- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Çok zeki çok korkak çok meraklı ve sevgi doluydu boynuma sarılıyordu tatlışımBakislar cok zekiyim diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zeki çok korkak çok meraklı ve sevgi doluydu boynuma sarılıyordu tatlışımBakislar cok zekiyim diyor
Sağol canım yokya bizim çevrede daha varafiyet olsun canım bizdeki dolmalar bitti çok şükür
Selam kırmızı kaptanım.
Allah razı olsun amin canmRabbim şifa versin canım, iyi olur inşaAllah
Çok haklisin bende tartilmayi sevmem beni de etkiliyordiyetisyenle iken haftada bir normalde 2 haftada bir falan tartiliyordumTartı stresi bağırsakları fena etkiliyor beni ya.
3 gündür 3 kez çıkmayan ben, sabahtan bu yana 3 kez çıktım
Canim gecmedi mi dişBen 3 gündür hicbirsey yemiyorum menü yokki paylaşayim LenaG
sen yeme ama artıkSağol canım yokya bizim çevrede daha var
ben de her tartının ardından wc ye çıkıyorum tartıya kadar duruyor duruyor tartıdan sonra geliyorTartı stresi bağırsakları fena etkiliyor beni ya.
3 gündür 3 kez çıkmayan ben, sabahtan bu yana 3 kez çıktım
Güle güle kullan ben de çok severim renkli renkli
Ay canım yaa Daha ne kadar sürecekmiş peki ?Ben 3 gündür hicbirsey yemiyorum menü yokki paylaşayim LenaG
Selam canım iyi misin bal bademSelam kırmızı kaptanım.
Ben de kaç zamandır öyleyim inankiben de her tartının ardından wc ye çıkıyorum tartıya kadar duruyor duruyor tartıdan sonra geliyor
saol canım ben de seviyorum değişik değişik tabak vs kupa kullanmayı insanı motive diyor hem.Güle güle kullan ben de çok severim renkli renkli
Benim de elektronik mutfak aletleri takıntım var sanırım yeni bir şey gördüğüm gibi alasım geliyor
Ailesi olmus ne mutlu benim Julide vardi ya kışın komşu oglan bana verir misin dedi bakiyorum simdi arada balkona cikiyor oynuyor falan bi oh cekiyorum mutlu diye cok guzel bir bebekti
Eki Görüntüle 3429441