış aslında ben aşağı yukarı 8 senedir lens takıyorum hoşuma da gidiyor gerçi sürekli rengi değiştiriyorum ama lazer ameliyatından korkuyorum
Aslında sağlık amaçlı gidiyorum boyun düzleşmesi ve omuriliğimde eğrilik başlamış ama incelme için de hareketler ekliyor hoca alt karın için hareketler yaptık bugün mesela canım çıktı
Hasta olma da canım gerisi mühim değilBugün ne yedim hiç birşey yemedim iki kaşık mantı yiyebildim. Sabah çıkmadan kahve içmiştim. İki kaşık manti yiyebildim. Midem almadı. Ama aşırı derecede susuyorum.
Bende 20 li yaşlarımda numaralı değilde kozmetik lens kullandım yani mavi ve yeşil şimdi aslında numarama göre kullansam olur en azından dışarıda çünkü gözlüğü göremediğim için sadece tv izlerken takıyorum dışarıda Allah kerimAfiyet olsun tam cuma menüsü olmuş
Afiyet olsun canım gayet güzel gittin bu hafta yarın inşallah güzel bir eksi gelecek
Tamam canım hazırlığa yazdım
Afiyet olsun ellerine sağlık güzel görünüyor.
Geçmiş olsun iyi yapmış aslında ben aşağı yukarı 8 senedir lens takıyorum hoşuma da gidiyor gerçi sürekli rengi değiştiriyorum ama lazer ameliyatından korkuyorum
Aslında sağlık amaçlı gidiyorum boyun düzleşmesi ve omuriliğimde eğrilik başlamış ama incelme için de hareketler ekliyor hoca alt karın için hareketler yaptık bugün mesela canım çıktı
Ben çok rahat ediyorum lensle sabah kalkar kalkmaz takıyorum yatana kadar çıkarmıyorum 3 numara benim gözler miyopBende 20 li yaşlarımda numaralı değilde kozmetik lens kullandım yani mavi ve yeşil şimdi aslında numarama göre kullansam olur en azından dışarıda çünkü gözlüğü göremediğim için sadece tv izlerken takıyorum dışarıda Allah kerim
İnşallah çiçeğimVereceğiz bu kiloları vazgeçmek yok
3 aylık lens mi kullanıyorsun canım ben numaramı bile bilmiyorum ben neden böyleyim aşırı ötesi paniğim ve dese bile heyecandan o dakika unutuyorum neysem numaram az değişmiş gözlüğümü almaya gidince numaramıda sorayım bir yerede yazayımBen çok rahat ediyorum lensle sabah kalkar kalkmaz takıyorum yatana kadar çıkarmıyorum 3 numara benim gözler miyop
Soda limon yap canim cok iyi geliyor
Su içmeyi unutuyorum tamamen ondanAa geçmiş olsun güneş yapar enerjisini sömürür insanın bol bol maden suyuna yüklen biraz da yeşilçay iyi gelir. Dikkat et kendine
Hayırlı akşamlar canım duygu gel gitleri yaşıyorum ama halledebilirimGüzeller hayırlı akşamlar nasılsınız
Özledim sizi
Ben bu hafta hazırlıkta kalayım. Yarın tartı atarım inşallah
İçtiğim suyu yazmayı unutmuşum sudaElhan LenaG unutmabenicicegi
İyi Akşamlar Kızlaarr
5 Temmuz Cuma
10:30 duble filtre kahve, 1 elma
13:00 1kupa yeşilçay
Ve 14 e doğru evden çıktık eşimle ikimizin göz randevu vardı sadece muayeneydi ve eşim lazer ameliyatı oldu muayeneye gittik ameliyat oldu çıktı adam banada dikkatli olmamı söyledi heran yırtılma olabilir dedi darbe falan almasın dedi vs. Bisürü damla falan damlattı ikimize kör kör zaten uzağı göremiyorum damlayla yakında gitti birkaç saat önce olsa yazı yazamazdım sanırsam damlanın etkisi geçiyor düzeliyor
Bugün yukarıda yazan elma dışında birşey yemedim şimdide yağsız sütle dondurduğum filtre kahveyi içiyorum gecede filtre kahve içerim malum yarın tartı ❤
(Filtre kahveyi yapıp şeffaf eldivene koyup bilek kısmını bağlayıp dondurdum)
Sen üzülme bizde tiyatroya birlikte gideriz ❤Hayırlı akşamlar canım duygu gel gitleri yaşıyorum ama halledebilirim
Kız kardeşim hikaye atmış diğer kızkardeşim annem erkek kardeşim yeğenlerim vs tiyatroya gitmiş bana haber bile etmediler bunu İlk kez de yapmıyorlar
14 15 yıldır bunu yaşıyorum ama her defasında kırılıyorum birşey deyince de sen zaten gelmezsin ki diyorlar gelmem tabi çünkü bunu hep yaptınız diyemiyorum yada siz teklif edinde ben gelmezsem sorun yapin diyemiyorum evim çok uzak onlara arabamız da yok durumumu biliyorlar ama en azından teklif edip beni alabilirlerdi diyorum sonra boşver be çiçek diyorum
Tamam gideriz inşallah benim maddi gelirim onları gibi değil ama piknik vs ye çağırmıyorlar bide asosyal lik durumum var kolay şeyler yaşamadım destek görmek istediğim hiç kimse destek olmadıSen üzülme bizde tiyatroya birlikte gideriz ❤
İyi ki varsınız kızlarSen üzülme bizde tiyatroya birlikte gideriz ❤