- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim inşallah canım hastaneye gittim bazı kontroller yaptırıyorum ama moral olarak fena değilimahhh canımm Allah yardımcısı olsun, inşallah iyi haberlerini alırsınız
iyiyim canımm, çok şükür, ama bugün de göğüs bölgem boynuma kadar kıpkırmızı. sanırım yediğim birşey dokundu ama ne bilemedim
sen nasılsın, keyfin yerinde mi
sağol canım, daha iyiyim çok şükür
sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Allah bebek kediiii
Ne yazıyor canım mr sonucunda aynı şekilde kist bende de var doğuştan dendi önemli değil korkma araknoid kist yazıyorsaMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Salı gününden beri ne diyet düşündüm nede doğru düzgün bisey yedim su bile içemedim ailede kanser öyküsü olunca aklıma neler geldi neler sonucumu bile önce açmaya cesaret edemedim sonra titreye titreye açtım çok şükür korktuğum gibi olmadı Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
Yarın kilo bildirimi yaparım ama ne çıkar bilmiyorum
Ah güzellerim benim harika bir koruyucu anneye rast gelmişlerCanım koruyucu ikiz annesi oldum.Anneleri terk etmiş birkaç günlük bebekler. İnşallah yaşarlar. Komşum işyerinde bulmuş bebekleri sitede anne bir kedimiz var emzirir diye getirmiş ama istemedi onları. Bayrama kadar bakacağım. Köye giderken komşuma bırakacağım. Artık nöbetleşe bakarız. Çok ağlıyorlar kuzum.
Çok geçmiş olsun sonucun iyi olmasına sevindimMerhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Salı gününden beri ne diyet düşündüm nede doğru düzgün bisey yedim su bile içemedim ailede kanser öyküsü olunca aklıma neler geldi neler sonucumu bile önce açmaya cesaret edemedim sonra titreye titreye açtım çok şükür korktuğum gibi olmadı Allah kimseyi korktuğuna uğratmasın
hayırlısı olsun canımSelam kızlar eve yeni geldim hastane çıkışı direk eve gelmek istemedim Kadıköy de gezindim biraz özlemişim Dr boynumdaki şişliği muayene etti ve hmmm dedi. Ultrason isteyeceğim dedi
Salı günü çekilecek kan tahlilleri vs ler olacak. Hayırlısı artık
bence 1 dilim peynir de ekle menüne31.05.2024 Cuma
Kahvaltı 3 yk yoğurt,3 yk yulaf,6 çilek,1 yo fıstık ezmesi
Ara 15:00 dışarıda olduğum için marketten eti lifalif ve küçük süt aldım yedim.
Akşam yemeğini kaçırdım birazdan yiyeceğim çok geçe kaldı 2 karabuğday patlağı arası lutenitsa sos süreceğim ve yanına söğüş domates salatalık ve çayy
Su 1 lt anca olmuştur
10000 adım
Elhan A Asya89 . Cordelia
Teşekkür ederim bitanem Çok minikler ben de şaşkınım. İnşallah bakabilirim kuzum. Göğsüme bastırınca uyuyorAllah razı olsun senden ablacim ne büyük iyilik yapiyorsun
İnsan yavrusu bakmakla ayni nöbet tut dur artık
Ultrason istemesi seni korkutmasın her türlü istiyorlar. Güzel haberlerini alalım inşallahSelam kızlar yeni geldim biraz Kadıköy de gezindim. Dr boynumdaki şişliği muayene etti ve hmmm dedi. Ultrason isteyeceğim dedi
Sağ ol kuzum Allah gönderdi bana gözüm gibi bakacağım inşallahAh güzellerim benim harika bir koruyucu anneye rast gelmişler
Rabbim ailesine bağışlasın.Bizim akraba kaza yapmış yoğun bakımda durumu çok kötücanım çok sıkkın daha 20 li yaşların başında
Ailesi perişan olmuş doktorlar pek umutlu değiller. RABBİM hiç bir anneye evlat acısı yaşatmasın bizlerede yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun canım.Merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben bir haftadır buraya gelmedim gelemedim çünkü çok stresli bir hafta geçirdim tabiri caizse kalbim ağzımda gezdim ne yediğim yedik ne gezdiğim gezdik ti.sebebiyse salı günü doktora gittim kulak burun boğaz doktoruna kaç zamandır kulağımda ara ara uguldama tarzı şeyler vardı çınlama vardı sinüzitim olduğu için önemsemiyordum doktorada çok rahat bir şekilde gittim ancak doktor önce işitme testleri istedi sonra olmaması gereken şeyler gördüm burada deyip ilaçlı beyin mr istedi büyük ihtimalle temiz gelecek ama bişey atlamak istemiyorum deyince benim nevrim döndü hemen Mr randevusu aldık dün çektirdik bugün az önce sonucu çıktı neyseki korkulacak bişey yok ama çok küçük bir kitle tespit edilmiş oda doğuştan olabilirmiş pazartesi günü sonucu doktora gosterecem
Çok geçmiş olsun canım. Hayırla sonuçlansın inşallahSelam kızlar yeni geldim biraz Kadıköy de gezindim. Dr boynumdaki şişliği muayene etti ve hmmm dedi. Ultrason isteyeceğim dedi
Amin canım amin sağol Allah razı olsun. İnşallah savaşır ve kazanırAllah ailesine, sevdiklerine bağışlasın inşallah. Benim de bildiğim mutlu sonlu benzer hikayeler var, kötü düşünme olur mu? Rabbimden ümit kesilmez, yaşı da genç… savaşacaktır
Sağol canım ALLAH razı olsunçok geçmiş olsun Asyacım.
İnşallah hiç bir sorun çıkmaz. Sen içini ferah tut. Enfeksiyondan falanda oluyor öyle canımSelam kızlar yeni geldim biraz Kadıköy de gezindim. Dr boynumdaki şişliği muayene etti ve hmmm dedi. Ultrason isteyeceğim dedi
Masterfit Yarışması 117. Etap | 25.05 | 28.05. | 01.06 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|---|
KIRMIZI TAKIM | |||||
Kinoalihatun KAPTAN | 87.40 | 87.10 | |||
@sibel_84 | 71.75 | 72.30 | |||
M Minicikfzt | 65.35 | 65.50 | |||
@Azmet5255 | 66.90 | 66.65 | |||
Elhan TRANSFER | 64.90 | 64.85 | |||
@HuzuRRR | 70.50 | 70.00 | |||
@serap911 | 68.55 | 68.55 | |||
@gezegenfeza | 75.50 | 75.80 | |||