Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmCumartesi: 70.30
Bugün : 69.85
Fark: 0.45
Tatlım tebrikler.
Teşekkür ederimHoşgeldin
Tebrikler
Tebrikler ikimizede darısı 50 lere ınsalhhh
Hakkında hayırlısı olsun canım
Tamam başkanim Dün akşam hep uyudum anlamadım neler olduğunu ama bugün iyiyim çok şükür amacima hedefime ulasmaya odaklanmaliyimSen , ben , hatce, fezo , Casmin ve en son zensim ...randevusuz lütfen kimse kendini kötü hissetmesin
Tamam başkanim Dün akşam hep uyudum anlamadım neler olduğunu ama bugün iyiyim çok şükür amacima hedefime ulasmaya odaklanmaliyim
Tamam bitanem Aramızda olmandan bize gösterdiğin sevginden dolayı sonsuz teşekkürler Ozurluk bir şey yok. Canın sağ olsun. Sen bu ailenin bir parçasisin ne zaman ihtiyaç hissedersen yanındayız.
Utancıni paylaşabilir miyim fezom bugün ben de fenalardayim. Tek kacamagim yeşil erik, birkaç dilim karpuz hafta boyunca ne yaptıysam tartiyla barisamadik. Bu bizi ümitsizliğe düşürmesin o inat ediyorsa biz de sonuna kadar inat edelim. Bu sıcakta kendimi yollara attım artım biraz daha düşer umuduyla. Sonumuz hayrolsun.Herkese bol eksiler diliyorum
Ben bol artıdayım
Utanıyorum
Güzel eksi geliyorGünaydın kızlar
Günaydın mesajından iyi haber bekliyordum neyse canın sağ olsun kuzum. Önümüzdeki hafta yüzümüz gülsün artık
Telafi edeceğim inşallahGünaydın mesajından iyi haber bekliyordum neyse canın sağ olsun kuzum. Önümüzdeki hafta yüzümüz gülsün artık
Ay inşallah hissetmem orası ayrıda sohbete hoşbeşe gelirimTamam bitanem Aramızda olmandan bize gösterdiğin sevginden dolayı sonsuz teşekkürler Ozurluk bir şey yok. Canın sağ olsun. Sen bu ailenin bir parçasisin ne zaman ihtiyaç hissedersen yanındayız.
Canım günaydın. Ben kullandım, hatta fizik tedavi doktoru devam etmemi istedi ama o kadar disiplinsiz kullanıyorum ki şu an. Dizimde ödem varken günde 1 tane mutlaka aldım, çok işe yaradı ödemi atmama.