Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sibel_84 Kulakların çınlasın birlikte açardık neyse az kaldı gelmeneGünaydın kızlar dükkanı ben açayım bugün ılık limonlu suyumu içtim iyice ısınmadan bi yürüyüp geleyim gelen çaya baksin artık
Günaydın bitanecim Birazdan ben de geleceğim . Çayla kim ilgilenir bilmiyorumGünaydın kızlar dükkanı ben açayım bugün ılık limonlu suyumu içtim iyice ısınmadan bi yürüyüp geleyim gelen çaya baksin artık
Günaydın canım bugün yürüyüş günü bende 1 saat sonra cıkıcamGünaydın kızlar dükkanı ben açayım bugün ılık limonlu suyumu içtim iyice ısınmadan bi yürüyüp geleyim gelen çaya baksin artık
Çayı ben devralarım kızlar yerlerde yuvarlanma aktıvıtesı dışında bir aksıyonum yokGünaydın bitanecim Birazdan ben de geleceğim . Çayla kim ilgilenir bilmiyorum
Çok sağol teşekkürlerGeçmiş olsun
Çok sağol teşekkürler sağolGeçmiş olsun canım
Günaydınlar geçmişler olsun,dişin provası oluyor direk takmıyor doktor,bende de aynısı oldu çünkü.Hayırlı günler birazdan dişçiye gideceğim geçen hafta ölçü aldı bu hafta dişleri takar mı acaba bilginiz var mı ?
Bide ödemeyi hemen mi alıyorlar takılınca
Kendi dişim 5 kaldı12 e tamamlayacak teşekkürler Rabbim razı olsunGünaydınlar geçmişler olsun,dişin provası oluyor direk takmıyor doktor,bende de aynısı oldu çünkü.
Geçici yapıştırır önce 1 hafta filan kullanıp rahat ederseniz sonra asıl yapıştırmayı yapar,birde kaç tane diş var sizde takılacak.
Rica ederim ne demek,aynı durumları bende yaşadım da ondan.Kendi dişim 5 kaldı12 e tamamlayacak teşekkürler Rabbim razı olsun
Benim babam tüm dişlerini söktürdü yeni yapıldı 4 bucuk ay sürdü , en son aşamada taktılar ölçü aldılar sonra taktılar renk ayarlaması yaptılar en son hepsı takıldıKendi dişim 5 kaldı12 e tamamlayacak teşekkürler Rabbim razı olsun
Tamam teşekkür ederimRica ederim ne demek,aynı durumları bende yaşadım da ondan.
İlk etap prova zaten ağız içinin dişe alışması gibi,sıkıntı olmazsa daha sonra yapıştıırır zaten.bunu konuşun doktorunuzla.
Rica ederim sorunsuz geçsinde işlemler.Tamam teşekkür ederim
İnşallahRica ederim sorunsuz geçsinde işlemler.