İnşallah sizinle daha kolay geçiririm bu süreciMemnun oldum canım
Başladığım kilodasın, istediğin kiloya çabucak ve sağlıklı olarak düşmeni dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sizinle daha kolay geçiririm bu süreciMemnun oldum canım
Başladığım kilodasın, istediğin kiloya çabucak ve sağlıklı olarak düşmeni dilerim
Çok teşekkür ederim inşallah uygulayabilirsem çok daha iyi olacakcanım her açlık hissettiğinde bir bardak su içmeye çalış, hem gerçek açlık değilse boşa atıştırmaktan kurtulursun hem de günlük alman gerek suyu tamamlarsın
İyi canim cabucak toparladı şükürpatimsilizm geçmiş olsun oğlum nasıl oldu ?
Sen bu çıtırlıkla korkuyorsan biz ne yapalım şimdiGünaydın herkese
. tartı yüzünüzü güldürsün ben cikmaya korkuyorum
Kesinlikle pişman olmayacaksınİnşallah sizinle daha kolay geçiririm bu süreci
Enerjileri çok güzeldi ondan attım. Yaşadıklarımızı gülerek anlatmaları.Bunlar o kadar kilolu değil ki
Abla karşılama komitesi olarak bulunmuşsunYarım saat önce ödem atıcı hap içtim, şimdi de apaform içeceğim, gece bana uyku yok
HoşgeldinizKATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ: 168 cm
KİLONUZ: 88 kg
HEDEF KİLONUZ: 69 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmem ve gece yemelerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelik sağlık ve sonrasında istediklerimi giymek
Tatlım hangisini tavsiye edersin ?Hiç umudum yoktu ama içtiğim 10. günde saçlarımın dökülmesi durdu tırnaklarım daha az kırılıyor. Şimdi ara verdim 1 ay sonra yine alacağım.
Hoş geldiniz.KATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ: 168 cm
KİLONUZ: 88 kg
HEDEF KİLONUZ: 69 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmem ve gece yemelerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelik sağlık ve sonrasında istediklerimi giymek