Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ben tartı fotosu kime atıyım peki canım sana mı LenaG ye mi
Ben çok ilgilenemeyebilirimBen de sorcaktım.
Maşallah canım çok güzel eksi tebrikler
Sagolasin canımMuhteşem eksi canim tebrikler
Sağol canımHarika bir eksi tebrik ederim canım
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Sagol canim bugun kuruyemis koymadim cantama insallah elma filan cikar yemekhanede ara ogun genedle cikio. Dun etli patlican yemegi vardi yiyemedim ondan mecbur pilavla patlican dolmasi koydum ac kalmamak icinOlsun canım zamanla alışırsın ben de başlarda hep unutuyordum Afiyet olsun gayet güzel menü
Hic sevmiyorum ki kuzum ya keske sevsem. Evde bitter cikolatali granola var yogurdun icine koydum onu bile yiyemedim yani yumusadi ya sevmedim. Hani kahvaltida sutlu cornflakes yer ya cocuklar ben asla. Tek basina kitir kitir yesem doyurucu kahvalti olmazkiYulaf seviyorsan yulaf kasesi hazırlayabilirsin akşamdan hazirla koy dolaba sabah yersin hem pratik hem lezzetli oluyor bence
Sagol cnm tam bugday sandvic ekmegi kasar cheery domates yapim benceVayyyy eksiye bak Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım
Evde tam buğday unuyla sandviç ekmeği yapıp hazırlayıp getirebilirsin yada yulaf turu şeyler
Geçmiş olsun canımKizlar oglum cok atesli dun bildirim yapamadim.
Busabah da nasil evden cktim ise gittim bilmiyorum hic uyumadik.
24 haziran pazartesi
Sabah karisik tost
Oglen bir kadik pirinc pilavi iki minicik patlican dolmasi havuc salatasi yogurt
Ara ogun borkac kuruyemis
Aksam kabak sote. Bir iki kasik fettucine
1 lt su
7000 adim
Canım sana özel mesaj atamıyorumKızlar Mthn83 yoğun çalıştığı için müsait olmayabilir bana atın
Çok teşekkür ederimm darısı 50’lilereTebrikler cnm iki uc gunde cumartesiden
Beri kac gun oldu iyi vermsisin
Çok teşekkür ederimVayyyy eksiye bak Tebrikler canım
Geçmiş olsun canım
Evde tam buğday unuyla sandviç ekmeği yapıp hazırlayıp getirebilirsin yada yulaf turu şeyler
Tebrik ederimmmm canımm
Tebrik ederimmmm canımm
Tebrik ederimmmm canımm
Harika maşallah
Ooo
Vayyy
Bana at canım ben atarım onaCanım sana özel mesaj atamıyorum
Günaydın vaayyy maşallah tebrik ederim
Çok teşekkür ederimmm inş böyle devam ederVuhuu harka bir eksi tebrik ederim
Geldi canımCanım sana özel mesaj atamıyorum