- 18 Mart 2018
- 30.023
- 118.372
- 34
Biberiye çayı bana birazcık , küçücük iyi geldiBak sen biotin toparladı demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biberiye çayı bana birazcık , küçücük iyi geldiBak sen biotin toparladı demek
Çok geçmiş olsun canımİğne azıcık acıdı. Yaparken de iğne gibi birşeyler var sinirleri almak için onu soktukça yerimden hopladim birdaha gidicem ama genel olarak evet canım yandı
Çok geçmiş olsunSelam dün çok hastaydım serum yaptırdık bugün biraz iyiyim inşallah tekrarlamaz yine menümü yazayım
Sabah 1 tb ekmek 1 sahanda yumurta 5 yeşil zeytin 1 dilim beyaz peynir domates salatalık tahin pekmez
Akşam 6 sarma ayran
Su 2 lt hastaydım canım pek bişey istemedi
@Elhan @Jasminium84 Cordelia
İyi yapmışsınBen koydum duruma
Oh çok sevindimGeldi demin baya toparlamis görünüyor sunumuda cok iyi gecmis hoca tam not vermis
Sinus temizligi yaptik aksam sabah ona iyi geliyor
Teşekkür ederim kaptanım şuan ölüyorum ağrıdanserap911 Geçmiş olsun canımcım
Ben sabit çıkarsam 5 günde 4.800 vermiş olacağımCanım alınca vermesi garanti oluyor
5 bile verebilirim
Ben peşin peşin söylüyorum, hazırlığa alın beniYarın listeleri takip edebilirim. Sonuçlarda benide etiketleyin lütfen
Birde hazırlık mi devam mı bildirin lütfen
Bu hafta kim ne durumda takip edemedim
Bende az önce kanser hastası görümceme havale ettim eşimi, müsait bir zamanda kulaklarını çekecek. Bu sefer benim deyil, büyük oğlanın burnundan getirdi, yarınki düğüne onlar niye gelmiyormuşKızlar yaaa niye böyleyim çok kötü hissediyorum diyeti salmasamda iyi yapamıyorum diyet bi tarafa insanlar ben de yaşama sevinci bırakmıyor
Diyet konusunu kafana takma, baya kilo verdik, bir müddet koruyabilsek sonra tekrar atağa geçeriz.Kızlar yaaa niye böyleyim çok kötü hissediyorum diyeti salmasamda iyi yapamıyorum diyet bi tarafa insanlar ben de yaşama sevinci bırakmıyor
Hoşgeldin canımherkese iyi akşamlar. ben de aranıza katılmak istiyorum. kabul eder misiniz.
hemen dolduruyorumHoşgeldin canım
1. Sayfadaki formu doldururmusun
Yarın sabah nick ve tarih yazılı tartı fotosu atarsan işlem tamam
Sağolun kaptanımKız maşallah
Kaç kilo gidecek acaba
Bu hafta Allah'tan bı mani olmazsa takimlardasin inşallah
Valla haftaya takım kaptanı kim olacaksa işaret ediyorum süper bir takım üyesi
Memnun oldum canımKATILIM FORMU
ADINIZ: Zeynep
YAŞINIZ: 44
BOYUNUZ: 168 cm
KİLONUZ: 88 kg
HEDEF KİLONUZ: 69 kg
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yemeği sevmem ve gece yemelerim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Öncelik sağlık ve sonrasında istediklerimi giymek
OlmazmıSelam, aranızda yer var mı?