- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Bugün aç kalarak dengeliyor olabilirAfiyet olsun canım biraz karbonhidrat fazla olmuş ama yarın dengelersin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün aç kalarak dengeliyor olabilirAfiyet olsun canım biraz karbonhidrat fazla olmuş ama yarın dengelersin sen
Zayıflamak için iştah kapatıyormuş galibaNe tozu ? Neye başladın
Tabiki. Benim için sakınca yok.M Minicikfzt Ellssa kaptanlarım Keira izin istemiş bayramdan önce araya bayram haftası girince çok geçmişe gidince gördüm ama sanırım bu hafta da gelmeyecek. Bu durumda henüz başındayken izne alalım diyorum. Bu durumda mavi takım 1 kişi azalıyor ve kırmızı takımdan birini mavi takıma transfer etmemiz gerekecek ne dersiniz ?
Mthn83
Tabiki canımKızlar etiketlere kilo bildirimi veya izin isteme taleplerinizi elhan kaptanımı etiketlerken beni de eklemenizi rica ediyorum. Elimden geldiğince geçmişe bakıyorum ama gözden kaçabiliyor.
NOT: Elhan kaptaniçem olmadan ilk tablo ve liste yapışım karışıklıklar olabiliyor. Kusurumu mazur görün lütfen
Ama çol azaldık bizEllerine sağlık canım
Himm aslında teknoloji dönemi. İnsanlar evlerinden zoom la katılabilirler. Özellikle yazıp cizdiginiz birşey yoksa
Aramızda çok fark var ama olsun
Hadi yapalım
Canım salı günü kaptan sonuçları önemli. Cumartesi günü de takım ortalaması alınıyor. Olduğu gibi kalsın. Sadece keira çıksın ki ortalama düşmesin.
Sen 11 onlar 12 oldu canımTabiki canım
Ne demek ellerine sağlık.
Ama çol azaldık biz
Afiyet olsun canım bu karabuğday patlağından ben de alıp denemek istiyorum labneye bayılırım zaten. Bu hafta biraz arınma haftası olsun dedim o yüzden ekmeği sıfıra indirdim o yüzden bu patlağı deneyim. Bir de orman meyveleri istiyorum ben ya yulaf ezmesinin üzerine ferah ferah buzlu şekilde ekleyip yemek istiyorum ama orman meyvesi nerde bulabilirim ? Bime geçen hafta gelmiş frambuaz blueberry falan baktım kalmamış malesef.
Afiyet olsun canımHayırlı gunler
10.30
Bir buyuk kase semizotu yoğurt
Bir para çikolata
17.40
Yarım ekmek arası 4 köfte, domates biber tursu
3 kasık semizotlı yoğurt
2lt su içtim 1 daha içerim
yürüyüş yapıcam birazdan
M Minicikfzt
Çok az yemişsin canım hasta mısın yine yoksamenü
sabah: yok
ogle : yok
aksam: firinda 2 tane kofte
2 dilim patates
2 kasik makarna
ayran
M Minicikfzt
Hiç istemesem de hakkın şu an birsey diyemicem
Evet canım tuzsuz ve yağsız yemenin etkisi de olabilirAnladim canim
Yogurtla birlikte oldugu icin belki siskinlik yapmiyodur bende bilemedim
Hayirli olsun
Alalh tamamina erdirsin
Oo birileri bu hafta iddialımenü
sabah: yok
ogle : yok
aksam: firinda 2 tane kofte
2 dilim patates
2 kasik makarna
ayran
M Minicikfzt
Metro var canım bi bakayım oraya daPirinc patlagi yiyordum daha önce ama karabugday uzun süre tok tutuyor
Canim bimde vs cok pahali
Yakininda metro market varsa oradan almani tavsiye ederim
Yaban mersini büyük kutuda 140 tl falan.. başka marketlerde minicik ambalaj 90 tl
Bir de ben ananas alıp küp küp doğrayıp dondurucuya atiyorum
Cilegide aynı şekilde
Çok güzel bi menü tertemiz Afiyet olsun
Kaptanım bence ben fasülye olayım her iki gruptada olayım ikiniz de mükemmel kaptansınızHiç istemesem de hakkın şu an birsey diyemicem
Keyfim çok kaçık fizik tedavi ve klinik pilatese yoğunlaşmak zorunda olduğum için (bütçe meselesi) 3 aylığına Gizem e ara vermek zorunda kalıyorum Artık bana verdiği listeleri döndüreceğim bir süre ne yapayımAkşam öğünüm
18:40
Pakizemin kuyruk ucundan ilham alarqk hazirladigim reyhanlli domates soslu 2 yk tam bugday makarna
1.5 kofte kadar tavuk göğsü
1 yk yogurt
Eki Görüntüle 3443293
LenaG pisilerimizin tirmalama tahtasi hep seni aklima getiriyor çünkü markası Lena
Eki Görüntüle 3443294
Neden biliyor musun asıl problem bakliyatin suyunda o yüzden ben de yemegini yemem hic,haslayip buzluga atar cikarir yogurda karistirir salataya eklerimEvet canım tuzsuz ve yağsız yemenin etkisi de olabilir
Canını sıkma ama listelerle devam et mutlaka yine kendi kendine kupon yapmani oneririmKeyfim çok kaçık fizik tedavi ve klinik pilatese yoğunlaşmak zorunda olduğum için (bütçe meselesi) 3 aylığına Gizem e ara vermek zorunda kalıyorum Artık bana verdiği listeleri döndüreceğim bir süre ne yapayım