- 16 Mart 2008
- 45.566
- 221.795
Emin olman adina çok sevindim kuzucumGünaydın kızlar
Boynum için bugün bir randevu buldum uzakta ama olsun 11 Haziran a kadar beklemekten iyidir
Güzel bir gün diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emin olman adina çok sevindim kuzucumGünaydın kızlar
Boynum için bugün bir randevu buldum uzakta ama olsun 11 Haziran a kadar beklemekten iyidir
Güzel bir gün diliyorum
Cehalet diz boyu maalesefEvet malesef, bizim bir tanıdık, benle yaşıt.
Reçel kavanozunu boşalttı, içine su koyup iyice sallayıp çocuğuna şifalı su diye içirdi. Dondum kaldım
Çocuk, yaşıtlarının iki katı
Amin canım amin ALLAH razı olsunOf of... Allah gencin ve ailesinin yardımcısı olsun
Güzel geçsin herşey gönlünce olsun canımGünaydın kızlar
Güzel bir gün diliyorum
Dört dilim ekmek nasil oluyorŞişşşt savunmaya geçme savunulacak gibi değil kuzucum Dort dilim ekmek yemişsin.Seriyi bozmaman güzel, daha işlevsel gıdalar tercih et olur mu
Çok geçmiş olsunBizim akraba kaza yapmış yoğun bakımda durumu çok kötücanım çok sıkkın daha 20 li yaşların başında
Ailesi perişan olmuş doktorlar pek umutlu değiller. RABBİM hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bizlerede yaşatmasın inşallah
ahhh canımm Allah yardımcısı olsun, inşallah iyi haberlerini alırsınızBizim akraba kaza yapmış yoğun bakımda durumu çok kötücanım çok sıkkın daha 20 li yaşların başında
Ailesi perişan olmuş doktorlar pek umutlu değiller. RABBİM hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bizlerede yaşatmasın inşallah
iyiyim canımm, çok şükür, ama bugün de göğüs bölgem boynuma kadar kıpkırmızı. sanırım yediğim birşey dokundu ama ne bilemedimGünaydın çiçek kadın nasıl oldun iyi misin ?
sağol canım, daha iyiyim çok şükürÇok geçmiş olsun nasıl oldun canım
Amin Allah razı olsun canım seviliyorsunAllah yardımcın olsun , gönlüne göre versin canım
Allah yardımcıları olsun şifalar versin. Güzel haberlerini alırsınız inşallahBizim akraba kaza yapmış yoğun bakımda durumu çok kötücanım çok sıkkın daha 20 li yaşların başında
Kolaylikla atlatirsin insallah canim zor gergin bekleyis oluyor biliyorum sonu ferah olsun insallahAmin Allah razı olsun canım seviliyorsun
Amin İnşallah canım çok takılmamaya çalışıyorum ama aklımın bir köşesinde duruyor sonu güzel olacak inşallahKolaylikla atlatirsin insallah canim zor gergin bekleyis oluyor biliyorum sonu ferah olsun insallah
Yüzde yüz olan pekmezleri bile verirken 2 kere düşünüyorum. Ben çektim bebeğim çekmesin diyeEvet malesef, bizim bir tanıdık, benle yaşıt.
Reçel kavanozunu boşalttı, içine su koyup iyice sallayıp çocuğuna şifalı su diye içirdi. Dondum kaldım
Çocuk, yaşıtlarının iki katı
Bir kepçe çorba = bir dilim ekmekDört dilim ekmek nasil oluyor
Ve işlevsel gıdalar nedir
Gün boyunca yemiyorum zaten aslına bakarsanız
Süt ürünleri aşırı gaz yapıyor
Kırmızı et hastanelik ediyor
Yumurta,kırmızı et kadar olmasa da şeklimi şemalimi kaydiriyor
E ne yesin bu kız
TeşekkürlerBir kepçe çorba = bir dilim ekmek
İşlevsel gıdalar işine yarayacak olanlar. Karın doyurmalik beslenmeyecegiz. Gün boyunca yemiyorsan yediğin vakitlerde et, yumurta , süt ürünleri dışında protein kaynakları bulacaksin.
Bu kız araştıracak bulacak eğer sağlıklı kilo vermek istiyorsa.