guzel menu benceSabah iki haşlama yumurta iki çatal salata
Vişne 5 6 tane biraz fındık bir bardak patlamış mısır ögünümde yoktu ama
Akşam yulaf lapası meyveli
Elhan
Misirda cok degilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
guzel menu benceSabah iki haşlama yumurta iki çatal salata
Elhan
krepte süt oranı daha fazla oluyor. az süt ve yumurtayla daha sıkı bir yapı olmuştur bu tarifte.Afiyet olsun kuşum. Cok güzel bir menü. Yulaf kepekli lavaşini krepe benzettim lavaş demek de gayet mantıklı
Niyetin halis olduğu için biz denk geldik. İnşallah istediğin inceliğe kolaylıkla ulaşırsın. Bizim sayfada çok tatlı , azimli arkadaşlar var destek konusunda yalnız olmayacaksin cicekcim. İyi ki davete icabet ettin.Teşekkürler Rabbim razı olsun kilo vermek istiyorum ve disiplinli olmam lazım
Uzun süredir burayı dışarıdan takip ediyordum ve kilo vermek için üye oldum ama takımlar kapanmış biraz üzüldüm ama olsun
Teşekkürler inşallah canım sağlıkla kilo veririzNiyetin halis olduğu için biz denk geldik. İnşallah istediğin inceliğe kolaylıkla ulaşırsın. Bizim sayfada çok tatlı , azimli arkadaşlar var destek konusunda yalnız olmayacaksin cicekcim. İyi ki davete icabet ettin.
Diş koltuğuyla sorunum yok kuzum ama dediğin jinekolog koltuğu hepimizin korkusuGeçmiş olsun canım bende yarın mamografi için gidicem
Ayy bende en korktuğum 1 diş koltuğu
2 jinekolog koltuğu benimde gitmem gerekiyor daa
Şimdi eve girdim resmen beynim yandi
Afiyet olsun canım Bir lokmacik kek ve börekler cumartesiye kadar erişin gitsin. Zayıflamasıni çok istediğim arkadaşların menusunde bu tip cislari görmek üzüyor._ASTRAL_ Elhan Mthn83
04 Haziran 2024 Salı
sabah 09.30
3 parça börek, 1 minik domates, çay
öğlen 13.45
3 köfte, 6-7 yk zeytinyağlı kabak yemeği, 2 yk laktozsuz yoğurt
ara 15.00
1 lokma kek
ara 16.15
1 tarçınlı şeftali, 3 erik
akşam 19.15
airfryda 3 falafel, 2 yk taze fasulye, 4 yk ev makarnası, salata, 1 dilim ev yapımı çavdar ekmeği
3 kare bitter çikolata, 10 kuruyemiş
dukan birası içiyorum.
2 lt ye yakın su
Afiyet olsun canım Suyu artirmışsin cok sevindim.
Afiyet olsun tatlım. Vişne düştü mü pazarlara agacimizdan deme çok kıskanırımSabah iki haşlama yumurta iki çatal salata
Elhan
Sizin oralar serin sanırım
Yok ablacım, çocuğun okuluna yakın bırakıyorum arabayı kıştan bu yana. Mecburi yürüyüş yolum oluyor git gel 2 km. Ama bugün çarpıldım herhalde, geldiğimden bu yana uyukluyorumSizin oralar serin sanırım