- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.646
HoşgeldinMutlu pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinMutlu pazarlar
Önemli değil canımTabi ki etiketlerim bilmiyordum etiketlemem gerektiğini kusura bakmayın
Gelmiş geçmiş olsun canım, Rabbim korumuş oğlunu
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Açlık efsane bişeyEki Görüntüle 3429554
İyi gidiyorum aslında açlık hissetmiyorum ama muhtemelen bozarım
Ve bu aç halimle sabah 9dan beri ayaktayım
Eki Görüntüle 3429558
Nasılsın iyi misinHoşbuldum canım
İyiyim canım sen nasılsın ? Bu haftayı bir geçireyim bakacağımNasılsın iyi misin
Takimlardamisin
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canm rabbim korusun
Allah korumus gercekten
Kontrolu birakmamis gelmis gecmis olsun
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canlarım Allah razı olsun iyi ki varsınızNe kadar güzel kilo vermişsiniz. Maşallah iradenize. Darısı hepimizin başına .
Çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Benim diyetisyenim de hiç vermiyordu. Çoğu kişide ödem yapıyormuş
Afiyet olsun. Güzel menü
Sagol canımAfiyet olsunnn
Evde 3 gündür sütlaç var 1 kaşık bile almadim
Sütlaç yememem lazımdı.10 numero menü olmuş afiyet olsun gayet ölçülü
Benim ic sesim bana düşmanSagol canım
Ayy ben çok iradesizim.
Yoo yiyebilirsin ama onceden planlidir mutlaka... O yuzden o gun öğünlerinden ekmek,meyve,yogurt gibi şeyleri çıkart o haklarin komple 1 kase sütlaçSütlaç yememem lazımdı.
Gün aşırı cikiyorsan problem yok diye biliyorumazcık menüm değişsin hemen wc kaçıyor benden
işte bakayım yarın çıkabilecek miyim. yarın çıkarsam sorun olmazGün aşırı cikiyorsan problem yok diye biliyorum
Canım ben de bugün sütlü irmik tatlısı yedim mesela sonra normal devam ettim. Hergün kaçamak olursa h.sonuna kilo vermen az olur tabi biraz dikkat etmek lazım ama ben erken yediğin ve ardından sporunu yaptığın için ve yediğin sütlaç olduğu için güzel dedim mevzu denge meselesi benceSütlaç yememem lazımdı.