- 13 Şubat 2019
- 1.601
- 1.040
- 39
Merhaba orta kulak iltihabı su ile ilgili oluyor mu yoksa griple beraber mi oluo? Ağrı oluyor mu ? Lütfen bilgilendirir misiniz?Tabiki gitmesin
İyice geçsin öyle
Eşim havuzdan dolayı orta kulak iltihabı olmuştu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba orta kulak iltihabı su ile ilgili oluyor mu yoksa griple beraber mi oluo? Ağrı oluyor mu ? Lütfen bilgilendirir misiniz?Tabiki gitmesin
İyice geçsin öyle
Eşim havuzdan dolayı orta kulak iltihabı olmuştu.
Ooo sahalara geri dönülmüş
Tebrikler kaptanım
Yaa ama kilo değil senin ki halledersin sen
Cidden balon balığı olmuşsun
Oyy bu zorlukları yasadigimizdan annelige adaptasyon kolay oluyor galiba. Hepsi bir günde olduğunu düşünsene
Canım kaptanımCanım Saram
Evettt aynenn sirkeli su çok içmişliğim vardırBen kullanıyorum canm ama pek faydasını goremedim bunu alacağımıza sabah sirkeli limonlu su içelim aynı bittikten sonra daha almayı düşünmüyorum
Teşekkür ederim canımHoşgeldin öğretmenim
Olmaz mı hoşgeldin
Günaydın canım
Günaydın canım
Hayırlı sabahlar günaydın
Günaydın canım
Nut..x..in
Günaydın kaptaniçem inşallah
Günaydın canım
Günaydın canım
Tebrik ederim harika bir eksi
Tebrik ederim canım İşlerin rast gitsin inşallah
Tebrik ederim canım
Beni deli hastane ye yatırırlarsa hiç şaşmayın2 yaş sendromu yaşıyoruz bide biri ağlak biri zırlak vuuuuuuOoo sahalara geri dönülmüş
Tebrikler kaptanım
Yaa ama kilo değil senin ki halledersin sen
Cidden balon balığı olmuşsun
Oyy bu zorlukları yasadigimizdan annelige adaptasyon kolay oluyor galiba. Hepsi bir günde olduğunu düşünsene
Canım bizlerin attığı gibi tartı fotosu at. Tarih ve nick yazılı şekilde. Kağıt yazıp koyabilirsinHoşbuldum arkadaşlar.
Vuuu maşallah bı kırmızı kaptan doğuyor
Maşallah canım daim olsunGünaydın kizlarrr
Dün akşam annem salata yapmış tabi domates de vardı
Sisirdi beni domatesi hayatımdan nasıl çıkarayım(((((
Neyse kilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 69.65
Bugun 69.10
Fark -500 gr
Ceeeeeeeeeeee Elhan Eki Görüntüle 3428984
Ay puslu çıkmış ama yakinlastirinca belli oluyor :S
Hep beraber ağlarsınızBeni deli hastane ye yatırırlarsa hiç şaşmayın2 yaş sendromu yaşıyoruz bide biri ağlak biri zırlak vuuuuuu
ahahaha evett cuk oturdu oturur bende ağlarım ciddenVuuu maşallah bı kırmızı kaptan doğuyor
Maşallah canım daim olsun
Hep beraber ağlarsınız
Anneliğin doğasında var ağlamak
Anam ağladı dedikleri bu işte
Günaydın canım nasılsın bu sabah ? İyi ol CordeliamKızlar yaaa niye böyleyim çok kötü hissediyorum diyeti salmasamda iyi yapamıyorum diyet bi tarafa insanlar ben de yaşama sevinci bırakmıyor
Benim kızında huyu suyu degıştı ne yapıcam bılmıyorum gece 3 de yatıyoruz sabah 8 de kalkıyoruz tabı arada emme ıcın kalkmalar ayrı bu normal mı anneler bana akıl verınBeni deli hastane ye yatırırlarsa hiç şaşmayın2 yaş sendromu yaşıyoruz bide biri ağlak biri zırlak vuuuuuu