- 25 Şubat 2021
- 1.807
- 1.857
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun ablacım dr lenfödem için ne diyor peki görüştün mü? Bugün kendine izin ver,zihnini boşaltmaya çalış bir program yap kendine ve ha gayret diye başla sağlığın için sen neleri başarmış kadınsın yapabilirsin bunu biliyorsunDamar açan karışımı iştah açtı diye bıraktım, başka bir kür kullanmaya başladım (kadınlara özel)
Sıvısında yine bal, sarımsak var, katısında incir, sarımsak var, üstelik düzenli kullanamadım
Öğünün birine dikkat ettim, diğeri olmadı ne yazık ki
Lenfödem tekrar geldi
Neyi nasıl yapacağım şaştım kaldım
Tebrik ederim canım mezuniyetin hayırlısı olsunDarısı tüm isteyen ve bekleyen ve azmedenlerin olsun bi ayağım burda artık ansızın çıkıp çıkıp tartı bildirimi yapabilirim hepiniz var olun
Günaydın çiçek arkadaşımgünaydın kızlar
Çok talihsiz bir gece yaşadım. Davetti birini geri çevirsem birini çeviremedim. Çok feci oldu tartı öncesi kusura bakmayın lütfen
Günaydın
Tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim iyi tatiller@_ASTRAL_ Elhan Mthn83
Cumartesi 88.2
Bugün 87.7
Fark- 0.5
1-2 hafta takımlarda olmayacağım. İl dışına çıkacağım. Tatile ihtiyacım var
Eki Görüntüle 3438690
Tebrik ederim canım gayet güzel eksinGeçen hafta 121.4
Bu hafta 120.4
fark -1.00
haftaya yazlığa geçiyoruz düzenli yürüyüşle daha hızlı vercem inşallah. Burda tam uyumadım gıdım gıdım gidiyor hiç memnun değilim :/
Canım artısın değil mi? Eksi yazmışsın
SıcaklardanSağol canım benim kafa gitmiş
Teşekkür ederimm ama kiloma göre çok az. Çünkü sıcaklarda ne bulursam içtim bu hafta sıcağa hiç gelemiyorum çok da hareketsizim bütün gün akşama kadar evdeyim sıcaktan çıkamıyorum önceden bebek arabasını alıp gezerdik kızımla şimdi maalesefGünaydın
Tebrik ederim güzel eksi
Tebrik ederim iyi tatiller
Tebrik ederim canım gayet güzel eksin
Hareket çok fark ediyor inşallah istediğin gibi olur
O eksi olursa bu eksi olursa arada artı olan olmazsa kim kalır buralarda utanmak korkmak yok bazen artıya dönmek metabolizmayi hizlandirirHerkese bol eksiler diliyorum
Ben bol artıdayım
Utanıyorum
En sevdigim kilo verme aşaması ondalık değişimi çünkü çok heyecanli ve motive edici tebrik ederimUykusuz Olacak Bir Günden Herkese Günaydın, İlk Tartı Bildirimi Benden Gelsin Öyleyse
Salı:70.25
Bugün :69.85 şükür görebildim 60ları
Aradaki Fark:-400
@_ASTRAL_ Elhan
Eki Görüntüle 3438636
Ay Elhanim bi an senin bildirim sandim dedim ben ne kaçırdımCumartesi: 70.30
Bugün : 69.85
Fark: 0.45
Tatlım tebrikler.
Sicaklar damarlari genisletiyor odemleniyoruz tartida fazla cikiyoruzUtancıni paylaşabilir miyim fezom bugün ben de fenalardayim. Tek kacamagim yeşil erik, birkaç dilim karpuz hafta boyunca ne yaptıysam tartiyla barisamadik. Bu bizi ümitsizliğe düşürmesin o inat ediyorsa biz de sonuna kadar inat edelim. Bu sıcakta kendimi yollara attım artım biraz daha düşer umuduyla. Sonumuz hayrolsun.
Tebrikler güzel hatunAy inşallah hissetmem orası ayrıda sohbete hoşbeşe gelirim
Yazla birlikte günler aşırı yoğunlaştı erimeden hayatta kalmaya çalışmakla birlikte
Herkesi tanıdığıma çok memnunum
@Cordelia Mthn83 leylanın nıck cıkmadı bi gezegenfeza aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım herkesin yolu bahtı açık olsun bu serüvende
Amin canım sağolGözün aydın canım Allah hayırlı evlat etsin inşallah. Çok geçmiş olsun
tesekkürler canımGeçmiş olsun
tesekkür ederim canım evet sez. Oldu içmesi gerekiyormuş içmemişMekani cennet olsun insallah rahatlamissindir aglamak guzeldir
Ben beceremem aglamayi sonra mide agrisi hastaliklar...
Hem gözünüz aydın hem de gecmis olsun aman dikkat etsin takviyeleri ihmal etmesin
Bir de sezeryanla dogum olduysa kansizlik başa dert....
Tesekkürler kaptanım aminKardeşine geçmiş olsun canım. Eski sağlığına kavuşmasını dilerim.
Menüler çok güzel afiyet olsun.
Lenfödem için masaj, çorap ve gün içinde sık sık ayaklarımı yukarı kaldırmamı söylüyor, malesef başka yapacak bişey yok dediGeçmiş olsun ablacım dr lenfödem için ne diyor peki görüştün mü? Bugün kendine izin ver,zihnini boşaltmaya çalış bir program yap kendine ve ha gayret diye başla sağlığın için sen neleri başarmış kadınsın yapabilirsin bunu biliyorsun
3 haftada 7 kiloluk bir artı da kimsede olmasın amaO eksi olursa bu eksi olursa arada artı olan olmazsa kim kalır buralarda utanmak korkmak yok bazen artıya dönmek metabolizmayi hizlandirir
En sevdigim kilo verme aşaması ondalık değişimi çünkü çok heyecanli ve motive edici tebrik ederim
Ay Elhanim bi an senin bildirim sandim dedim ben ne kaçırdım
Sicaklar damarlari genisletiyor odemleniyoruz tartida fazla cikiyoruz
Uzulmeyelim yola devam
Tebrikler güzel hatun
Gel nolur keşke bugün oldugu gibi hafta içinde de kalabalik olsak
Sen kolaylikla halledersin bunu biraz yesillik protein bol su derken hooop gidiverirGünaydın
Mavi ve kırmızı takımdan özür diliyorum.
Gerçekten kendim için sıkıntılıyım
Sıcakları severim ama o bile ağır geliyor. Evin içinde sıcak diye ağlayacak haldeyim. Ama buraya arada sırada ugramazsam ipleri kaybedecegimi hissediyorum. Kot pantolon dar geliyor eskilere geri dönmek istemiyorum
Pazartesi iş başlıyor inşallah düzenli olmak düzene girmemde yardımcı olur.
Başlangıç 71.9
Elhan LenaG @Cordelia
Farkli bir beslenme programi uygulayip bunun dışına çıkınca fazlaca ödem oluyor ama halledersin sen3 haftada 7 kiloluk bir artı da kimsede olmasın ama