- 14 Mart 2021
- 871
- 2.721
- 27
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet bal şeker şifa olsun canım çok güzel menün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet bal şeker şifa olsun canım çok güzel menün
Halen sonuçlar çıkmamış canım sabah konuştuk aynıymış durumAblam gelince ilk seni aradı gözüm
Hayırlı haberler vardır inşallah mübarek gün
Bol bol moral verin. Sende hastane yatağı gördün. Seninde sebeb uzun süre belli olmadı. Rabbim hayra çıkarsın inşallah hep aklımdasın canım
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun çok güzel menü canım
Geçmiş olsun yoğurt ye canım iyi gelirHayırlı geceler hanımlar
2 avuç çekirdek yedim tansiyonum mu düştü sekerim mi bilemicem çok kötü oldum gözüm karardı bayağı.
patimsilizm takipdeyim instagda canım. ManzaraFotolarını merak ediyorum
Canım kaynanan çok değişikmiş.Benim kayınvalidem bizde kaldığında oğlu ile uyur ilk yeni evliyken yaptı ben sizinle uyuyamam dedim oğlu da 2 gece uyuyup 3.gece yanıma geldi diğer eltilerimde şikayetçi bu durumdan
Direnç kilonda olabilirsinBu hafta resmen gram olarak gidiyorum yadurmuş resmen
Olabilir canımDirenç kilonda olabilirsin
Korkuyorum diyor annelerinin kirilmasindan korkuyorlar galiba bilmiyorumCanım kaynanan çok değişikmiş.
Eşleriniz niye bu duruma itiraz etmiyorlar ki.
Bilmiyordum bak ben bunuCok ictigimi ve mıneral kaybettigimi düşünüyorum (3-3.5 lt)
Mineral kaybı = ödem
Ödem = verilen kiloyu görememek
O da esittir motivasyon kaybı
Gunaydin kolayliklar diliyorumGünaydın kızlar Herkese günaydınlar Bu sıralar pek aktif olamıyorum misafirlerim var
Günaydın hayırlı sabahlarGunaydin herkese
Günaydın kolay gelsin canımGünaydın kızlar Herkese günaydınlar Bu sıralar pek aktif olamıyorum misafirlerim var
Geçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin umarım iyi bi doktor bulur sağlığına kavuşursunGece ağrılardan ötürü uyuyamadım şimdi de uyumak istedim ama ne mümkün fibromiyalji teşhisi kesinleşti iyi bir doktor arayışındayim Rabbim şifami bulacağım Dr u kolaylıkla hayırla bulmami sağlığıma kavusmami nasip etsin inşallah
Amin amin amin ecmain Rabb'im razı olsun canımGeçmiş olsun kaptanım Allah şifa versin umarım iyi bi doktor bulur sağlığına kavuşursun