- 23 Haziran 2019
- 8.727
- 37.800
Ben hep mesaj yazdığınız konular kısmından buluyorum canımLenaG canım 90lar grubuna nasıl bakacağım bulamadım. Takip ettiğim konuları nasıl bulacağım bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep mesaj yazdığınız konular kısmından buluyorum canımLenaG canım 90lar grubuna nasıl bakacağım bulamadım. Takip ettiğim konuları nasıl bulacağım bilmiyorum
Pes etmek yok canım haftaya ödemler gidecek çok güzel eksiler görücemAsenr snmz canım bırakma
Oyle tabi Amin tesekkur ederim canimÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah iyi düşünün iyi olsun dert veren dermanını verir Allahın izniyle
Evet dogru diyorsun canim sehir hastanesinde olacagim ozellere guvenmiyorumHoşgeldin geçmiş olsun
Diyet olmasada sağlıklı beslen sağlığın için biz hep buradayız. Görsel olarak iyi gorunmesende sağlığını destekle. Nodüller için iyi bir ultrason doktoru ve iyi bir cerrah bul canım
Ufaktan bı kaçış planı gördüm galiba
Canım arada duraklama olur ve hızla gider sıkma canını. Çok azalttiysan vücut korumaya geçmiş olabilir. Ana öğün ara öğün modunda bişey yap. Sık sık ye.
Buldum buldum. Sol üst köşede 3 çizgi var. Oradan bulunuyor takip ettiklerinBen hep mesaj yazdığınız konular kısmından buluyorum canım
Sağol canım çok daha iyiyim.Çook tebrik ederim harika şeyler yapmışsın ❤
benim salı dan bugüne çok az olmuş
Bu arada geçmiş olsun canım daha iyisindir inşallah
Ne dersi ne dersi ?Emekli olmaya hazırlanıyorum tatlım daha başka planlarım var online derslere katılıyorum zaman yetmiyor.
ooo çok güzel eksi tebrik ederim.Selam kızlar. Başım biraz kalabalık, hemen paylaşıyorum kilomu;
Geçen hafta : 89,5
Bu hafta : 87,8
Fark : 1,7 kg
Yüzde : 1,899
Eki Görüntüle 3445584
Ben de izin istiyorum 2 hafta. Bu hafta izne ayrılacağım, 2 hafta planladım ama uzayabilir 1 hafta daha, mutlaka haber veririm. Bu sefer şişip gelmeyeceğim çok kararlıyım
Kilo veren, bu uğurda azmeden herkesi tebrik ediyorum Elhan @Minicikfzt
Geçmiş olsun canımKızlar kusura bakmayın biraz rahatsızım tartıyı unutmuşum
Teşekkür ederim canmVay vay vayy aman Allahım
Hemen geçmiş yapmam gerekiyor
Maşallah canım çok güzel
Hoşgeldin 70 ler
Kaptanım yavasladimi biraz
Olsun aldık kabul ettik
Hoşgeldin 50 ler
Tebrikler canım çok güzel vermişsinGunaydinn kizlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.6
Fark -1.200
Elhan Ellssa unutmabenicicegi LenaG Eki Görüntüle 3445540
Teşekkürler kafam durdu malesef resmide silmişimGeçen cumartesi 81.65 mişsin canım. Fark -0.550
Niye başarılı olamıyormuşsun bakayım gayet de güzel bir eksi çok tebrik ediyorum
Teşekkürler canım herkes o kadar güzel kilolar veriyor ki ben gram gram gidiyorum teşekkür ederim hiç yoktan iyidir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorumNiye başarılı olamıyormuşsun bakayım gayet de güzel bir eksi çok tebrik ediyorum
sorun değil canım ben eklerim 2 haftalık olduğunu sonucun.Kızlar ben ayın 22’si de tartılmamıştım tatilden dolayı. Ayın 15 ile mi karşılaştırarak atayım?
Güzel eksi tebrikler
Tebrikler saracım
TebriklerGünaydın kızlar
Reglim karnım şiş kilo verdiğimi hissediyorum ama bunu görememek üzücü
Geçen hafta= 67.25
Bugün = 67.45
Fark 0.250
TebriklerGunaydinn kizlar
Gecen hafta 78.8
Bu hafta 77.6
Fark -1.200
Elhan Ellssa unutmabenicicegi LenaG Eki Görüntüle 3445540
Ayaktayım alkışlıyoruz Tebrikler
Tebrikler
Tebrikler güzel eksiGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:80.8
Bugün:78.8
Fark:2
Yüzde:2.48
Ellssa Elhan
Eki Görüntüle 3445548
Tebrikler
Tebrikler
TebriklerGunaydın hanımlar
Gecen ctesi: 66.5
Bu ctesi: 65.5
Fark: -1 kg
Şükür 65 leri gördüm
Tebrikler
Hakkında hayırlısı olsun canım benim tüm güzellikler seninle olsunEmekli olmaya hazırlanıyorum tatlım daha başka planlarım var online derslere katılıyorum zaman yetmiyor.
Çok şükür kopsun da gitsin kuyruksuz kalsın insalahhCanım kankim
Dananın kuyruğu kopmuştur.
TebriklerSelam kızlar. Başım biraz kalabalık, hemen paylaşıyorum kilomu;
Geçen hafta : 89,5
Bu hafta : 87,8
Fark : 1,7 kg
Yüzde : 1,899
Eki Görüntüle 3445584
Ben de izin istiyorum 2 hafta. Bu hafta izne ayrılacağım, 2 hafta planladım ama uzayabilir 1 hafta daha, mutlaka haber veririm. Bu sefer şişip gelmeyeceğim çok kararlıyım
Kilo veren, bu uğurda azmeden herkesi tebrik ediyorum Elhan @Minicikfzt
Canım benim gün geliyor bizde grm gram hatta artı bile geliyoruz moralini bozmaTeşekkürler canım herkes o kadar güzel kilolar veriyor ki ben gram gram gidiyorum teşekkür ederim hiç yoktan iyidir diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum