- 16 Mart 2008
- 45.578
- 221.970
Lavinia_98 mavi takıma transfer edildi.O zaman Lavinia_98 mavi takıma gitsin. Sen gel
Elhan kırmızı takıma A Asya89 kaptanım. Her iki takıma da hayırlı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lavinia_98 mavi takıma transfer edildi.O zaman Lavinia_98 mavi takıma gitsin. Sen gel
Ben kullanıyorum tatlım. Takviye almak istemeyen ananas kabuğu çayıni kullanabilir.Bromelain denediniz mi? Böyle şeyleri paylaşmaktan pek hoşlanmıyorum ama dizimdeki ödeme bile etki etti, onunla attım ödemi. İsterseniz araştırın, hekiminize yada eczacınıza danışın
bakma ben geçen hafta kaptanken sadece aldım vermedim. ama bu yarışma tarihinde bir ilkti. nedeni de gruplar oluşurken biri çıktı biri girdi takımlara sayılar dengesiz olmuş. kırmızı takım 2 kişi daha fazlaydı. ben de vermeyeyim eşitlensin dedim öyle kaldı. normalde böyle birşey yokAaa öyle mi ben geçen hafta yarışa katıldım. Önde olan tek alıyor sandım. Birini de veriyor mu
Evet öyle olmuştu. İlk senin takımda yarıştım vermedik ya dedim herhalde kural böyle olmuşbakma ben geçen hafta kaptanken sadece aldım vermedim. ama bu yarışma tarihinde bir ilkti. nedeni de gruplar oluşurken biri çıktı biri girdi takımlara sayılar dengesiz olmuş. kırmızı takım 2 kişi daha fazlaydı. ben de vermeyeyim eşitlensin dedim öyle kaldı. normalde böyle birşey yok
Şimdi baktım, kan sulandırıcı kullananlara tavsiye edilmiyorBromelain denediniz mi? Böyle şeyleri paylaşmaktan pek hoşlanmıyorum ama dizimdeki ödeme bile etki etti, onunla attım ödemi. İsterseniz araştırın, hekiminize yada eczacınıza danışın
Yerim onuElhan Mthn83 Kinoalihatun
Sabah
3 şekersiz kahve
Öğlen 12
2 haşlanmış yumurta
Salata
4 yk yoğurt
Ara 14:20
Bir avuç üzüm herhalde 15 tane vardı
yarım şeftali
3 çatal kavun
Bu gün aşırı moralim bozuk yani diyeti bozmamak için kendimi zor tutuyorum
16:00
Yeşil çay
17:30
Kahve kızım çok istedi ona süt koydum bir çay kaşığı benim kahvenin köpüğünden koydum. Oda kahve içtiğini sanıyor ah çocukluk ahhh çok saflar yaeşim bazen çocukları parka götürür benim büyük kız böyle kahve içmeye çok seviyor diye bazen anne kız saati yapıyoruz
19:00 da
4 yk bulgur pilavı
3 yk tavuk göğüs sote
Su 2 litre
Spor içinde bilmiyorum bu gün çıkarmayım eşim hep beraber yürüyüş yapalım diyorda bakalım
Allah yardımcın olsun canım, çok zor çookKızlar ben bebişten pek aktif olamıyorum. Elime telefonu alınca hemen telefona koşuyo da
Uyku düzenini oturtamadık dişi çıkıyo bu ara. Bi düzelsin daha çok uğrarım
Hemde nasılSizi uykucular sizi
-2 kilo en az kaptanım onlar düşünsün
Gunaydiiinnn
Spor yaparken benim akil gibi...