Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel gitmiş maşaAllahGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:82.7
Bugün:81.9
Fark:0.8
Yüzde:0.97
gezegenfeza Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3422696
Başlayalı tam 1 ay oldu. Güle güle 5.1 kg
Oo kaptanım gelmişÖnce pasaport çıkarıyım
Kız sus, kırmızı o kırmızı100 Gr için yapılır mı bu iki hopla zıpla geri gel
Etiketleri unutmuşum Elhan Cordelia gezegenfezaBu hafta mens di
72 ye kadar çıktım. Toparladım çok şükür
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.5
Sabit
Canın sağolsun kuzum, bu hafta halledersinGünaydın
Artı geldiğim için çok üzgünüm gezegenfeza kaptanım. Dün planladığım menü olmadı dışarıdan hemen alelacele yedik. Hiç iyi olmadı böyle. Çok özür dilerim
Ödem mi canım tek gecelik bişeyse sorun yok
Tatlım bu çokmu saldın ne oldu böyle. Ödemdir inşallahGeçen cumartesi günü : 96.6
Bugün : 97.2 kg
Fark : +600 gram
Elhan Cordelia gezegenfeza
Eki Görüntüle 3422703
Hafta sonu kendime tatil yaptım, çorabı iptal ettimOo kaptanım gelmiş
O kadar haklısınki bu hafta öyle aman aman yemedim zaten isteseydi artık çok yiyemiyorum ama yinede ya gitmiyor yada çok az gidiyor kilolar buda motivasyonumu düşürüyor ister istemez spor yapmam gerek biliyorum ama bi halsizlik bi takatsizlik bi eringeclik durumları var üzerimde acilen toparlanmam lazım ama nasıl olacak hiç bilemiyorumYa kuzum bu hafta herkes için zorlayıcı geçti galiba havaların etkisi mi bilmiyorum. Ben inanıyorum önümüzdeki hafta her şey çok güzel olacak
Bende sanki o durumdayım, ben çok yiyorum, araları uzun tutuyorum. Mesela dün 12:00 da ve 15:00 da yedim, şu saate kadar su, kahve içtim sadeceO kadar haklısınki bu hafta öyle aman aman yemedim zaten isteseydi artık çok yiyemiyorum ama yinede ya gitmiyor yada çok az gidiyor kilolar buda motivasyonumu düşürüyor ister istemez spor yapmam gerek biliyorum ama bi halsizlik bi takatsizlik bi eringeclik durumları var üzerimde acilen toparlanmam lazım ama nasıl olacak hiç bilemiyorum
Çok sanmam şu üç aydır glutensiz besleniyordum üç aylık sürem bitti bu hafta yediğim toplamda üç dört dilim ekmek tel şehriye çorbası Bir dilim yaş pasta bunlar bir günde değil bütün bir hafta yayarak yediklerim geri kalanı normal sebze meyve ama sadece suyu çok az içtim bu ara canım şu içmek istemiyor bide spor yapmadımÖdem mi canım tek gecelik bişeyse sorun yok
Tatlım bu çokmu saldın ne oldu böyle. Ödemdir inşallah
Bu kadar açlık iyi değil canım şekerin dusmuyormuBende sanki o durumdayım, ben çok yiyorum, araları uzun tutuyorum. Mesela dün 12:00 da ve 15:00 da yedim, şu saate kadar su, kahve içtim sadece
Kankişim nerelerde diyordum. Cabuk gel olur muGünaydın kızlar bir süreliğine izine ayrılmak istiyorum zaten kaç gündür giremiyorum son tartı mi paylasip bir ara vericem kaptanlarim ve herkesden özür diliyorum atlamaya çalıştığım bir süre var zorluyor beni
Geçen hafta 67.3 du sanırım
Bu hafta 67 0
@uranus35 Cordelia Elhan Eki Görüntüle 3422665
Miniğim minnacigim olmuşGünaydın kızlar
Geçen cumartesi 66.55
Bugün 65.6
Fark -950
Eki Görüntüle 3422666
Cordelia Elhan @uranus35
-200 bizim -2000 ' e denk . Harikasin çıtırımGünaydın herkese
Elhan Cordelia
Geçen hafta 59.0
Salı 59.1
Bu hafta 58.8
Fark -200
Eki Görüntüle 3422680
Sabit can gerisi heyecanBu hafta mens di
72 ye kadar çıktım. Toparladım çok şükür
Geçen hafta 70.5
Bu hafta 70.5
Sabit
Vedalarin kalıcı olsun tatlım. Devami gelsin inşallahGünaydın
Kilo bildirimi
Gecen hafta:82.7
Bugün:81.9
Fark:0.8
Yüzde:0.97
gezegenfeza Elhan Cordelia
Eki Görüntüle 3422696
Başlayalı tam 1 ay oldu. Güle güle 5.1 kg
Aramızda dağlar var
Çitirlikta inat eden bir sonuç sen de inat et bitanem Değişecek eminim.
Saram benim geçici olduğunu biliyoruz üzme kendini olur muGeçen cumartesi günü : 96.6
Bugün : 97.2 kg
Fark : +600 gram
Elhan Cordelia gezegenfeza
Eki Görüntüle 3422703
Amin canımHayırlı sabahlar kızlar
İnşaAllah herkesi hafiflemiş, hayal ettiği kiloda görmek nasip olsun
Valla senin için iyi mi kötü mü bilemedim. Dinlen ama hep yatma hareketi bırakmaHafta sonu kendime tatil yaptım, çorabı iptal ettim
Dün kudurdu bacaklar, bu sefer ön baldırım da çok ağrıdı, şimdi uyandım, kalkmaya korkuyorum
Canım vitaminlerde yada hormonlarda sorun olmasın. Bı baktır bakalım. Baya kilo kaybı oldu.O kadar haklısınki bu hafta öyle aman aman yemedim zaten isteseydi artık çok yiyemiyorum ama yinede ya gitmiyor yada çok az gidiyor kilolar buda motivasyonumu düşürüyor ister istemez spor yapmam gerek biliyorum ama bi halsizlik bi takatsizlik bi eringeclik durumları var üzerimde acilen toparlanmam lazım ama nasıl olacak hiç bilemiyorum