- 13 Ağustos 2012
- 4.581
- 19.968
Seminerler var canım bir hafta.Günaydın canım
okullar kapanmadı mı?
Günaydın hayırlı pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seminerler var canım bir hafta.Günaydın canım
okullar kapanmadı mı?
Günaydın hayırlı pazarlar
Günaydın kaptanım hayırlı pazarlarGünaydın kızlar
Eline sağlık canım. Uğraşıyorsun o kadar.Kızlar etiketlere kilo bildirimi veya izin isteme taleplerinizi elhan kaptanımı etiketlerken beni de eklemenizi rica ediyorum. Elimden geldiğince geçmişe bakıyorum ama gözden kaçabiliyor.
NOT: Elhan kaptaniçem olmadan ilk tablo ve liste yapışım karışıklıklar olabiliyor. Kusurumu mazur görün lütfen
tmm canimKızlar etiketlere kilo bildirimi veya izin isteme taleplerinizi elhan kaptanımı etiketlerken beni de eklemenizi rica ediyorum. Elimden geldiğince geçmişe bakıyorum ama gözden kaçabiliyor.
NOT: Elhan kaptaniçem olmadan ilk tablo ve liste yapışım karışıklıklar olabiliyor. Kusurumu mazur görün lütfen
Ellerine sağlık canım
MASTERFİT YARIŞMASI 121. ETAP 22.06.24 25.06.24 FARK KIRMIZI TAKIM M Minicikfzt (Kırmızı Takım Kaptanı) 66.50 LenaG 98.55 serap911 71.15 @Asenr snmz 67.25 @Nergis 35 70.00 @Hallederiz 89.50 @HuzuRRR 71.20 @Makaron23 66.50 @trueliving_ 71.90 @sara_28 98.10 @defneefe17 75.20 @Cakinin Gelini * @uranus35 63.95 MAVİ TAKIM Ellssa (Mavi Takım Kaptanı) 70.40 @Asya89 86.20 @_ASTRAL_ 80.80 @tomrs 64.40 @s i d e l y a 69.25 I Ilyusa 78.80 @Keira- * @loney single girl 69.90 Mthn83 74.70 sibel_84 71.95 @unutmabenicicegi 81.65 @Azmet5255 66.20 HAZIRLIK GRUBU Elhan * @noram (başlangıç 23.06.24) 69.6 @gezegenfeza 79.20 patimsilizm 56.90 @Papatyamelo *
Herkese başarılar dilerim... Hadi bakalım kızlar Salı ya ne kaldııııı
Himm aslında teknoloji dönemi. İnsanlar evlerinden zoom la katılabilirler. Özellikle yazıp cizdiginiz birşey yoksaYok değil canım. Yeni program geldi ya yüzyüze yapılacak. Pandemi donemindeydi online .
Aramızda çok fark var ama olsunMthn83 canım 2 hafta yarışalım mi? Benim gaza gelmem lazım.
Canım salı günü kaptan sonuçları önemli. Cumartesi günü de takım ortalaması alınıyor. Olduğu gibi kalsın. Sadece keira çıksın ki ortalama düşmesin.M Minicikfzt Ellssa kaptanlarım Keira izin istemiş bayramdan önce araya bayram haftası girince çok geçmişe gidince gördüm ama sanırım bu hafta da gelmeyecek. Bu durumda henüz başındayken izne alalım diyorum. Bu durumda mavi takım 1 kişi azalıyor ve kırmızı takımdan birini mavi takıma transfer etmemiz gerekecek ne dersiniz ?
Mthn83
Ellerine emegine sağlık o kadar kosturmada hazirlikta bir de listeleri hazirliyorsunKızlar etiketlere kilo bildirimi veya izin isteme taleplerinizi elhan kaptanımı etiketlerken beni de eklemenizi rica ediyorum. Elimden geldiğince geçmişe bakıyorum ama gözden kaçabiliyor.
Yeni maarif modeli var canım. İçerik çok karışık. Ha bizi etkileyen bir durum var mı? Yok. Bu sene aslında birinci ve beşinci siniflar karışacak. Anasınıfları birde. İçerik değişti. Diğer sınıflarda çok bir değişiklik yok. Yüzeysel baktım bir programa ama eğitimler verilecek denildi. Ama ne kadar verilir bilmiyorum.Ellerine sağlık canım
Himm aslında teknoloji dönemi. İnsanlar evlerinden zoom la katılabilirler. Özellikle yazıp cizdiginiz birşey yoksa
Aramızda çok fark var ama olsun
Hadi yapalım
Canım salı günü kaptan sonuçları önemli. Cumartesi günü de takım ortalaması alınıyor. Olduğu gibi kalsın. Sadece keira çıksın ki ortalama düşmesin.
Offf afiyet olsun. Bende yulaf yaptım ama süt badem ve hurma ile .Mutlu pazarlar
İlk öğün 12:15
Tek yumurta 1 yk lorla kabakli omlet ve eslikcileri
Eki Görüntüle 3443192
Gözüm üstünde o zaman gidip bı yeşil çay içeyim3 kilodan bişi olmaz. Bu hafta regl var zaten. Bugünden itibaren belli etti şişlik zaten. Tartıya çıkmaya korktum Mthn83
Evet bende özledim. Toparlayamadi mi kendini acabaarke nerede acaba
Noldu kiEvet bende özledim. Toparlayamadi mi kendini acaba
Afiyet olsun sanadaOfff afiyet olsun. Bende yulaf yaptım ama süt badem ve hurma ile .