- 9 Ağustos 2014
- 3.894
- 2.794
Benim aslında 6. Günüm diyette 75 başlangıç şu an 72 böyle mi katılmalıydım buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim aslında 6. Günüm diyette 75 başlangıç şu an 72 böyle mi katılmalıydım buraya
Sibel canım hep dicem dicem ama kendimi bi çekiyorum...Gitmesi gerekiyor hocam. Arayı kapamam lazım. Çok sıkı tutmam lazim. Çarşamba piknik olumsuz etkiledi yoksa daha fazla eksi ile donerdim
Amin canım
Kız dur bakalım. Daha kimler var kimler...
Teşekkürler canım
Ay harika bir eksi tebrik ederim
ödem yapıyorsa maden suyu Damla markayı öneririm sodyum oranı 40 mgEvet malesef su içemedim bu hafta maden suyunu severim
buna ihtiyacın varmış ve farkındasın daha ne olsun hadi bakalım bu hafta süper olacakRamazan sonrası 3 haftadır çok kötü saldım kendimi, her Ramazan sonrası bu süreci bi yaşıyorum, psikolojik heralde
Ama yeterli arayı kendime verdim bundan sonra toparlanma zamanı
İki haftadır takıma ve kaptanıma zarar veriyorum özür diliyorum
Eveeettttt giriş konuşmamı yaptıktan sonra gelelim bilançoya
Geçen hafta: 61,50
Bu hafta: 61,90
Fark: +400
Yüzde: +0,65
Eki Görüntüle 3422735
Elhan Cordelia gezegenfeza
Yettim gariCanım her türlü iz bırakacak gibisin gel hele
tebrik ederim sanırım son bir atak kilosunu pattis diyetiyle verdin bu yüzden 1 hafta daha çok dikkat et hemen salma,haftanın 2 günü bir öğününü istediğin bir şey yapabilirsin. Hareket ve su içimine devamgezegenfeza Elhan Cordelia @Mthn83
@uranus35 birde seni etıketlemek istiyorum ilk kim görür demiştik
Kızlar bu yolda sız ve bu sayfaya sahıp olduğum için çok şanslıyım
Yola devam etmek ıstıyor muyum naparım bılmıyorum ama korumak ve oturtmak lazım bu kıloyu bana akıl verırsenız sevinirim
Cumartesi 60.75
Bugün 59.70
Fark -950 gram
he yaaBanada margarin gibi geliyor.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tebrik ederim
Serum nemlendirici güneşk kremi vs kullanıyorum. Arada rimel yapim:)Nemlendiricini ihmal etme ama Cilt bakımı makyajdan daha güzel gösteriyor. Ama kalemin veya eyelinerin hakkini da yemeyelim
Canım maskara bir de allık tamamSerum nemlendirici göbek kremi vs kullanıyorum. Arada rimel yapim:)
Tesekkur ederim canim bu hafta az gittiGünaydın canım
Tebrik ederim
Canım bu kilolarim kalıcı kilolar değil. Onun için bu şekilde yaptım. Ara tatil öncesi 69 u gören ben 10 gün içinde 76-77 kere çıktım. Yoksa dediğinde haklısın. Su gelen bir kaç kiloyu da verip normal döngüye geçeceğim.Sibel canım hep dicem dicem ama kendimi bi çekiyorum...
detoks diyetler yapıyorsun öyle çarpıyor gözüme bu yüzden kilo daha kolay geri geliyor olmalı.. biraz daha yaşam tarzı haline gelmiş beslenme düzeni yapsan güzel olmaz mı
Benimde ama en azından gitti diye avutuyorum kendimiTesekkur ederim canim bu hafta az gitti
Benim yüzümden fazla kırmızı:) dudaklar vs de maskaraya devam edimCanım maskara bir de allık tamam
allık yüzü canlı gösteriyor
tamam canım inşallah biran önce 60 lara geleceksin tekrarCanım bu kilolarim kalıcı kilolar değil. Onun için bu şekilde yaptım. Ara tatil öncesi 69 u gören ben 10 gün içinde 76-77 kere çıktım. Yoksa dediğinde haklısın. Su gelen bir kaç kiloyu da verip normal döngüye geçeceğim.
sakinBenimde ama en azından gitti diye avutuyorum kendimi