- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
Teşekkür ederim kaptanımSüpersin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim kaptanımSüpersin canım
Aman Allah ım ben dedim ama kaptanlık yükleniyor diyeee
Maşallah canım tebrik ederimGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:80.8
Bugün:78.8
Fark:2
Yüzde:2.48
Ellssa Elhan
Eki Görüntüle 3445548
Günaydın kaptanım tebrik ederim
Tebrik ederim canım çok güzel eksiiiiKızlar ben tarihi yanlış yazmışım resim paylacağım zaman fark ettim
29 yerine 28 yazmışım. Çocuklardan dolayı koştura koştura tartılıyorum tartıyı görünce bana sıra vermiyorlar
Kahvede içtim LenaG Elhan Ellssa
Geçen cumartesi 86.20
Salı 85.30
Bu gün 84.50
Fark -1.70
Ay sonu hedefim 84.80 hedefi geçtim
Eki Görüntüle 3445552
Tebrik ederim canım
Günaydın canım tebriklerrr 65 i görmene çok sevindimGunaydın hanımlar
Gecen ctesi: 66.5
Bu ctesi: 65.5
Fark: -1 kg
Şükür 65 leri gördüm
Tamam canım
Tamam canım izinli diye not ettim.
İyiyim canım tatile gidiyorum biraz gezip stres atmak istiyorumTebrikler ederim güzel eksi. İyimisin gezmeye mi gidiyorsun
Olsun o da gider etiketleri unutma canısı
Aa aranizda 100 Gr var
Tebrikler bol bol eksiler var ne güzel
Çok teşekkür ederim beni nliyorsun gerçekten sbah erken saatlerde meyve yediğim gün akşama kadar yeme isteği oluyor tarçınla devam edeyim birde öğle sonrası yiyeyim diyorum kendime gelmeliyim hedefimden şaştım 62 olmayı beklerken 64 kere çıktım spor ve yürüyüş şart istediğimiz kilolara ineriz inşallah sağlıklı bir sekildeSabit kalmak da önemli tebrik ederim.
Biraz meyve fazla kaçıyor o da seni acıktırıyor. Ben ne zaman mesela elma yesem midem kazınıyor beni tutan tek meyve muz
Teşekkür ederim gülümVayy vayyy eksiye bak tebrikler canım
Teşekkür ederim
En azından sabit sin canım
İyi tatiller canımİyiyim canım tatile gidiyorum biraz gezip stres atmak istiyorum
Günaydın canım
Teşekkürler tatlımHer akşam içiyorum fazla stres fena yaptı bence
Güzel menü afiyet olsun canım
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canım
Çook tebrik ederim harika şeyler yapmışsın ❤Geçen cumartesi 98.55
Bugün 96.20
Fark - 2.35
Çok şaşırdım valla nasıl gitti anlamadım yaptığım her yemeğin,tatlının tadına baka baka azar azar yiye yiye dedim herhalde artı geleceğim ama eksi geldi çok sevindim.
M Minicikfzt Elhan
Emekli olmaya hazırlanıyorum tatlım daha başka planlarım var online derslere katılıyorum zaman yetmiyor.Hoşgeldin geçmiş olsun
Diyet olmasada sağlıklı beslen sağlığın için biz hep buradayız. Görsel olarak iyi gorunmesende sağlığını destekle. Nodüller için iyi bir ultrason doktoru ve iyi bir cerrah bul canım
Ufaktan bı kaçış planı gördüm galiba
Canım arada duraklama olur ve hızla gider sıkma canını. Çok azalttiysan vücut korumaya geçmiş olabilir. Ana öğün ara öğün modunda bişey yap. Sık sık ye.
Canım kankim
Sen iki dolan gönül al. O da kafi. Ama LenaG kendi ile birlikte burayida fitleyecekEmekli olmaya hazırlanıyorum tatlım daha başka planlarım var online derslere katılıyorum zaman yetmiyor.
Magnezyum sitrati d vitaminiyle kullanmıştım kabızlıkta çok etkili olmustu kaptanım. EllssaKaptaniçem magnezyumla çözmüştü bağırsak mevzuusunu bir dene canım istersen. Gayet de güzel kaptanlık yaptın
Sıkma canını direnç kilosu olabilir
Maşallahh harika bir eksi çok tebrik ederim.
Eklememis miyim?Sağol canım
Yaa ne kadar sevindim
O zaman başa baş
Kız foto yok
Sağol canım
Teşekkür ederim
Sağol kaptanım
Eki Görüntüle 3445505
Sinirden geçen hafta kaç olduğumu unuttuğum doğrudur. Bu hafta komple kitlendi bağırsaklar. Stresim çoktu ama akşamları aç olmaya devam ettim. Salı tartısında modum düşmüştü ama hiç bozmadım. Çok üzgünüm. Hiç güzel kaptanlık yapamadım. Artı ile gelirmi kaptan inanın hiç bozmadım neden böyle oldu anlamadım.
Elhan
Geçen cumartesi 98.55
Bugün 96.20
Fark - 2.35
Çok şaşırdım valla nasıl gitti anlamadım yaptığım her yemeğin,tatlının tadına baka baka azar azar yiye yiye dedim herhalde artı geleceğim ama eksi geldi çok sevindim.
M Minicikfzt Elhan
Selam kızlar geçen hafta 64, 4 dum
Birkacgundur toparlamaya çalışıyorum aniden artış oldu kilomda yavaş yavaş yürüyüş e basldim gerginlik ve sitews olduğunda kendimi yemekle buluyorum onu anladim neyse ki artı çıkmadım aynı kilodayım Elhan Ellssa Eki Görüntüle 3445524
Günaydın kızlar
Reglim karnım şiş kilo verdiğimi hissediyorum ama bunu görememek üzücü
Geçen hafta= 67.25
Bugün = 67.45
Fark 0.250
Gunaydinn kizlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.6
Fark -1.200
Elhan Ellssa @unutmabenicicegi LenaG Eki Görüntüle 3445540
Günaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:80.8
Bugün:78.8
Fark:2
Yüzde:2.48
Ellssa Elhan
Eki Görüntüle 3445548
Kızlar ben tarihi yanlış yazmışım resim paylacağım zaman fark ettim
29 yerine 28 yazmışım. Çocuklardan dolayı koştura koştura tartılıyorum tartıyı görünce bana sıra vermiyorlar
Kahvede içtim LenaG Elhan Ellssa
Geçen cumartesi 86.20
Salı 85.30
Bu gün 84.50
Fark -1.70
Ay sonu hedefim 84.80 hedefi geçtim
Eki Görüntüle 3445552
Gunaydın hanımlar
Gecen ctesi: 66.5
Bu ctesi: 65.5
Fark: -1 kg
Şükür 65 leri gördüm
Selam kızlar. Başım biraz kalabalık, hemen paylaşıyorum kilomu;
Geçen hafta : 89,5
Bu hafta : 87,8
Fark : 1,7 kg
Yüzde : 1,899
Eki Görüntüle 3445584
Ben de izin istiyorum 2 hafta. Bu hafta izne ayrılacağım, 2 hafta planladım ama uzayabilir 1 hafta daha, mutlaka haber veririm. Bu sefer şişip gelmeyeceğim çok kararlıyım
Kilo veren, bu uğurda azmeden herkesi tebrik ediyorum Elhan M Minicikfzt