- 18 Mart 2018
- 30.012
- 118.286
- 34
Babacığına da Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canımBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zor mekanları cennet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babacığına da Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canımBende çok küçük yaşta babamı kaybettim hep babasızlıgın yokluğunu yaşayarak büyüdüm çok zor mekanları cennet olsun
İzledimMüge anlidaki olayi duydunuz mu ben daha disaridan bisey alamam
Adamı öldürmüşler kiyma makinasinda cekip klozete atip sifonla yollamislar
Sonra o kiyma makinasiyla domates biber falan cekip el emegi doğal ürün diye pazarlarda falan satmislar
Acil şifalar dilerim canımKızlar iyi geceler kusura bakmayın fazla giremedim bugun çok kötü grip oldum benden bebeğime geçti bütün günü berbat geçirdim
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesinElhan ablam ben bugün cenaze için şehir dışına çıktım malesef aceleyle tartımı almayı unutmuşum yanıma. Bu sabah tartıldım. 70.65 çıktım. Tabi fotoğrafsız kabul olur mu bilmiyorum
HoşbuldummmHoşgeldin canım
Cumartesi: 70.30Uykusuz Olacak Bir Günden Herkese Günaydın, İlk Tartı Bildirimi Benden Gelsin Öyleyse
Salı:70.25
Bugün :69.85 şükür görebildim 60ları
Aradaki Fark:-400
_ASTRAL_ Elhan
Eki Görüntüle 3438636
Başlangicin hayırlı olsun canım .Günaydınn çok şükür sonunda eksileri gördüm. Darısı 50’lilere
08.06.2024 kilo bildirimim.
Eki Görüntüle 3438638
HoşgeldinMerhabalar herkese,
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
KATILIM FORMU
ADINIZ:
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:67.9 (salı günü tartı sonucu)
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: İnşaat Mühendisi
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Akşam 7’den sonra yemek ve hamurişi yemekl
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntü olarak rahatsız oluyorum. Eski halime geri dönmek istiyorum.
TebriklerUykusuz Olacak Bir Günden Herkese Günaydın, İlk Tartı Bildirimi Benden Gelsin Öyleyse
Salı:70.25
Bugün :69.85 şükür görebildim 60ları
Aradaki Fark:-400
_ASTRAL_ Elhan
Eki Görüntüle 3438636
Tebrikler ikimizede darısı 50 lere ınsalhhhGünaydınn çok şükür sonunda eksileri gördüm. Darısı 50’lilere
08.06.2024 kilo bildirimim.
Eki Görüntüle 3438638
Tebrikler bitanecim
Başın sağ olsun canım. Acil bir durum olduğu için bu şekilde kabul edelim.Elhan ablam ben bugün cenaze için şehir dışına çıktım malesef aceleyle tartımı almayı unutmuşum yanıma. Bu sabah tartıldım. 70.65 çıktım. Tabi fotoğrafsız kabul olur mu bilmiyorum
Geçmiş olsun Ayşenur bebeğin de sen de çabuk toparlanin inşallahKızlar iyi geceler kusura bakmayın fazla giremedim bugun çok kötü grip oldum benden bebeğime geçti bütün günü berbat geçirdim
Hoşbuldummm. İnşallah fit fit dolaşırız. Kendim bile şaşıyorum nasıl bu kadar kilo aldım diye. İnsanların kilo almışsın cümlelerinden de sıkıldım.Hoşgeldin
Tebrikler
Tebrikler ikimizede darısı 50 lere ınsalhhh
Bugün fotoğrafli tartı günümüz unutma olur muGünaydınlar kızlar beni de dahil edin grubumuza lütfen sabah tartı 59,7
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar iyi geceler kusura bakmayın fazla giremedim bugun çok kötü grip oldum benden bebeğime geçti bütün günü berbat geçirdim
Başınız sağ olsun canım benimElhan ablam ben bugün cenaze için şehir dışına çıktım malesef aceleyle tartımı almayı unutmuşum yanıma. Bu sabah tartıldım. 70.65 çıktım. Tabi fotoğrafsız kabul olur mu bilmiyorum
Sağol kankişim asıl bundan sonra benim işim zor odemler gittiTebrikler bitanecim
İnşallah canım ınsalhhh aldığımız gibi veririz biraz zorlayacak bizi ama.yapacak bir şey yok istersek yaparızHoşbuldummm. İnşallah fit fit dolaşırız. Kendim bile şaşıyorum nasıl bu kadar kilo aldım diye. İnsanların kilo almışsın cümlelerinden de sıkıldım.
Çok teşekkür ederimBaşlangicin hayırlı olsun canım .