Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük hayatta yaşadığımız şeyler bazen oyalıyor bizi canım. dikkatimizi dağıtıyor yemeye yönlendiriyor. toparlarsın senSelam kızlar yaşanan bazı sorunlardan dolayı gelemedim maalesef. İşle alakalı vesaire sorunlar yaşadım dikkat de edemedim ama havalar ısınıyor artık yarından itibaren diyete dönmem gerek
Nee nasıl yani
Mutlu pazarlar canımMutlu pazarlar
Bence de değil yaa yürümek büyük fark yaratıyor bende ki parça parça yapıyorum. Çok şaşırdım bu videoyaben bunu biliyordum. ama şöyle söyleyeyim ki bir ara akşam yemeklerden 1-2 saat sonra 15-20 dk leslie yapıyordum. o ble farkediyordu. bence tamamen doğru değil. şu söylenebilir; en az 40 dk yürünürse etkisi çok fazla olur. ama daha az yürüme de etkisiz değil yani
İnşallah canımgünlük hayatta yaşadığımız şeyler bazen oyalıyor bizi canım. dikkatimizi dağıtıyor yemeye yönlendiriyor. toparlarsın sen
Nee nasıl yani
Harika bir menüBugünki Menüm
Sayısı 10050 Günlük 2.5 Litre Su
Kalkar Kalkmaz Ilık Limonlu Su
Sabah 11.30 Kahvaltı
⏺ 1 Yumurta
⏺5 Yeşil Zeytin
⏺1 Dilim Peynir
⏺1 Fincan Yeşil Çay
Ardından 3 Kere Spor
Öğlen 14.30 Atıştırmalık
⏺4 Yemek Kaşığı Yoğurt
⏺1 Yemek Kaşığı Yeşil Mercimek
⏺1 Küçük Dilim Salatalık
⏺ Baharatlar (Hepsini Karıştırıp Salata Şeklinde Yedim)
Ardından 3 Kere Spor
Akşam Yemeği 18.30
⏺4 Kaşık Bulgur Pilavı
⏺2 Kaşık Yeşil Mercimek Yemeği
⏺5 Kaşık Ezogelin Çorbası
⏺Bolca Yeşillik ki Salata
Ardından 3 Kere Spor
Eki Görüntüle 3429305
Hayır geçmedi antibiyotik iğne ağrı kesici anca 2 saat geciyor oda dalıyorum öyle hayatımda böyle birşey görmedimÇok haklisin bende tartilmayi sevmem beni de etkiliyordiyetisyenle iken haftada bir normalde 2 haftada bir falan tartiliyordum
Canim gecmedi mi diş
Mutlu pazarlarMutlu pazarlar
Yarın akşama kadar rahatlarsin dedi doktor ama umudum yok artık psikolojim bozuldu ağrıdanAy canım yaa Daha ne kadar sürecekmiş peki ?
Sağlığın bir düzelsin yakar geçersin sen buraları
Geçmiş olsun canımYarın akşama kadar rahatlarsin dedi doktor ama umudum yok artık psikolojim bozuldu ağrıdan
Evet aynen düğüne gittik evde de yemek yoktu zaten öyle geçiştirdim bugün erken yiyeceğimafiyet olsun canım. cumartesi için güzel menü ama akşam yemeği sanırım istemeden akşam 21.00 de oldu diye düşünüyorum. normalde akşam için geç çünkü
İyiyim canımSelam canım iyi misin bal badem
hadi bakalımEki Görüntüle 3429554
İyi gidiyorum aslında açlık hissetmiyorum ama muhtemelen bozarım
Ve bu aç halimle sabah 9dan beri ayaktayım
Eki Görüntüle 3429558