- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vaaaaayyyyyy
Ben de 2 gündür kabak yiye yiye içim dışım kabak oldu akşam içinde bir tabak ayırdım benden başka kimse yemiyor yoksa yazık olacak bozulmadan hepsini yemek yaptım.Dün sporsuz bir gün oldugu icin ekstra protein almadim
10:30
Badem
Yesilcay
13:30
Yulafli yogurt uzerinde böğürtlen
18:40
Airfryde kabak
Tazefasulye
Yogurt ustunde keten tohumu
3 lt su icmistim
2 fincanda yesilcay
Eki Görüntüle 3440595
Cok oldugunda ben buzluga kaldiriyorumBen de 2 gündür kabak yiye yiye içim dışım kabak oldu akşam içinde bir tabak ayırdım benden başka kimse yemiyor yoksa yazık olacak bozulmadan hepsini yemek yaptım.
Yalan yok eskiden ağzıma sürmezdim ama diyete sevdim ara ara tüketiyorumCok oldugunda ben buzluga kaldiriyorum
Kabagi cok cok cok severim
Yaş aldim artik benden olmaz diye birşey yok işteYaaa ben de böyle olmak istiyoruuummmm
Valla cocukluktan beri muptelasiyim ben belkide o yuzden kabak detoksu bende bir etki yaratmamistirYalan yok eskiden ağzıma sürmezdim ama diyete sevdim ara ara tüketiyorum
Amin kuzumBiraz araştırdım da kullandığın nemlendiricinin bile ph ı önemliymiş. Zor bir süreç ama baya etkileri azaltılabiliyormuş fizik tedavi ile Allah şifa versin ablacım
Hoşgeldin canımKIzlar merhaba ben de katılabılır mıyım yalnız kendı kendıme dıyet yapamıyorum. yanında takvıye ne kullanıyorsunuz zayıflamak ıcın. marka adı yazmak yasak mı . yanı antıdepresan kullandıgım ıcın ıstahımı kesecek ek bır urune ıhgtıyacım var sonra Elhan ıle masterfıt programınıza katılmak ıstıyorum
Maşallah canım torunun mu var Doğum günü kutlu olsun RABBİM hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin mecbur torun hatırına yersin birazama dikkat yarın tartı varBugün ne bu sıcak yaaaa arkadaşlar karne alan çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum
Bugün hem karne hem
Torunumun yaş günu Hazırlık yapıyorum insalahh kacamaksiz bitiririm günü
nice güzel yaşları olsun kaptanımmBugün ne bu sıcak yaaaa arkadaşlar karne alan çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum
Bugün hem karne hem
doğru olan hangisiyse onu baz almamız gerekiyor canımHanımlar Elhan ablaya özelden yazdım ama müsait değil herhalde görmedi daha
Sizede danışmak istedim
Şimdi hepimiz az çok biliyoruz benim tartıda sorun olduğunu
Bu gün iyice baktık tartı değil ayaklarından biri tam yere gelmediği için her defasında ayrı kilo çıkarmış. (Sipariş ettiğimizde sorun çıktı gelmiyor maalesef) onun için bu elimdekini iyice kontrol ettim sorunu bulduk
Maalesef benim Salı günkü ilk bildirim doğruymuş
87 birşeydim unuttum tam sayıyı
Şimdi ben hangi rakamı yarın baz alacağım
Sonraki tartı 85 çıkmıştı
tamammmm :)Ayy benim için sahile git. Coss sesi ile suya ayağını sok
Pratik ne yapabilirim elimin altinda ne olabilir diyen arkadaslar... Tavuk koftede guzel olur bu sekilde
fırtına gelecekmıs beklıyoruzBugün ne bu sıcak yaaaa arkadaşlar karne alan çocuklarımıza hayırlı tatiller diliyorum
Bugün hem karne hem