Evet umarım vermişimizdirGünaydın kızlar
Yarın tartı günüüü
Hoşgeldin canımADINIZ: Seda Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: 66.8
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: güzellik uzmanı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
Günaydın canım gunahlarimzla yüzleşme günüGünaydın kızlar
Yarın tartı günüüü
Hepimiz aynıyız canım gelen artı çabuk gider merak etmeSelam kızlar
Artık takımlar kurulsun düzgün beslenmeye başlayalım yaa ben çok fazla cozuttuumm eski sağlıksız yeme günlerime döndüm bi haftadır çok moralim bozuk. Giderek şiştim kesin +5 olmuşumdur tartılmaya korkuyorum tartılmadıkça da yemeye devam ediyorum.
Takımlar yarın mı kurulacak ?Elhan LenaG
Yarın takımlar kurulacak canımSelam kızlar
Artık takımlar kurulsun düzgün beslenmeye başlayalım yaa ben çok fazla cozuttuumm eski sağlıksız yeme günlerime döndüm bi haftadır çok moralim bozuk. Giderek şiştim kesin +5 olmuşumdur tartılmaya korkuyorum tartılmadıkça da yemeye devam ediyorum.
Takımlar yarın mı kurulacak ?Elhan LenaG
Keyifli vakit geçirin oğlunla birlikteişteyim iki gün çalıştım yarın tatil mutluyum oglumla olucam ıkı gun sen nasılsın :)
Benim bahanem çokKızlar benımkı tam olarak bu... yeme bagımlılıgı sevgısızlıkten sızde de oldu mu hıc?
Ben salı günü evde olucam takıma giremicekmiyimYarın takımlar kurulacak canım
Hoşgeldin SedanurADINIZ: Seda Nur
YAŞINIZ: 26
BOYUNUZ: 1.58
KİLONUZ: 66.8
HEDEF KİLONUZ: 53
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: güzellik uzmanı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kilolu olmayı sevmiyorum
Bulunduğun yerde tartı yok mu canım ? Menülerini salıdan sonra yazarsın. Eğer yoksa sanırım hazırlıkta olursun amaBen salı günü evde olucam takıma giremicekmiyim
Ben uyanır uyanmaz soğuk ve tatlı bir şeyler istiyor bu ara canım dolaptakiler bitti neyse kiBenim bahanem çok
ınsallah canım sagolASIN. al benden de okadar valla şifa kendımızde sanırım.. baskasında aramak hataydı..Keyifli vakit geçirin oğlunla birlikte
Karmakarışığım, kendimi tedavi etmeye çalışıyorum
karacıger yaglanması bende..
Ya bnde öyleyim dolapta tatlı birşeyler olduğu zaman dikkat edemiyorum onları bitirip başlıyorum içim rahat bı şekilde canm istemese bile zorla yiyorum bitsinde dikkat edeyim diye niye böyleyizBen uyanır uyanmaz soğuk ve tatlı bir şeyler istiyor bu ara canım dolaptakiler bitti neyse kibugün kendime fit toplar yapacağım
Ben 1 hafta sadece sanıyordum. Kaptan da müsade ederse bakalım ne diyecekİyi tatiller canım
Sen talep etmediğin sürece gruptan çıkmazsın, izinli sayılırsın
Tabiki karar has kaptanımızın
Kabuktan yapılıyor canım.Elhan abla bu ananas çayını kabuğundan mı yapıyoruz yoksa tepesindeki yeşil yapraklarından mı?