- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyette mutlaka oneriyorlar ya kuzum. Filtre kahve americano bunlar tok tutmutor türk kahvesi gibi. Ama bendeki şans isteTurk kahvesi icmek zorunda mısın anlamadim
Hayırlı cumalar yarın arefe dualarımız kabulolsunGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Ben filtre iciyorum ya o da tutuyor beniDiyette mutlaka oneriyorlar ya kuzum. Filtre kahve americano bunlar tok tutmutor türk kahvesi gibi. Ama bendeki şans iste
Ben sade filtre iciyorum o da haftanin 3 günü... turk kahvesi beni aciktiriyor kahve icmek zorunda değilsin anlayacağın... Butki çayı icebilirsin. Ananasli yesilcay var ondan al demle sogusun maden suyuyla karistir oh mis yaz icecegi... Hibiskus demleyip ayni sekilde maden suyu ile karistirip soğuk icecek yapabilirsin. Diyette saglikli beslenmede en esas en faydali tek icecek su,digerleri damak tadi ve keyfi...Diyette mutlaka oneriyorlar ya kuzum. Filtre kahve americano bunlar tok tutmutor türk kahvesi gibi. Ama bendeki şans iste
Ananasli yeşil çayı deneyecefim işyerinde sıcak da içerimBen sade filtre iciyorum o da haftanin 3 günü... turk kahvesi beni aciktiriyor kahve icmek zorunda değilsin anlayacağın... Butki çayı icebilirsin. Ananasli yesilcay var ondan al demle sogusun maden suyuyla karistir oh mis yaz icecegi... Hibiskus demleyip ayni sekilde maden suyu ile karistirip soğuk icecek yapabilirsin. Diyette saglikli beslenmede en esas en faydali tek icecek su,digerleri damak tadi ve keyfi...
İstnbulSize iyi haber vereyim ozaman havaforum
Annene kocaman sarılıyorum ah canım bacım Leylamin anası , Allah büyük napalim.Ahahahahahahahsbdnxkxlcmx anneme yollayim bu aciklayla ahahahaha ölüyorum
Afiyet olsun menü biraz cılız ama adımlar harika kuşum.iyi akşamlar kızlar. Bugünlerde yetişemiyorum hiçbirşeye. Gözlerim kapanıyor yorgunluktan, hemen paylaşımlarımı yapayım;
12 haziran çarşamba
Sabah 11.00
1 simit
Akşam 20.15
1 burger köftesi,
Salata, turşu,
1 dilim tam buğday ekmek,
1 karış uzunluğunda cevizli sucuk (tatlı krizime engel olamadım)
Su:2,5 lt
Adımlar
Eki Görüntüle 3440725
14.571 adım
13 haziran perşembe
Sabah
Kahvelerrrr, çaylarrr
Öğlen 15.00
15 kadar erik
Akşam 18.00
1 lahmacun,
1 ayran
Su:3 lt
Adımlar
Eki Görüntüle 3440727
17.752 adım. Uzun zamandır en iyi adımım
Elhan @Asenr snmz
Tatlım bildirim yaparsan kendi isteginle almış olduğun izinden çiksrsin. Sonra genel izinden faydalanır tekrar izne girersin. Kilo takibi açısından bildirimin faydalı olur ama sen bilirsin tabi ki. Tercih senin kuzucum.Kızlar ben cumartesi kilo bildirecek miyim? En son izinli yazalım denmişti bayramdan sonraya kadar
Günaydın kaptanım perişan oldum dün gece bendeGünaydın kızlar ne bu sıcak Sabah karşı serin olur uyurum dedim ama yok
Açtım tavan pervanesini son hıza sabaha karşı anca sızmışımUykusuz geçen gece
Afiyet olsun Güzel başlayıp akşam yine yoldan sapma olmuş ama yavaş yavaş düzelecekKizlar sıcaktan ikide uyudum alrida kalktım alarm kapasm 0715 zor kalktkm oluyorum. Bı de eve 11 de gence çay da icmistm iki barkdak.hemen uykumu kacirdi
13 Haziran Perşembe
Sabah 1 yumurta 2 dilim kaşar 5 zeytin bir minik kepek ekmtgi
Öğlen 2 kaşık mantı bir kase salata bir yk patlican yemeği 1 kse mercimek çorbası
Ara öğün kuruyemiş
Akşam tavuk sis minik pilaw salata
Karadut suyu
Misafirlikte bir tabak manti
1,25 ml su
8000 adım Elhan LenaG
GünaydınGünaydın kızlarrr
Afiyet olsun gayet başarılı menüDünkü menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
Öğle 12:30
Kekikli tavuk but ızgara
8 zeytin
Ara 17:00
1 top hindistan cevizli dondurma
Akşam 19:00
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık et sac
Salata
Sütlü kahve
2 lt su
15000 adım
Günaydın hayırlı cumalar canımGünaydın
Hayırlı cumalar
Tartı için son 24 saat
Kimler bayrama daha fit giriyor
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Evet canım kullanıcı adını ve tarihi yazıp foto atıyoruzYarın sabah tartı resmi atacaz dimi cnm gunaydinn
Bana da hiç aymadı benim ev tüm gün aşırı güneş alıyor gece 3 te termometre evin içini 33 derece gösteriyorduFelaket bir geceydi biran önce sabah olsada bari aktiflessem diye bekledim bugün hic günaydın değil
Günaydın hayırlı cumalar olsunGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Ben de çok severek izledim tam 6 kere baştan sonaPrison break ne güzeldi
Günaydın çiçeğimgünaydın kızlar
Afiyet olsun çok güzel menü
Günaydın hayırlı cumalarHayırlı cumalar hanımlar
Birazcık fit girebilirim de çikar miyim onu bilmiyorum tatlım .Günaydın
Hayırlı cumalar
Tartı için son 24 saat
Kimler bayrama daha fit giriyor
ah bu aksamlar ((Günaydın kaptanım perişan oldum dün gece bende
Açtım tavan pervanesini son hıza sabaha karşı anca sızmışım
Afiyet olsun Güzel başlayıp akşam yine yoldan sapma olmuş ama yavaş yavaş düzelecek
Günaydın
Afiyet olsun gayet başarılı menü
Günaydın hayırlı cumalar canım
beeennn
Günaydın ablacım
Evet canım kullanıcı adını ve tarihi yazıp foto atıyoruz
Bana da hiç aymadı benim ev tüm gün aşırı güneş alıyor gece 3 te termometre evin içini 33 derece gösteriyordu
Günaydın hayırlı cumalar olsun
Ben de çok severek izledim tam 6 kere baştan sona
Günaydın çiçeğim
Afiyet olsun çok güzel menü
Günaydın hayırlı cumalar