- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.775
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa canım benim geçmiş olsunEvet kemiklerim sizliyor resmen
Oğlum ateslenmis hasta bende eve erken geldim
Yarın da final sunumu var hoca sadece heyet raporu kabul ediyormus yandik ki yandik
Günaydın abla hoşgeldin nasılsınGünaydın hanımlar
Günaydın canım hoş buldum sağol, ben iyiyim bugünde diş kontrolü var eşimin ona gideceğiz.Günaydın abla hoşgeldin nasılsın
Valla diş işi sıkıntıGünaydın canım hoş buldum sağol, ben iyiyim bugünde diş kontrolü var eşimin ona gideceğiz.
Hayirlisi olsun canimBugün kendimi sınava son gün hazırlanan öğrenci havasında hissediyorum
Yarın ki tartı sınavından kalacağım. Ama belki iyi olur gözüm açılır. Bayram sonrası silkelenip toparlamistim şimdi ne oldu bilmiyorum
Pazartesi için diyetisyen randevusu aldım. Belki bı motivasyon sağlar. Yoksa diyet bildiğimiz diyet
Çok geçmiş olsun canım. Sunuma denk gelmesine çok üzüldüm. Nasıl oldu bu sabah?Evet kemiklerim sizliyor resmen
Oğlum ateslenmis hasta bende eve erken geldim
Yarın da final sunumu var hoca sadece heyet raporu kabul ediyormus yandik ki yandik
Günaydın eküricim. Hoş geldin.Günaydın hanımlar
Afiyet olsun tatlım dolmalı kurabiyeli günde ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş sanki kuzum bugün bol su hafif beslenme ile telafi edelim aşkitommmmHayırlı akşamlar
11.30
2 kurabiye, 3.y.k yoğurt
14.00
Bir dilim ekmek,
yarım, yağlı yumurta
19.00
3 dolma, 2 sarma, bir dilim ekmek, 3kaşok yoğurt.
2.5 lt su
Yarım saat yürüyüş
Elhan Ceeeeeeeeeeee Cordelia
Canın sağolsundün çok yorgundum bugün için yiyecek hazırlamadım. iyi olmadı. çok da yoğun bir gündü ne bulduysam yedim karbonhidratlı bir gündü.
Afiyet olsun tatlım boyoz ve biber dolmasının adedi çok değilse sıkıntı yok bence bugün bol su hafif beslenme ile telafi edilebilir kuzumCeeeeeeeeeeee Elhan Mthn83
16 Mayıs 2024 Perşembe
sabah 09.30
boyoz ve 1 yumurta
1 dilim peynir, domates salatalık
öğlen 12.15
ekmek arası köfte
1 kepçe cacık
ara
1 tk tahin ve 2 lokma karakılçık ekmeği
5 kuruyemiş
akşam 19.20
etli biber dolması
1 kase cacık
1,5 lt su
Bence gayet güzel bir liste canım afiyet olsun şifa olsunİyi akşamlar kızlar
16.05.2024 Perşembe
Bugün listeme uyamadım ama dengelemeye çalıştım.
Sabah 10:30 2 kupa sütlü filtre kahve
Kahvaltı 11:30 2 dilim tam buğday ekmeği (yeni yapmıştım sıcak sıcak çok güzel koktu) 2 yk lutenitsa sos,2 yk labne,çay şekersiz
Ara 16:00 1 tane fit leblebi kurabiyesi (120 gr leblebiyi un haline getirdim,10 hurma, 1 yk fıstık ezmesi ve 120 ml süt ekleyip bızzzt 180 derecede 15 dk ) 2 kupa kafeinsiz filtre kahve
Akşam 19:30 3 yk basmatilü bol kıvırcık salata,1 bardak kola zero
2.5 lt su
7500 adım
Ceeeeeeeeeeee Cordelia Elhan
Kendini iyi hissediyorsan süper canım Şifa olsun inşallahCeeeeeeeeeeee Elhan
Ay bazı kişiler Mthn bazıları da Cordelia yi etiketlemis
Ben de etiketliyor muydum acemiyim kızlar deyin hele
Neyse
26 saat mide dinlendirmeden sonra
Eki Görüntüle 3428304 menemen ve bir parça ekmek yedim
Evet gidişat yanlış önce su sonra katı yemekti
Olsun başlangıç deneme 1 .2 . :)
Bir de çay içtim ama oohh sıcak sıcak çok iyi geldi
....
Şimdiki hedefim 36 saat mide bagirsak dinlendirmesi
Insallah basaririm
Suya şimdi başlıyorum insallah
Bu arada 40 da ip atladım
7500 adım da yürüyüş
Günaydın canım hayırlı cumalarBen kapatmışım yine ben açıyorum
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Günaydın ablacım hoşgeldinGünaydın hanımlar
Çok geçmiş olsun oğlunada diş cidden sıkıntı kolay bitmiyor öyle.Valla diş işi sıkıntı
Allah kolaylık versin
Benimde büyük oğlan başlayacak diş teli için
Günaydın çıtırcım hoş gördüm sağol,sıkıntılı durumlar oldu kızım kürtaj oldu bebeğin kalbi durmuş hiç haberimiz yoktu sonrqdan söylediler onun için yanına gitmiştim.Günaydın eküricim. Hoş geldin.
Nerelerdesin
Günaydınlar hoş buldum sağolAfiyet olsun tatlım dolmalı kurabiyeli günde ekmek olmasaymış daha iyi olurmuş sanki kuzum bugün bol su hafif beslenme ile telafi edelim aşkitommmm
Canın sağolsun
Afiyet olsun tatlım boyoz ve biber dolmasının adedi çok değilse sıkıntı yok bence bugün bol su hafif beslenme ile telafi edilebilir kuzum
Boyoz görünce ben
(çok severim İzmir’e gelince yerim )
Bence gayet güzel bir liste canım afiyet olsun şifa olsun
Kendini iyi hissediyorsan süper canım Şifa olsun inşallah
Günaydın canım hayırlı cumalar
Günaydın ablacım hoşgeldin
Afiyet olsun canım Güzel menü. Gidişata göre ekmek oranını ayarlasan nasıl olur acaba Bu şekilde kıilo verebiliyorsan bir şey diyemem .iyi geceler
Sabah
Bir dilim peynir
3-4 zeytin
İki dilim ekmek
Yeşillik domates salatalık
Menemen bir kalem borek
Oglen 10 kayısı
Aksam bir kase yoğurt
Domates salatalık
Bir tabak etli kabak
İki dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş
Elhan
Misafirlerim vardı o yüzden oyle oldu böyle devam etmezAfiyet olsun canım Güzel menü. Gidişata göre ekmek oranını ayarlasan nasıl olur acaba Bu şekilde kıilo verebiliyorsan bir şey diyemem .
Teşekkür ederim kaptanımHarika menü afiyet olsun
Ates bitti halsizlik öksürükle gittiÇok geçmiş olsun canım. Sunuma denk gelmesine çok üzüldüm. Nasıl oldu bu sabah?
7 ler göründüKırmızı takım
Kızlar nerdesiniz Cumartesi eksiler gelecek mi?
Cordelia @minerva1988 _ASTRAL_ @serap911 @Beth18 LenaG Lonely single girl @Makaron23 @60kiloyum @sara_28 @Akrrep @sibel_84 @Lavinia_98 @uranus35