- 16 Mart 2008
- 45.443
- 220.783
Günaydın SibelimGünaydın herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın SibelimGünaydın herkese.
Kız dün geldi yeni degilAa burada yeni biri varmış hoşgeldiniz
100 Gr için yapılır mı bu iki hopla zıpla geri gel
Yoo verdik e veresin gelmiyor ama ben gecen sonbahar 54 leri gordukten sonra su an ki kilom fazla geliyor rahatsiz hissediyorum... Gören verme bu halin iyi diyor ama benim ustumde yük var gibi...Kilo verdikçe veresin geliyor mu
Bu bulimikler gibi kendini şişman hissettiğin zamanlar oluyor mu
Güneş gibi geliyor gruba her günü yeni sayılır onunKız dün geldi yeni degil
Teletabiler geldi aklimaGüneş gibi geliyor gruba her günü yeni sayılır onun
120 kiloda sadece dizim ağrıyordu hiç yük filan yoktu yeni kiloya alışmam gerekiyorYoo verdik e veresin gelmiyor ama ben gecen sonbahar 54 leri gordukten sonra su an ki kilom fazla geliyor rahatsiz hissediyorum... Gören verme bu halin iyi diyor ama benim ustumde yük var gibi...
Aslında eksiydi 100 gram duş aldım tekrar dan tartıldım saçım ıslaktı ondan sanırım ağır bastı100 Gr için yapılır mı bu iki hopla zıpla geri gel
GünaydınGunaydın
Günaydın canım tebrik ederim
Önce pasaport çıkarıyımBunları bana yolla ısırcam
Ben yerken zayıflayanlar olmuş
İlk basta zayıf çökmüş hissediyorsun sonra vucut alisiyor toparlaniyorsunbama o alisma evresinde salarsan hooop geri geliyor kilolar....120 kiloda sadece dizim ağrıyordu hiç yük filan yoktu yeni kiloya alışmam gerekiyor
Günaydın çok teşekkür ederim tatlımGünaydın
Günaydın canım tebrik ederim
Ayyy ben hep dustan sonra tartiliyom saclardan şıp şıp su damliyor bak bundan sonra kurutucamAslında eksiydi 100 gram duş aldım tekrar dan tartıldım saçım ıslaktı ondan sanırım ağır bastı
Kolaylıklar dilerim, çabuk dön olur muGünaydın kızlar bir süreliğine izine ayrılmak istiyorum zaten kaç gündür giremiyorum son tartı mi paylasip bir ara vericem kaptanlarim ve herkesden özür diliyorum atlamaya çalıştığım bir süre var zorluyor beni
Geçen hafta 67.3 du sanırım
Bu hafta 67 0
@uranus35 Cordelia Elhan Eki Görüntüle 3422665
Canim benim sağol veririz inşallah bendeki regl şişkinliği gevn hafta da sende de olabilirBen yerken zayıflayanlar olmuş
GunaydinGünaydın kızlar hepimize mutlu hafta sonları diliyorum
Bende düşünemedim öyle oldu malesef kurutacagim artıkAyyy ben hep dustan sonra tartiliyom saclardan şıp şıp su damliyor bak bundan sonra kurutucam