- 24 Kasım 2022
- 394
- 1.164
- 24
Amin inşallah canımTebrikler canim benim
İraden süper canım daim olsun ben o kadar iradeli değilim baklava 1 kez 2 dilim yedim ama.spor da olmayinca artim çok oldu
Tebrikler canım
Pek tebriklerlik bir durumum yok ama teşekkür ederim canim artıda çıktım ben deTebrikler canim benim
İraden süper canım daim olsun ben o kadar iradeli değilim baklava 1 kez 2 dilim yedim ama.spor da olmayinca artim çok oldu
Tebrikler canım
Çabuk gelen çabuk gider canımGeçen hafta 67.4
Bu hafta 70
Fark +2.60
Hayatımda ilk kez 70 i gördüm tühhh bana
Elhan
Eki Görüntüle 3442812
Tartı farkı olur amaKızlar günaydınlar. Evime ve tartıma pazar gece ulaşacağım ama geçmiş konuşmalardan ‘emanet tartıyla bildirim yapabilirsiniz, paylaşımları evinize ulaşınca yaparsınız’ bilgisini aldım. Öhöömm, efenim kilo bildirimim;
Geçen hafta: 85,7 iken
Bu hafta : 89,5
Tartı farklı, zemin yamuk, ödem falan diyorum ve son günlerimin tadını çıkarmaya gidiyorum. Durumu benzer olanlar merak etmesin, çabuk gelen çabuk giderhepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 3442816
Elhan
Nasıl yani? Tartı da çok fark oluyor mu ben annemde de evde de aynı cikiyorumTartı farkı olur ama
GünaydınGünaydın
Şükür kavusturana bı şenlik gelmiş buralara.
Hadi bakalım masterfit senliklerimize geri dönelim.
Cordelia çiçeğim olsaydı havai fişeklerle açılış yapardı bize
Hepimiz hosgeldik
Günaydın canım azıcık bir şey hemen giderGeçen hafta :81.20
Bu hafta :81.65
Fark : +450
Adetimin ilk günü aslında 4 5 gün vardı ama düzensiz olduğu için yine erken geldi
Elhan Asenr snmz
Eki Görüntüle 3442802
Günaydın canım tebrik ederimGunaydin kizlar
Gecen hafta:77.25
Bugun:75.2
Fark:-2 kg
Aserolaya devamm
Bu arada ben gene hamburger pizza aksam dondyrma yememe ragmen bu kilo gittiyse bi de iyice diyet yapsam daha cok verirdim
Günaydın canım sen bir de beni görsenGeçen hafta 67.4
Bu hafta 70
Fark +2.60
Elhan
Eki Görüntüle 3442812
Günaydın tabii kiii çabuk gelen çabuk gidecekKızlar günaydınlar. Evime ve tartıma pazar gece ulaşacağım ama geçmiş konuşmalardan ‘emanet tartıyla bildirim yapabilirsiniz, paylaşımları evinize ulaşınca yaparsınız’ bilgisini aldım. Öhöömm, efenim kilo bildirimim;
Tartı farklı, zemin yamuk, ödem falan diyorum ve son günlerimin tadını çıkarmaya gidiyorum. Durumu benzer olanlar merak etmesin, çabuk gelen çabuk giderhepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 3442816
Elhan
İnşallah canımGünaydın canım azıcık bir şey hemen gider
Günaydın canım tebrik ederim
Günaydın canım sen bir de beni görsen
Günaydın tabii kiii çabuk gelen çabuk gidecek
Vayy girişe bak sen benimde var dolapta bende yapayımÇok sağol canım. Yarın onu da yapayım içeyim artık bayram fazlalıklarını vermek için tüm tuşlara basıcam yarından itibarengelsin ödem çayları gitsin yağ yakıcı kürler
Sağlık olsun canım. Hayırlı haberler olsunBen bu ay 69 u tutturursam harika olur. Ama bence zor
İnşallah canım. Pazartesi rapor çıkar herhalde. Beklemedeyiz.
Amin hocam. O çıksın aradan kendimi koyacağım ameliyat masasına. Artık bende şu nodullerden kurtulayım. Yaş ilerledikce beni daha da rahatsız edecek.
