- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Asıl kabus normal kilolara inince basliyor bak hatce gecen hafta hedef kilonu guncellicen mi derken simdi epey uzaklastimSen bu çıtırlıkla korkuyorsan biz ne yapalım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Asıl kabus normal kilolara inince basliyor bak hatce gecen hafta hedef kilonu guncellicen mi derken simdi epey uzaklastimSen bu çıtırlıkla korkuyorsan biz ne yapalım şimdi
TebriklerGeçen cumartesi günü : 98.4 kg
Bugün : 96.7 kg
Fark : - 1.7 kg
Elhan Cordelia Ceeeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 3428973
Tebrik ederim kaptanimBildirimimi yapayım hemen;
Elimden gelenin fazlasını zorladım bu hafta güzel de bir sonuç aldım aslında ama bir süre hazırlıkta kalmak istiyorum; işimle ilgili sorunlar kafamı çok dolduruyor, beni çok yorup strese sokuyor, beklediğim işin olmaması da beni daha çok ümitsizliğe sürüklüyor kendimi çok sıkışmış hissediyorum bunun üzerine bir de kilo stresiyle uğraşmak istemiyorum bir süre, işin açığa şu sıra iş stresi dışındaki hiçbir gerginliğe, strese, mutluluğa ya da mutsuzluğa hayatımda yer yokmuş gibi hissediyorum
Geçen hafta: 61,80
Bugün: 60,55
Fark: -1,25
Yüzde: 2,02
Eki Görüntüle 3428974
Elhan Cordelia Mthn83 Ceeeeeeeeeeee
Oyyy nasıl olayim kuzumm kızım.biyandan oğlan karnımda biyandan pek uyuyamadım gece heryerimde ağrıyo penguen gibi yürümeye hayli hayli iyice benzemeye başladımJou uyanınca sen aklıma geldin nasılsın çiçeğim
Teşekkür ederim canımTebrikler
Tebrik ederim kaptanim
Hayırlı sabahlar canım nasılsınHayırlı sabahlar
Ooo sahalara geri dönülmüşGeçen cumartesi günü : 98.4 kg
Eki Görüntüle 3428973
Tebrikler kaptanımBildirimimi yapayım hemen;
Elimden gelenin fazlasını zorladım bu hafta güzel de bir sonuç aldım aslında ama bir süre hazırlıkta kalmak istiyorum; işimle ilgili sorunlar kafamı çok dolduruyor, beni çok yorup strese sokuyor, beklediğim işin olmaması da beni daha çok ümitsizliğe sürüklüyor kendimi çok sıkışmış hissediyorum bunun üzerine bir de kilo stresiyle uğraşmak istemiyorum bir süre, işin açığa şu sıra iş stresi dışındaki hiçbir gerginliğe, strese, mutluluğa ya da mutsuzluğa hayatımda yer yokmuş gibi hissediyorum
Eki Görüntüle 3428974
Yaa ama kilo değil senin ki halledersin senAsıl kabus normal kilolara inince basliyor bak hatce gecen hafta hedef kilonu guncellicen mi derken simdi epey uzaklastim
Cidden balon balığı olmuşsun18 Mayıs tartı sonucum
Gecen hafta 58.0
Salı 59.4
Bu hafta 59.2
Bu hafta hazirliga gecmek istiyorum yarismalara bi faydam dokunmuyor
Jasminium84 Elhan Cordelia
Oyy bu zorlukları yasadigimizdan annelige adaptasyon kolay oluyor galiba. Hepsi bir günde olduğunu düşünseneOyyy nasıl olayim kuzumm kızım.biyandan oğlan karnımda biyandan pek uyuyamadım gece heryerimde ağrıyo penguen gibi yürümeye hayli hayli iyice benzemeye başladım
Harikasın canım
Ben kullanıyorum canm ama pek faydasını goremedim bunu alacağımıza sabah sirkeli limonlu su içelim aynı bittikten sonra daha almayı düşünmüyorumKızlar böyle birsey varmış epeyde meşhur oldu aramızda hiç deneyip işe yarayan oldumu
Eki Görüntüle 3428976
Teşekkür ederim kaptanımHarikasın canım
Yarışmalara hoşgeldin
Canım SaramGeçen cumartesi günü : 98.4 kg
Eki Görüntüle 3428973
Tebrikler azmetcim.
İş hayatında hayırlı gelişmelerin olmasını diliyorum.Bildirimimi yapayım hemen;
Eki Görüntüle 3428974
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler azmetcim.
60' li kilolarda bu eksi gerçekten çok harika Daim olsun.
Hoşgeldin öğretmenimKATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ: 168 cm
KİLONUZ: 88 kg
HEDEF KİLONUZ: 69 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmem ve gece yemelerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelik sağlık ve sonrasında istediklerimi giymek
Olmaz mı hoşgeldinSelam, aranızda yer var mı?
Günaydın canımGünaydın canlar
Günaydın canımGünaydın herkese
. tartı yüzünüzü güldürsün ben cikmaya korkuyorum
Hayırlı sabahlar günaydınHayırlı sabahlar
Günaydın canımGünaydın bol eksili olsun inşallah bu gün
Nut..x..inTatlım hangisini tavsiye edersin ?
Günaydın kaptaniçem inşallahGünaydın
Bol eksili güzel bir gün görelim inşallah.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
Tebrik ederim harika bir eksiGeçen cumartesi günü : 98.4 kg
Eki Görüntüle 3428973
Tebrik ederim canım İşlerin rast gitsin inşallahBildirimimi yapayım hemen;
Eki Görüntüle 3428974
Tebrik ederim canım
Enerjileri çok güzeldi ondan attım. Yaşadıklarımızı gülerek anlatmaları.
Abla karşılama komitesi olarak bulunmuşsun
Hoşgeldiniz
Burasınin ikinci adı öğretmenler odası
Aile gibiyiz
Ailemize hoşgeldiniz
Hoş geldiniz.
Hoşbuldum arkadaşlar.Hoşgeldin öğretmenim
Olmaz mı hoşgeldin
Günaydın canım
Günaydın canım
Hayırlı sabahlar günaydın
Günaydın canım