- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 38
ben bayramda ne kımseye gıtcez ne kmse bıze gelcek ne baklava ne pasta :))) aynı sekıl devam dıyetıme.Birazcık fit girebilirim de çikar miyim onu bilmiyorum tatlım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bayramda ne kımseye gıtcez ne kmse bıze gelcek ne baklava ne pasta :))) aynı sekıl devam dıyetıme.Birazcık fit girebilirim de çikar miyim onu bilmiyorum tatlım .
cok sukur bu sezonu da bıtıtrdık.Karneler de alındı şükür bitti bu yılda. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.
Günaydınlar canısıGünaydın kaptanım perişan oldum dün gece bende
Açtım tavan pervanesini son hıza sabaha karşı anca sızmışım
Afiyet olsun Güzel başlayıp akşam yine yoldan sapma olmuş ama yavaş yavaş düzelecek
Günaydın
Afiyet olsun gayet başarılı menü
Günaydın hayırlı cumalar canım
beeennn
Günaydın ablacım
Evet canım kullanıcı adını ve tarihi yazıp foto atıyoruz
Bana da hiç aymadı benim ev tüm gün aşırı güneş alıyor gece 3 te termometre evin içini 33 derece gösteriyordu
Günaydın hayırlı cumalar olsun
Ben de çok severek izledim tam 6 kere baştan sona
Günaydın çiçeğim
Afiyet olsun çok güzel menü
Günaydın hayırlı cumalar
Bazılarının hayalini yaşiyorsunben bayramda ne kımseye gıtcez ne kmse bıze gelcek ne baklava ne pasta :))) aynı sekıl devam dıyetıme.
Günaydın canım ekürimGünaydınlar canısı
ınsanun kardesı olmayınca akrabası uzakta olunca:)))Bazılarının hayalini yaşiyorsun
Sağlıklı olsunlar yine gorusursunuz inşallahınsanun kardesı olmayınca akrabası uzakta olunca:)))
Kafanı dinle güzelce,kendine güzel sağlıklı yemekler yapınsanun kardesı olmayınca akrabası uzakta olunca:)))
Günaydın tatlı çıtırım ekürim gönlümün sultanıGünaydın canım ekürim
Kemiklerinin tedavisinin sağlıkla devam etmesini, saglamlaşmasini diler gül yüzünden öperim.
tamam canım ben evde bol bol uemek yapayım en ıyısı haftaıcı persembe cuma ıs ıcın:))Kafanı dinle güzelce,kendine güzel sağlıklı yemekler yap
Kız bol bol derken ipin ucu kaçmasıntamam canım ben evde bol bol uemek yapayım en ıyısı haftaıcı persembe cuma ıs ıcın:))
bu sıcakta bunlarn hıcbırını yapamayacagımı dusunurken ben dokuzdan snra kararıyor anca oyle oluryuruyus. ıstanbulda acaıp nem var. pıknık de bu 40-45 lerı gordugumuz surecee sonbahara kaldı :)) dıkkat ederm cnm ınsallah saglıklı yemek yaparmKız bol bol derken ipin ucu kaçmasın
Kendine tatil ilan et. Çık gez piknik yap. Yürüyüş yap. Kendine özel zaman ilan et . Ruhuna dökün
İstanbul da İzmiri aratmıyor bugünler canım yaİstnbul
Ayy benim için sahile git. Coss sesi ile suya ayağını sokbu sıcakta bunlarn hıcbırını yapamayacagımı dusunurken ben dokuzdan snra kararıyor anca oyle oluryuruyus. ıstanbulda acaıp nem var. pıknık de bu 40-45 lerı gordugumuz surecee sonbahara kaldı :)) dıkkat ederm cnm ınsallah saglıklı yemek yaparm
Antalya' nın hakkını yedirmemİstanbul da İzmiri aratmıyor bugünler canım ya
Antalya'yı düşünemiyorum bile kaptanım 50 derece olmuştur kesinAntalya' nın hakkını yedirmem
Valla cok haklisin ama Antalyaya geldigimizde hiiiic terlememistim derece izmire göre daha yuksek gosterdigi halde.. herhalde bizi bunaltan nemAntalya' nın hakkını yedirmem
Yapmasam daha iyi dün Kızımın doğum günü vardı çook yedik içtik :/Tatlım bildirim yaparsan kendi isteginle almış olduğun izinden çiksrsin. Sonra genel izinden faydalanır tekrar izne girersin. Kilo takibi açısından bildirimin faydalı olur ama sen bilirsin tabi ki. Tercih senin kuzucum.
Baktım su an İzmir ile ayni derecede Antalya.. dedigim gibi asıl bunaltan nemAntalya'yı düşünemiyorum bile kaptanım 50 derece olmuştur kesin