- 23 Haziran 2019
- 8.753
- 37.936
Ah bir asılsan sağlıklı beslenme işine neler olacak bir bilsenGunaydın kızlar ve kaptanlarım. Cumartesı 75.25
Salı 75.0 fark -25 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bir asılsan sağlıklı beslenme işine neler olacak bir bilsenGunaydın kızlar ve kaptanlarım. Cumartesı 75.25
Salı 75.0 fark -25 :)
Tebrikler canimHerkese günaydınlaaarrr
Geçen cumartesi 98.55
Salı 97.60
Fark - 0.950 (çok zor şartlar altında sürekli cıss yemeklerle sınanarak oldu buna da şükür )
M Minicikfzt Elhan
Kuşum çok güzel bir tartıGünaydın kızlar. Kilo bildirimi yapayım;
C.tesi : 89,5 di
Bugün : 88,5
Fark : 1 kg
Fark tahmin ettiğimden az ama hala ödem var, ayak bileklerimin etrafı şiş şiş. Dün spor yapmakta çok iyi geldi, kendimi çok hafiflemiş hissediyorum hadi bakalım, c.tesiye güzel sonuçlar bekliyorum Elhan M Minicikfzt
Tebrikler bitanem. Sınavı başarıyla gecmişsin çok sevindimHerkese günaydınlaaarrr
Geçen cumartesi 98.55
Salı 97.60
Fark - 0.950 (çok zor şartlar altında sürekli cıss yemeklerle sınanarak oldu buna da şükür )
M Minicikfzt Elhan
cok zorlanıyorum kaptanım . ama yavas yavas olucak ınsallah. dun ısyerınde cok skldm aılesel olarak da ıste esdurumları fılan skldm gelecegı dusununce. aksam dedım pendık mac donaldsa gıdıp bıg mac gomerım :)) duygusal yeme ıhtıyacı ıste. neysekı ısyerınden arkadas aradı gel arabayla donelım buguneve dedı benı eve bıraktı. oyle kurtuldum. sabah ve gunduz neyse d e ıs cıkısıu ve aksamları ıstahım cok acılıyor.Ah bir asılsan sağlıklı beslenme işine neler olacak bir bilsen
Aramıza dağlar , ovalar , platolar girdi.
Canım benim kafada bitirmen lazım bu işicok zorlanıyorum kaptanım . ama yavas yavas olucak ınsallah. dun ısyerınde cok skldm aılesel olarak da ıste esdurumları fılan skldm gelecegı dusununce. aksam dedım pendık mac donaldsa gıdıp bıg mac gomerım :)) duygusal yeme ıhtıyacı ıste. neysekı ısyerınden arkadas aradı gel arabayla donelım buguneve dedı benı eve bıraktı. oyle kurtuldum. sabah ve gunduz neyse d e ıs cıkısıu ve aksamları ıstahım cok acılıyor.
Maşallah canım ne güzel bir eksi bu böyleCtesi: 63.95
Salı: 61.70
Fark: -2.25 kg
LenaG Elhan M Minicikfzt
An itibariyle ödemlerimin hepsini vermiş bulunuyorum. Regli de bitti tüm şişkinlikler indi tartıya da yansımış
Harika çok tebrik ederim canımCtesi: 63.95
LenaG Elhan M Minicikfzt
An itibariyle ödemlerimin hepsini vermiş bulunuyorum. Regli de bitti tüm şişkinlikler indi tartıya da yansımış
Günaydın çok tebrik ederimGünaydın kızlar. Kilo bildirimi yapayım;
C.tesi : 89,5 di
Bugün : 88,5
Fark : 1 kg
Fark tahmin ettiğimden az ama hala ödem var, ayak bileklerimin etrafı şiş şiş. Dün spor yapmakta çok iyi geldi, kendimi çok hafiflemiş hissediyorum hadi bakalım, c.tesiye güzel sonuçlar bekliyorum Elhan M Minicikfzt
Kız ben seni bu kiloda bırakmadım bayram mı geçti üstünden nolduCtesi: 63.95
LenaG Elhan M Minicikfzt
Çok geçmiş olsunKizlar oglum cok atesli dun bildirim yapamadim.
Busabah da nasil evden cktim ise gittim bilmiyorum hic uyumadik.
24 haziran pazartesi
Sabah karisik tost
Oglen bir kadik pirinc pilavi iki minicik patlican dolmasi havuc salatasi yogurt
Ara ogun borkac kuruyemis
Aksam kabak sote. Bir iki kasik fettucine
1 lt su
7000 adim
sagolun canlar tesekkurler.Çok geçmiş olsun
Canım aç gezerekKizlar iki gunde nasi veriyonuz bu eksileri be masallah :)
Vay yavrum vayyCtesi: 63.95
LenaG Elhan M Minicikfzt
Ayy çiçeğim gelmiş mis kokular kaplamış buralarıMthn83 sen nasılsın hayatım diğer arkadaşları da göremedim hiç
Napalım yavrum bayram yorgunluğu var üzerimde çok şükür atıyoruz ufak ufak ne de güzel yedik beVay yavrum vayy
Ayy çiçeğim gelmiş mis kokular kaplamış buraları
İyiyim canım sen nasılsın
Hergun yenilenip tazeleniyoruz