Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde yasiyorsun canmTeşekkürler Canım
ben yurtdışında yaşıyorum. Burda her zaman oluyor.
Bu detoksla 3 gunde kac kg gidiyor cnmEllssa kaptanım. Bu hafta hedefim 68.2 olsun.
3 günlük detoksumun 2. Gününü tamamladim bugün.
Dolayısıyla menüm yok. 3 öğün birer kase ayran aşı çorbası içtim.
2.8 lt su içtim
Spor yok
saat 21 deki olmamis canimKizlar anca vakit buluyorum
Sabah kahvalti yok 2 ısırık mısır unlu pogca
Saat 1400 iki adet sigara böreği iki yemek kaşığı mercimek çorbası bir kepçe makarna
Saat 1700 Nescafe
Saat 1900 bir tabak makarna birkaç parça patates kızartması
Saat 2100 iki üç kaşık sade bulgur pilavi
8000 adım tabii ki
Masallah sanaDiğer tükettiğim sıvılarla birlikte 5 litre hergün net 3 3.5 litrenin altına hiç düşmedim bazen böyle 4 litre oluyor tabi diğer içtiğim sıvılarla bugün 5 litre oldu
Esim isten bugun gec geldi birazAkşam menüsünü daha erken yersen miss
Güzel menü afiyet şifa ölsün
Sadece 300 kalori yakmisim1 saate yakin eliptik bisiklet yaptim
Afiyet olsun da akşam çok geç yemissin canım benim ve sadece karbonhidrat gün boyu su içmeyi alışkanlık haline getiirmelisin gerekirse su iç hatirlaticisi kullan böyle böyle alışırsınKizlar anca vakit buluyorum
Sabah kahvalti yok 2 ısırık mısır unlu pogca
Saat 1400 iki adet sigara böreği iki yemek kaşığı mercimek çorbası bir kepçe makarna
Saat 1700 Nescafe
Saat 1900 bir tabak makarna birkaç parça patates kızartması
Saat 2100 iki üç kaşık sade bulgur pilavi
8000 adım tabii ki
Afiyet olsun canım@Elhan @Minicikfzt 22 Haziran cumartesi
Kahvaltı yok
13:30 kahve yanında bitter çikolata
Saat 17:50 1 tane poğaça 6,7 adet sarma 3 adet köfte ızgara soğuk çay
Su 2 litre bugün biraz böyle garip oldu
Mutluluklar olsun yegenine Allah mesut etsinAğustos başı, yeğenim evleniyor
Sivas’ta
Uc yuz gram vermisim yalniz bu menu ise yaramis her gun gram veriyorum masallahhhhhNe güzel menü neler görüyor bu gözler. Kalem böreği makarna pattis kızartma oh oh akşam menüsü de tee akşamın 9 unda yenmiş miss
Aynen böyle devam
Hangi takım kazanacak belli oldu
Dun oyle denk geldi cnm iki defa makrna oldu.kuru fasilye vardi istemedim acikinca bulgur pilavi yaptm gec saatte yedim az bisey. Bugun dikkat ederim. Buna ragmn kilo vermisim cunku benim onceki yediklerimin yaninda bu hocbiseyNerde yasiyorsun canm
Bu detoksla 3 gunde kac kg gidiyor cnm
saat 21 deki olmamis canim
Aksam yemigini erken bitirsen daha iyi olur
bide ayni gunde hem kizartma hem borek hem makarna var cok fazla karbon olmus
Masallah sana
Esim isten bugun gec geldi biraz
Ama saat 19 u gecirmemeye calisiirim
Hatirlstici saat basi caliyor ama yudum yudumAfiyet olsun da akşam çok geç yemissin canım benim ve sadece karbonhidrat gün boyu su içmeyi alışkanlık haline getiirmelisin gerekirse su iç hatirlaticisi kullan böyle böyle alışırsın
Canım bende.islatmadan yapıyorum kaynayinca kapat ocağı 1 saat kadr beklet buğday lar şişiyor ve çabuk pişiyorKizlar islamadan baska bi cozm yokmu
Ben direk koyup haşlıyorum nohut fasulye yi gün öncesinden fazla fazla haşlayıp buzluğa atıyorum. Hiç bı zaman önden islamadimKizlar islamadan baska bi cozm yokmu