Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen haftada böyleydim

Fark -100 gr

Eklentiler

• 1000020740.jpg
    1000020740.jpg
    69,3 KB · Görüntüleme: 19
Aslında biraz da bakım üzerine konuşsak motive oluruz. Kuru fırçalama mesela çok iyi geliyor çık bıraktım, kimler benle başlamak ister bu hafta?
ben geçen hafta başladım çok iyi geliyor :KK200: yüz yogası yapıyorum 8 aydır müthiş faydasını gördüm.. sabahları duru su ile yüzümü yıkayıp gül suyu fıslatıp cildin emmesini bekliyorum,sonra nemlendirici krem ve üstüne güneş kremi.. Renklendirme için tek bir dudak balmını(nivea vişne rengi ya da kiraz rengi) yanagıma dudağıma bazen far niyetinede sürüyorum kirpik diplerine değmeden sadece uçlara rimel...

Aslında biraz da bakım üzerine konuşsak motive oluruz. Kuru fırçalama mesela çok iyi geliyor çık bıraktım, kimler benle başlamak ister bu hafta?
Ya ben bu konuyu çok merak ediyordum.Bilgi sahibisin sanırım canım.At kılı fırça ile mi yapılıyor? Selülite faydası var mı?

Ya ben bu konuyu çok merak ediyordum.Bilgi sahibisin sanırım canım.At kılı fırça ile mi yapılıyor? Selülite faydası var mı?
evet at kılı fırça.. gercekten çok faydalı... ben öncesinde elimle yukarı doğru masaj yapıyorum bacaklarımı sallayıp kan dolaşımını aktifleştiriyorum sonra kuru fırçalama

ben geçen hafta başladım çok iyi geliyor :KK200: yüz yogası yapıyorum 8 aydır müthiş faydasını gördüm.. sabahları duru su ile yüzümü yıkayıp gül suyu fıslatıp cildin emmesini bekliyorum,sonra nemlendirici krem ve üstüne güneş kremi.. Renklendirme için tek bir dudak balmını(nivea vişne rengi ya da kiraz rengi) yanagıma dudağıma bazen far niyetinede sürüyorum kirpik diplerine değmeden sadece uçlara rimel...
Yüz yogası için hangi videoları izliyorsun kuzum paylaşır mısın?

Süpersin 🧿🧿Yüz yogasını bir videoya bağlı kalıpta mı yapıyorsun canım yoksa senin kendi tekniklerin mi var .Ben çok meraklıyım bu tarz şeylere. Faydalı bulduğun teknikler varsa paylaşabilir misin?❤️

Evet at kılı ile canım, youtube'da n video izleyip yapıyordum. Kan dolaşımına faydalı birnde psikolojiye de iyi geldiğini düşünüyorum. Bedenine temas ediyorsun, bakım veriyorsun

evet at kılı fırça.. gercekten çok faydalı... ben öncesinde elimle yukarı doğru masaj yapıyorum bacaklarımı sallayıp kan dolaşımını aktifleştiriyorum sonra kuru fırçalama
🤩 harika
Çok soru sordum bugün ama önerdiğiniz bir marka var mı fırçada yoksa gidip herhangi bir at kılı fırça alsam işimi görür mü?

Günaydın kızlar bir süreliğine izine ayrılmak istiyorum zaten kaç gündür giremiyorum son tartı mi paylasip bir ara vericem kaptanlarim ve herkesden özür diliyorum atlamaya çalıştığım bir süre var zorluyor beni
Geçen hafta 67.3 du sanırım
Bu hafta 67 0
uranus35 uranus35 @Cordelia Elhan Elhan Eki Görüntüle 3422665

Günaydın kızlar
Geçen cumartesi 66.55
Bugün 65.6
Fark -950
Eki Görüntüle 3422666
@Cordelia Elhan Elhan uranus35 uranus35

27.04.2024 :72.9
04.05.2024 : 72
Fark : -900 gr
Elhan Elhan @Cordelia uranus35 uranus35

Günaydın kızlar sabah sabah makyaj malzemesi siparişlerim geldi ay bakim nasılmış onu da deneyeyim bunu da deneyeyim derken bu saatte evde full makyaj oturuyorum 🤣🤣🤣

Geçen cumartesi 101.80
Bugün 101.15

Fark - 0.65 ( pıfff :KK14: )

uranus35 uranus35 Mthn83 Mthn83 @Cordelia

Gelen hafta 64.8
Bugün 64.4
Fark 400
Elhan Elhan uranus35 uranus35 canım çok bişi yapamadım ama :KK43: @Cordelia
Eki Görüntüle 3422721

Cumartesi:75.80
Bugun. :73.85
Fark -1950 gram
Elhan Elhan @Cordelia uranus35 uranus35

Cumartesi 66.600
Bugün 65. 400
-1200
Wc çıkamadan tartıldım
Elhan Elhan uranus35 uranus35
Mthn83 Mthn83 takımımın bildirimleri.

Evet at kılı ile canım, youtube'da n video izleyip yapıyordum. Kan dolaşımına faydalı birnde psikolojiye de iyi geldiğini düşünüyorum. Bedenine temas ediyorsun, bakım veriyorsun
İyi ki bu konuyu gündeme getirdin canım 🫶Ben de fırçamı edinip başlayayım 💕

Ben hiç kuru fırçalama yapmadım vücut için peeling yapıyorum sonra bol nemlendirici
Yüz ve boyun için yağ bazlı temizleyici,su bazlı temizleyici,tonik,serum,göz kremi ve nemlendirici uyguluyorum sabahsa en son güneş kremi uyguluyorum.

Ben bu hafta takımlarda olmayacağım. Hiç iyi değilim malesef. Hoşçakalın.
Canım noldu
Ben hiç kuru fırçalama yapmadım vücut için peeling yapıyorum sonra bol nemlendirici
Yüz ve boyun için yağ bazlı temizleyici,su bazlı temizleyici,tonik,serum,göz kremi ve nemlendirici uyguluyorum sabahsa en son güneş kremi uyguluyorum.
Yağ bazlı hangi marka kullanıyorsun

X