Oy benim günaydın dediğim sabah böcüğüm. Özlemişim. Yarından itibaren buradayım inşallah. Ama biraz alarak geldim yine.
Benim ki alıştı demiyor artık. Beni olduğum gibi kabul ediyorBir loooo da benden gelebilir.
Ooo nefes verdin mi gider oGeçen hafta :81.20
Bu hafta :81.65
Fark : +450
Adetimin ilk günü aslında 4 5 gün vardı ama düzensiz olduğu için yine erken geldi
Elhan Asenr snmz
Eki Görüntüle 3442802
Ooo takimlardamisin canım mavi kaptan olabilirsin bu durumdaGunaydin kizlar
Gecen hafta:77.25
Bugun:75.2
Fark:-2 kg
Aserolaya devamm
Bu arada ben gene hamburger pizza aksam dondyrma yememe ragmen bu kilo gittiyse bi de iyice diyet yapsam daha cok verirdim
Kız WC ye gittin mi
Aaa 200 Gr fark var aramızda benim boyum uzun ya ondan sanırımGeçen hafta 67.4
Bu hafta 70
Fark +2.60
Elhan
Eki Görüntüle 3442812
Vayy maşallahGünaydın kızlar
Gecen hafta = 67.40
Bugün =67.25
Fark = -0.15
Bayramda dikkat etmeye çalıştım kilo almamışım şükür
Elhan
Evet evet tamamen zemin kaynaklıKızlar günaydınlar. Evime ve tartıma pazar gece ulaşacağım ama geçmiş konuşmalardan ‘emanet tartıyla bildirim yapabilirsiniz, paylaşımları evinize ulaşınca yaparsınız’ bilgisini aldım. Öhöömm, efenim kilo bildirimim;
Eki Görüntüle 3442816
Elhan
Kıyaslama şansı olmamıştır canım. Takımlarda devam edebilmek adına tartı atılsın yeter dedik.Nasıl yani? Tartı da çok fark oluyor mu ben annemde de evde de aynı cikiyorum
Oo erimiş birileriEki Görüntüle 3442821
Neden böyle olur hiç anlamam. Tartıya iki gün kala kabız olurum ama hep böyle.
Bayram serbestliği ve kabız durumu ve sonuç bu.
Geçen hafta 71
Bu hafta 70,4
Fark 0,6
Elhan
Günaydın canısıGünaydın
Benden daha fazla lig değiştiren yoktur sanırım kaptanım
Okudum. Rabbim gönlüne göre versin.
Benim duam; uzun zamandır görmediğim biri var. Onunla yolum keşissin. Uzak yerlerdeyiz,yollar yakın olsun. Sevgiyle,muhabbetle
İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kilolarımizi veririzVayy girişe bak sen benimde var dolapta bende yapayım
Sağlık olsun canım. Hayırlı haberler olsun
Benim ki alıştı demiyor artık. Beni olduğum gibi kabul ediyor
Ooo nefes verdin mi gider o
Ooo takimlardamisin canım mavi kaptan olabilirsin bu durumda
Kız WC ye gittin mibı dolan gel
Aaa 200 Gr fark var aramızda benim boyum uzun ya ondan sanırım
Vayy maşallah
Evet evet tamamen zemin kaynaklı
Kıyaslama şansı olmamıştır canım. Takımlarda devam edebilmek adına tartı atılsın yeter dedik.
Oo erimiş birileri
Günaydın canısı
Günaydın tebrik ederimEki Görüntüle 3442821
Neden böyle olur hiç anlamam. Tartıya iki gün kala kabız olurum ama hep böyle.
Bayram serbestliği ve kabız durumu ve sonuç bu.
Geçen hafta 71
Bu hafta 70,4
Fark 0,6
Elhan
Günaydın canımGünaydın
Şükür kavusturana bı şenlik gelmiş buralara.
Hadi bakalım masterfit senliklerimize geri dönelim.
Cordelia çiçeğim olsaydı havai fişeklerle açılış yapardı bize
Hepimiz hosgeldik
Günaydın hoşgeldin canım