- 26 Temmuz 2017
- 4.175
- 8.815
- 31
Darısı başıma benimki de gelmedi her ay olduğu gibi kendi yok ağrısı varSorma benim geldi ama bacaklarım hala çok ağrıyor
Sürekli yorgunum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı başıma benimki de gelmedi her ay olduğu gibi kendi yok ağrısı varSorma benim geldi ama bacaklarım hala çok ağrıyor
Sürekli yorgunum
Yani yoğun stres yapabilir canım kanların ve diğer değerlendirmelerin normal çıktıysaSagol canım benim anksiyete var ama 3 yıldır o yapar mı bilmiyorum
Lor ve yumurta birlikte mi listende
Hemen yoğurt tarçın varsa zencefil zerdeçal istersen ve varsa salatalikBen çok açım
Yaa pcos mu var sendeDarısı başıma benimki de gelmedi her ay olduğu gibi kendi yok ağrısı var
Ay sevindim mideneHee tuttu valla isterse tutmasin midem iyi olsunda
Bende aramam sormam
Ay tavsiye için teşekkürler sizi de yiyim bari (yanlış anlamayın uydu diye söyledim)Hemen yoğurt tarçın varsa zencefil zerdeçal istersen ve varsa salatalik
Endometriozis var canım ağrıdan öldüren bir hastalık ne yazık kiYaa pcos mu var sende
Aslında kilonda iyi sorun ne
Ay sevindim midene
Evet canim listemde öyle benim diyetisyenim protein çok veriyo her gün 2 yumurta hakkım var hatta 3 kaşık lor diyo o ama benim içim almıyor ben yiyemiyorum bir kaşık yiyorumLor ve yumurta birlikte mi listende
Meraktan soruyorum genelde 2 protein olmaz hele 2 yumurta ile
Ay o lanet çikolata kisti bende de var. Yumurtalama günü 14. günde de dehşet ağrıyorEndometriozis var canım ağrıdan öldüren bir hastalık ne yazık ki
Benim de 25 gün gecikti ağrısı, stresi yeme atağı var kendi yokDarısı başıma benimki de gelmedi her ay olduğu gibi kendi yok ağrısı var
İyi gelmesine sevindimAy tavsiye için teşekkürler sizi de yiyim bari (yanlış anlamayın uydu diye söyledim)
Yaa onun için bitkisel biseyler yok muEndometriozis var canım ağrıdan öldüren bir hastalık ne yazık ki
Yaa dukanella yaniEvet canim listemde öyle benim diyetisyenim protein çok veriyo her gün 2 yumurta hakkım var hatta 3 kaşık lor diyo o ama benim içim almıyor ben yiyemiyorum bir kaşık yiyorum
Hadi topla kendini mevcut durumuna faydası yok bu yolunSağlıklı beslenme modundan çok feci çıktım
Endometriozis var canım ağrıdan öldüren bir hastalık ne yazık ki
Çok haklısın canım kendime gelmem lazım.Hadi topla kendini mevcut durumuna faydası yok bu yolun
Ama niyeSağlıklı beslenme modundan çok feci çıktım