- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.934
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen yine saglikli seylerle dagilmissindirSelamlar hafta sonu dağılmıştım. Bugün toplanma vakti
Allah kolaylik versin,kolayca hallolsun işlerinYarın sabah fizik tedavi randevum var,kemik ölçümü zamanım geldi onu yaptırcam,onada randevu veriyorlar zaten.
Çok sağol teşekkürler,değerler yüksek çıkarsa gene iğne durumları olur.Allah kolaylik versin,kolayca hallolsun işlerin
Geçmiş olsun.Yarın sabah fizik tedavi randevum var,kemik ölçümü zamanım geldi onu yaptırcam,onada randevu veriyorlar zaten.
Bu sefer biraz sağlıksızla oldu ama dengelerimSen yine saglikli seylerle dagilmissindir
Geçmiş olsun ablacımYarın sabah fizik tedavi randevum var,kemik ölçümü zamanım geldi onu yaptırcam,onada randevu veriyorlar zaten.
Çok teşekkürler sağol,her sene yaptırıyorumda,diş tedavisi olunca olmuyor,iğne vuruluyordum.Geçmiş olsun.
Takip etmek lazım tabi önemli.
Yaş kaçtı?
Çok saüol kuzucum .Geçmiş olsun ablacım
Orta yaş ablacim lutfen orta yaşÇok teşekkürler sağol,her sene yaptırıyorumda,diş tedavisi olunca olmuyor,iğne vuruluyordum.
Yaş oldu 60,yaşlandım artık:))
ÇıbıkÇatidan selam
Günaydın Bir çubuk yakaladim Haticem.
Oo aşkısı aynı takimdamiyizÇok özenli bir hafta olacak kaptanim merak etme
Çok geçmiş olsun canımÇok sağol teşekkürler,değerler yüksek çıkarsa gene iğne durumları olur.
Aa 18 degilmiydiÇok teşekkürler sağol,her sene yaptırıyorumda,diş tedavisi olunca olmuyor,iğne vuruluyordum.
Yaş oldu 60,yaşlandım artık:))
Aynen eskiden 50 dedin mi,yaşlı kategorisine giriliyordu,şimdi orta yaş deniyor.Orta yaş ablacim lutfen orta yaş
İnsallah guzel sonuclar alirsin haber bekliyoruz annem de 64 yaşında ama masallah bakiyorum bizden daha iyi bu yaş ortalamasindakiler... Bizler erken basladik hastaliklara
Vallahamı 18 diyon yaniOo aşkısı aynı takimdamiyiz
Çok geçmiş olsun canım
Aa 18 degilmiydi
Geçmiş olsun canımBen 2 gündür mide sorunu yaşıyorum
Dün ishal vardı bugün sadece mide
Sabah 1 poğaça
Öğlen 2 peynirli
Akşam 3yk bulgur pilavı çay tabağı kadar tavuk göğsü salata
Su 1 lt kadar.
Akşam yemeği hariç içimde tutamadım pek
Yarın daha iyi olur inşallah
Evet, kahvesinde vardı, çayını okumadım, tadı benzerdiarapların kahvelerinde çaylarında genellikle kakule oluyor. ama ben çok beğendim. tatları güzel
Mevsimi geldimi yerim yemişOo aşkısı aynı takimdamiyiz
Çok geçmiş olsun canım
Aa 18 degilmiydi