- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canısı ikimizde firar etmişizTak kuzum tak takmazsak bize fazlalıkları güzel takiyorlar
Hiç bakmıyorum yarın akrabalar geliyor annemde branc var. Beni hergun gören insanlar bugün erimişsin dedi durdularHazır bahane ureticisi olabilirim ama hayrina yapiyorum o işi
Eki Görüntüle 3448277
Hiç bakmıyorum yarın akrabalar geliyor annemde branc var. Beni hergun gören insanlar bugün erimişsin dedi durdular
Mutluyum yani
Bu şarkıyı kendime armağan ediyorum
Komşularım iyidir sağolsunlarNe guzel cevren var ben iki kilo alsam leyla yine kilo aliyor oleyy diye davul zurna ile dedikodu yapiyorlar o dedikoduyuda bana getiriyorlar guya beni sevenler
Hiç bakmıyorum yarın akrabalar geliyor annemde branc var. Beni hergun gören insanlar bugün erimişsin dedi durdular
Mutluyum yani
Bu şarkıyı kendime armağan ediyorum
Benim etrafim hep kiskancKomşularım iyidir sağolsunlar
Çalıştığım için çok goremiyoz birbirimizi ama
Çok güzelsin maşallah kiskanmalari normalBenim etrafim hep kiskanc
Ayyy uzaak olsun öyle insanlar mümkünse kilo alsam aaaa derler versem hiç verdin demezler Benim etrafim hep kiskanc
Seninde kiskanclar var demek düşürmeye calisiyorlar farketmiyormus bence sana boyle diyup eve gidince aglayarak gunluklerine yazmislardir sevgili günlük Lena oldukca incelmis ama farketmemis gibi davrandim çünkü catladim diye....Bana geçen biraz kilo ver dediler 30 kg verdim toplamda zaten dedim hiç belli olmuyor dediler Şu 89 u bir göreyim cesaret edip öncesi sonrası yapacağım
En güzelini yapıyorsun bende kocam eliyle besliyor diyorumAyyy uzaak olsun öyle insanlar mümkünse kilo alsam aaaa derler versem hiç verdin demezler
O yüzden kilo muhabbeti açılırsa poğaça börek değil beef stragonof kilosu kızım bunlar diyorum hem susturuyorum hemde güldürüyorum yapacak birşey yok susuncada bana dert oluyor.
İyh onlarin kalpleri cirkin guzel bakmayi bilmiyor fesat insanlarBen 55 idim 5 yıl önce o zaman da çirkin buluyorlardı şimdide oysa fıstık gibiyim
Yaa benimle hiç bir konuda yarisamayacaklari için buradan vurmaya çalışıyorlar akıllarıncaİyh onlarin kalpleri cirkin guzel bakmayi bilmiyor fesat insanlar
Aslında 124 kg dan kalma bir alışkanlık var bende baya bol giyiyorum uzun zamandır ilk defa krem rengi tayt giydim bugün pilatese giderken hoşuma gittim kendi kendiminSeninde kiskanclar var demek düşürmeye calisiyorlar farketmiyormus bence sana boyle diyup eve gidince yazarak gunluklerine yazmislardir sevgili günlük Lena oldukca incelmis ama farketmemis gibi davrandim çünkü catladim diye....
Hayırlı geceler canım eşimi bekliyorum gelince uyuruz artıkKizlar hadi uyuyun yarin tartilcaz uyumazsak ödemli cikariz iyi geceler
İyi geceler canımKizlar hadi uyuyun yarin tartilcaz uyumazsak ödemli cikariz iyi geceler