Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki hangi markaydı?Bromelain ben de kullandım bir ara işe yaradı inşallah sende de işe yarar
Teşekkür ederim canmGünaydın canım tebrik ederim
Günaydın tebrikler
Tebrik ederim çok güzel eksi
Tebrik ederim
Günaydın
Günaydın haftaya gelir eksi
Günaydın kaptan tebrik ederim çok güzel eksi
Günaydııınn ooo güzel eksiiii
Tebrik ederim
Günaydın tebrik ederim
Kolay gelsin kendini yormadan sakin sakin
Damar açan karışımı iştah açtı diye bıraktım, başka bir kür kullanmaya başladım (kadınlara özel)Utancıni paylaşabilir miyim fezom bugün ben de fenalardayim. Tek kacamagim yeşil erik, birkaç dilim karpuz hafta boyunca ne yaptıysam tartiyla barisamadik. Bu bizi ümitsizliğe düşürmesin o inat ediyorsa biz de sonuna kadar inat edelim. Bu sıcakta kendimi yollara attım artım biraz daha düşer umuduyla. Sonumuz hayrolsun.
Evet çok zordu bu hafta benim icinAfiyet olsun canım Çiğ köfte ile kilo eksilmesi zor kuzucum.
Etmeyen çalıştım kaptanim
Suyu biraz arttırabilirsin. Aşırı sıcak bu aralar
Ciğ köfte, kek ve çekirdek var menünde. Bugün sebze+et geçirebilir misin lütfen
Herşey gönlünce olsun canımAy inşallah hissetmem orası ayrıda sohbete hoşbeşe gelirim
Yazla birlikte günler aşırı yoğunlaştı erimeden hayatta kalmaya çalışmakla birlikte
Herkesi tanıdığıma çok memnunum
Cordelia Mthn83 leylanın nıck cıkmadı bi gezegenfeza aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarım herkesin yolu bahtı açık olsun bu serüvende
6 aydır bir fiil burdayım umarım bazı alışkanlıkları güzel kazanmışımdır bayramdan sonra gelip ağlamayayım sonra burda dimi teşekkür ederimMasalahhh çok güzel yol katemissin canim dikkat et bari kilo alma buradan uzaklaşmak bana iyi gelmiyorda hayırlı olsun mezuniyetin canim
Meyvedemi yemiyecegiz daha karpuz almadım eve dayanamam yerim diye bi bulaştımmi tutamıyorum kendimi
Tebrikler canim
Amiiin kuzucum amin hepiniz cok kıymetlısınız benim içinHerşey gönlünce olsun canım
Kilo sorunun kalmasın, enerjini evine, çocuklarına ver
Darısı tüm isteyen ve bekleyen ve azmedenlerin olsun bi ayağım burda artık ansızın çıkıp çıkıp tartı bildirimi yapabilirim hepiniz var olunYaa şu güzelliğe bak maşallah
Daim olsun hiç artmasin kuzum.
Yine de gel ama
Mezuniyetin kutlu olsun
Eki Görüntüle 3438681
Burda uygun olur mu bilemedim, özelden yazıyorum kuzumSeninkinin markası ne acaba?
Sağol canım benim kafa gitmişTebrikler ❤ tarti fotosu atmayı unutmuşsun