- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hergun menü spor ve suTmm her gün menumuzu yazmak zorunda mıyız peki ona göre yazayım
Geçmiş olsun canım. Dikkat et.Bogazim aciyor kulaklarim dolgun olarak uyandim ve geçmiyor sanırım alerji...
Ara öğün ve ilk öğünüm böyleydi
15:30 da ikinci araogunumu yaparim
2 lt su ictim bu saate kadar
Eki Görüntüle 3423452 Eki Görüntüle 3423453
Evet hergun menü spor ve su
Kaçırdığın gün olursa ertesi gün 2 menüyü atabilirsin.
Maksat birbirimizin diyet koçu olmak. Kendine dur demene yardım etmek. Yada yorulduğu da destek olmak
Tmm kızlar teşekkür ederimEvet her gün düzenli bildirim yapmak gerekiyor kaptanlar etiketiyle
Reglim çok gecikti yine bir haftayı geçti o yüzden şişkinlik var kaptanım tartıda korkuyorum uzun süreli açlık olsun bari dedimAfiyet olsun canım. Günü erken kapamışsın. Acikirsan yoğurt aklında bulunsun.
Anladım canım. Hadi bakalım sabah güzel bir eksi görürüz inşallahReglim çok gecikti yine bir haftayı geçti o yüzden şişkinlik var kaptanım tartıda korkuyorum uzun süreli açlık olsun bari dedim
İnşallah kaptanımAnladım canım. Hadi bakalım sabah güzel bir eksi görürüz inşallah
Ay canım akşam yapıcam sabah inanılmaz zor uyandım, iyi hatırlattınminerva1988 canım ben kuru fırçalamaya başladım Sen ne yaptın başladın mı canım
Kuru fırçalama ne için ben konuya bira afk kaldmminerva1988 canım ben kuru fırçalamaya başladım Sen ne yaptın başladın mı canım
Ok canım kolay gelsin şifa olsun inşallahAy canım akşam yapıcam sabah inanılmaz zor uyandım, iyi hatırlattın
Hiç duymadım tatlımgüzel etkileri olur inşallahKızlar pcos için kıvırcık nane çayı çok önerilmiş onu sipariş verdim bakalım etkisi nasıl olacak, hiç duyan deneyen oldu mu?
Bende yeni başladım canım patimsilizm ve minerva1988 yardımcı oldular bana daKuru fırçalama ne için ben konuya bira afk kaldm
Sabah ( aç karna ananas sirkesi )
1 adet muz
Öğle
1 adet çilek
Akşam
3 adet fırın köfte 2 dilim fırın patates
3 kaşık makarna
Şekersiz kola
7590 adim
Hayırlı aksamlar
13.00
Bol kıvırcık, domates, bir tatlı k. Kavrulmuş biber salcası, bir tatlı k. Labne, iki dilim ekmek. 3 b cay
15.00
Bir kuçuk kase çiğ fındık, Antep fıstığı.
Cay
16.00
Bir kepçe etli sebzeli çorba
Bir kasık. Kuru fasulye.
18.00
Bir muz, yarım seftali
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Spor yok daha toparlanamadım hastalıktan
Elhan Mthn83 Cordelia
Güzel menü afiyet olsun canımmerhaba kızlar bugün ki menüm
06.05.2024
12:00
1 haşlanmış yumurta
2 kuru erik
15:00 ara öğün
Sade soda
2 ceviz
1 yeşil elma
18:00
8 kaşık barbunya yemeği
2 kaşık yoğurt
Salata
Gün içinde 1 fincan yeşil çay
1 lt su içebildim şuana kadar halen devam içmeye
Güzel menü afiyet olsunSabah ( aç karna ananas sirkesi )
1 adet muz
Öğle
1 adet çilek
Akşam
3 adet fırın köfte 2 dilim fırın patates
3 kaşık makarna
Şekersiz kola
7590 adim
Afiyet olsun canım erken kapatmissinHayırlı aksamlar
13.00
Bol kıvırcık, domates, bir tatlı k. Kavrulmuş biber salcası, bir tatlı k. Labne, iki dilim ekmek. 3 b cay
15.00
Bir kuçuk kase çiğ fındık, Antep fıstığı.
Cay
16.00
Bir kepçe etli sebzeli çorba
Bir kasık. Kuru fasulye.
18.00
Bir muz, yarım seftali
Su 2.5 litre 3 e tamamlarım
Spor yok daha toparlanamadım hastalıktan
Elhan Mthn83 Cordelia