- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
GünaydınGünaydın kızlar
Gunaydin dilim var tepsiye bedel,dilim var ikisi anca bir dilim eder afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın kızlar
Gunaydin dilim var tepsiye bedel,dilim var ikisi anca bir dilim eder afiyet olsun
Günaydın kaptanım İnşallahGünaydın herkese. Hava kapalı olsa da güne enerjik başlamak lazım. Güzel bir hafta olsun herkese. Ve bol eksili...
Günaydın canım hayırlı haftalar inşallahGünaydın hayırlı mutlu sabahlar mutlu haftalar
Günaydın CeeeeGünaydın
Günaydın ablacımGünaydınlar
Günaydın bal badem kaptanımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydin kizlar
Selam günaydın halledersin senSelamlar hafta sonu dağılmıştım. Bugün toplanma vakti
İyi haberler alırsın inşallahYarın sabah fizik tedavi randevum var,kemik ölçümü zamanım geldi onu yaptırcam,onada randevu veriyorlar zaten.
Günaydın jasmin çiçekGünaydın kızlar
Günaydın afiyet olsun
Günaydın canımGünaydın kaptanım İnşallah
Günaydın canım hayırlı haftalar inşallah
Günaydın Ceeee
Günaydın ablacım
Günaydın bal badem kaptanım
Günaydın canım
Selam günaydın halledersin sen
İyi haberler alırsın inşallah
Günaydın jasmin çiçek
Günaydın afiyet olsun
Hastami yoksa kizginlik miHerkese günaydın kızlar mutlu bir hafta olsun inşallah
Benim kuzucuklarım daha doğrusu biri dün akşam delirdi böğürdü durdu bütün gece hiç uyuyamadım sabah 5 e doğru artık salonda koltukta sızmışım sonra kalkıp yatağıma geçtim ama anca uyanabildim
geçmiş olsun canımmBen 2 gündür mide sorunu yaşıyorum
Dün ishal vardı bugün sadece mide
Sabah 1 poğaça
Öğlen 2 peynirli
Akşam 3yk bulgur pilavı çay tabağı kadar tavuk göğsü salata
Su 1 lt kadar.
Akşam yemeği hariç içimde tutamadım pek
Yarın daha iyi olur inşallah
günaydın canımmGünaydın
günaydın güzelliğimGünaydın jasmin çiçek
Yok bize trip atıyor 9 yaşında erkek kısır yatağa yanıma gelmek istedi ama doluydu 2 yanımda kızlar vardı kızdı gitti sonra böğürmeye başladı ve hiç susmadı kalktım sevdim oyunlar oynadım sabaha kadarHastami yoksa kizginlik mi
Bizimkilerde saat 10-11 dedin mi uyur kalirdi
Gece hic sesleri cikmazdi
Bu ara gec uyuyorlar gece uyanip kosturup oynasiyorlar huylari değişti 2 yaş sendromu galiba
Aynen eskiden 50 dedin mi,yaşlı kategorisine giriliyordu,şimdi orta yaş deniyor.
İnşallah bakalım artık sonuç nasıl çıkar.
Maşallah annenede bizler eski toprağız sonuçta doğal beslendik zamanında ondan herhalde
Vallahamı 18 diyon yani
Kız Karacaoğlana bağladınMevsimi geldimi yerim yemiş
Tabi ki takımımız maviş
Gece kostur kostur sabah haline bak PakizeninYok bize trip atıyor 9 yaşında erkek kısır yatağa yanıma gelmek istedi ama doluydu 2 yanımda kızlar vardı kızdı gitti sonra böğürmeye başladı ve hiç susmadı kalktım sevdim oyunlar oynadım sabaha kadar
Herşeyden azcuk azcuk
Kız Karacaoğlana bağladın
GünaydınGünaydın hanımlar
Yok artık canııı o orta yaş olduÇok teşekkürler sağol,her sene yaptırıyorumda,diş tedavisi olunca olmuyor,iğne vuruluyordum.
Yaş oldu 60,yaşlandım artık:))
Sanki pilates yoga yapıyor haspamGece kostur kostur sabah haline bak Pakizenin
Asil pek uyumuyor yaa pinekliyor resmen tavuk gibi ayakta gozleri kapatiyor falan... Her an tetikte bir uyuyus... Bu kendini boyle teslim ediyor
Eki Görüntüle 3423347
Eki Görüntüle 3423348
Günaydın canım hayırlı haftalarGünaydın hanımlar
Ah canım benim ya yerim o göbüşüGece kostur kostur sabah haline bak Pakizenin
Asil pek uyumuyor yaa pinekliyor resmen tavuk gibi ayakta gozleri kapatiyor falan... Her an tetikte bir uyuyus... Bu kendini boyle teslim ediyor
Eki Görüntüle 3423347
Eki Görüntüle 3423348
Yerim bu güzelliği maşallahGece kostur kostur sabah haline bak Pakizenin
Eki Görüntüle 3423347
Eki Görüntüle 3423348
Aynen orta yaşa devam bendedeYok artık canııı o orta yaş oldu
Esneme egzersizleriGece kostur kostur sabah haline bak Pakizenin
Eki Görüntüle 3423347
Eki Görüntüle 3423348
Aferin kızBen dayanamadım tartildim. Cumartesiden itibaren 1.600 gr vermisim