- 30 Kasım 2014
- 28.409
- 125.082
diş ağrısı çok pistirAmin inşallah Allah düşmanımın başına vermesin bu diş ağrısını.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diş ağrısı çok pistirAmin inşallah Allah düşmanımın başına vermesin bu diş ağrısını.
Şifa olsun canım inşallah dr ın dediği gibi yarına hafifler bu acın
Evet neyse bu sayede zayıflamış oldumdiş ağrısı çok pistir
30 gün fithangi uygulama o canım?
İnşallah tek temennim bu kefir hiç sevmiyorum ben ya sadece çilekli filan olanları seviyorum oda çok şekerliŞifa olsun canım inşallah dr ın dediği gibi yarına hafifler bu acın
Seviyorsan kefir de içmeye çalış pipetle falan bağırsak sağlığının yanında genel vücutta mikroplarla savaştığını okumuştum. Açlığını da bastırır
Bende bunu indirmiştim çok güzel bir uygulama30 gün fit
Selam herkeseAijoo gelsene
Merhaba canım hoşgeldinSelam herkese
İyi geceler canımHerkese iyi geceler
Çok yoğun bir günün sonunda eve gelebildim.
Düğün vardı. Tüm gün koşturduk. Eve geldim 2 kızımın da sınavı var yarın onları çalıştırdım. Onlar yattı ben de bir merhaba diyeyim dedim.
yeni takımlar cumartesi kuruluyorElhan cığıım ben geldim
Kartlar ne zaman karılıyor? Takımlar ne zaman kuruluyor? Ne zaman tartılayım alın benii
Ayy aklımda salı kalmış salı da tartı var ya meyse takılayım ben burda cumartesiye kadar mademmyeni takımlar cumartesi kuruluyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminLavinyanin oğlu da benzer bir durumu yasadi çok şükür tedaviyle düzeldi sen de korkma. Allah sağlık sıkıntılarinizi gidersin canım.
Hoşgeldiniz umarım biran önce istediğiniz kiloya kavuşursunuzADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:75
HEDEF KİLONUZ:60
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev Hanımı
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Hamilelik-Lohusalık
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Eski kıyafetlerimi tekrar giymek, hamilemisin lafından kurtulmak daha 1 sene oldu doğum yapalı(çevre baskısı), sağlıklı güzel bir yaşam
Benide aranıza Alırmısınız Teşekkürler , 3 gün önce tartıldım 75 çıktım ve şok oldum anı kararla artık diyete başladım , 1 buçuk yaşında bebeğim var, dışarıda yürüyüş yapamıyorum ama evde 10bin adımı tamamlamaya çalışıyorum sporla birlikte, diyete başladım 3 gün önce, pazartesi inşallah tartı fotoğrafı atabilirim