- 18 Temmuz 2020
- 2.058
- 7.663
Biri 3 kg mi dediBu hafta 3 kg veren kaptan olacak galiba çok çekişmeli
Geçen hafta: 63.95
Bugün: 60.95
Fark: -3 kg
Elhan LenaG M Minicikfzt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biri 3 kg mi dediBu hafta 3 kg veren kaptan olacak galiba çok çekişmeli
Muhteşem eksi canım maşallah
Yaa yok artık nasil yaptın bilmiyorum ama maşallah canım nazar değmesin biri kırmızı kaptanlığı kimselere bırakamam dedi gerekeni yaptı
Canım bazen böyle oluyor. Metabolizmayı şaşırtman lazım. Gece biraz haşlanmış nohut veya sebze tüket ertesi güne düzeliyor.Eki Görüntüle 3445505
Sinirden geçen hafta kaç olduğumu unuttuğum doğrudur. Bu hafta komple kitlendi bağırsaklar. Stresim çoktu ama akşamları aç olmaya devam ettim. Salı tartısında modum düşmüştü ama hiç bozmadım. Çok üzgünüm. Hiç güzel kaptanlık yapamadım. Artı ile gelirmi kaptan inanın hiç bozmadım neden böyle oldu anlamadım.
Elhan
Tüm yediklerimi yazdım bu hafta hatta fotoğraflarını da koydum. Çabuk gelen çabuk gidiyomuş demekki kaptanım.Yaa yok artık nasil yaptın bilmiyorum ama maşallah canım nazar değmesin biri kırmızı kaptanlığı kimselere bırakamam dedi gerekeni yaptı
Tebrik ederim canım
İkimiz de kazanmışız bence harika bir rakibesinTebrik ediyorum canım sen kazandın
Günaydın canım tebrik ederimGunaydinn kizlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.6
Fark -1.200
Elhan Ellssa @unutmabenicicegi LenaG Eki Görüntüle 3445540
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese bol eksili ve mutlu bir hafta sonu diliyorum
Tamam canım
Vay vay vayy aman Allahım
Maşallah canım çok güzel
Hoşgeldin 70 lerGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:80.8
Bugün:78.8
Fark:2
Yüzde:2.48
Ellssa Elhan
Eki Görüntüle 3445548
Kaptanım yavasladimi biraz
Olsun aldık kabul ettikKızlar ben tarihi yanlış yazmışım resim paylacağım zaman fark ettim
29 yerine 28 yazmışım. Çocuklardan dolayı koştura koştura tartılıyorum tartıyı görünce bana sıra vermiyorlar
Kahvede içtim LenaG Elhan Ellssa
Geçen cumartesi 86.20
Salı 85.30
Bu gün 84.50
Fark -1.70
Ay sonu hedefim 84.80 hedefi geçtim
Eki Görüntüle 3445552
Hoşgeldin 50 ler
Asenr snmz canım bırakmaEllssa
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Tebrik ederim canım
İkimiz de kazanmışız bence harika bir rakibesin
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın canım
Tamam canım